Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

... 96 97 98 99 100 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1496   2007. 02. 18. vasárnap 10:34
X Törölt felhasználó (68111)
- Milyen az abszolút hideg tél?
- ???
- Amikor az ember a családfáját is elégeti... :))

- Ki az abszolút optimista??
- ?????
- Az a férj, aki a feleségét járó motorral várja a ruhabolt előtt :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
zolika22 #2385 | tegnap 10:33
Ki az abszolút magas?
- Akin csak a hideg úgy tud átfutni hoy közben megáll pihenni........

- Ki az abszolút udvarias?
- Aki tud pánsípon játszani, de nem teszi

zolika22 #2384 | tegnap 10:31
Egy 90 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. Az orvos kérdezi tőle, hogy van.
- Nagyszerűen érzem magam, doktor úr. Fél éve újra nősültem. A feleségem 20 éves és három hónapos terhes. Mit szól ehhez, doktor úr?
A doki gondolkodik, aztán megszólal:
- Hadd mondjak el egy történetet. Ismerek egy vadászt, aki sosem hagy ki egyetlen vadászidényt sem. Egyszer azonban véletlenül az esernyőjét viszi magával a dzsungelbe a puskája helyett. Szembetalálja magát egy oroszlánnal. Ráfogja az esernyőt, céloz, és meghúzza a ravaszt, vagyis a gombot. Bumm! Az oroszlán abban a pillanatban elterül a földön.
- Ez lehetetlen! Biztos, hogy valaki más lőtte le! - hitetlenkedik az öregúr.
- Na látja! - mondja a doktor. - Nekem is ez a véleményem
#1495   2007. 02. 18. vasárnap 01:15
DrAnthony DrAnthony VIP
A szitu ugyanaz, de ott két középkorú férfi rendezi a sírokat a temetőben, majd ők is megállnak a sírok előtt, még megnézni a sírrendezést. AZ egyik átszól a másiknak:
- Felesége?
- Anyósom...
- Az se rossz...

A szitu továbra is ugyanaz, két fekete ruhás, lefátyolozott nő rendezi a sírokat, és a végén állnak a sírok előtt egymás mellett. AZ egyik átszól a másiknak:
- Ön is özvegy?
- Nem, én baromi ronda vagyok...
#1494   2007. 02. 18. vasárnap 01:12
DrAnthony DrAnthony VIP
Két mamika áll egymás mellett a temetőben, egy-egy sír előtt. Rendezik a sírokat, kényelmesen, ráérősen, majd még megállnak megtekinteni az eredményt. Az egyik átszól a másiknak, reszketeg, alig hallható hangon:
- Maga hány éves, Kedveském?
- Nyolcvankilenc. Hát maga?
- Kilencvenöt.
- És még hazamegy???
#1493   2007. 02. 17. szombat 20:26
mia w. mia w.
Egy rendőr fekete gyászszalaggal a kabátján megy be dolgozni.
A kollégája kérdezi tőle:
- Kit gyászolsz?
- A feleségemet.
- Hát mi történt, tegnap még láttam.
- Az este elvágta a kezét.
- De abba nem szoktak belehalni!
- Nem, de lelőttem, hogy ne szenvedjen szegény!

#1492   2007. 02. 17. szombat 20:24
mia w. mia w.
örülök neki, hogy más is így gondolja!! én nagyon szeretm schwertz vicceit olvasni, mindenkinek más az ütős!!

és hogy ne legyek off:(nem akarok dorgálást aza dminoktól
vigyor5
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 17. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 17:39
Sorry, ez shwertz[VIP]-nek szólt!!! Bocsika...
#1491   2007. 02. 17. szombat 17:46
DrAnthony DrAnthony VIP
Székely pipázik a gangon a kislócán. Felesége kirobog hozzá:
- Gyűjjék má, kigyelmed, kigyulladt a sparhelt!
A székely beleszí a pipába:
- Jóvan, megyek mingyá'
Pár perc múlva megint kiront az asszony:
- Most már tényleg gyűjjék kend, mert ég a konyha!
Még egy mély szívás a pipából:
- Mondtam már, megyek mingyá'
Nemsokára ismét ott az asszony:
- Na, hiába szóltam kigyelmednek, leégett az egész ház!
Mire a székely:
- Akkó' meg má' hová siessek???
#1490   2007. 02. 17. szombat 17:39
DrAnthony DrAnthony VIP
Sorry, ez shwertz[VIP]-nek szólt!!! Bocsika...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 17. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 17:39
Ne hagyd magad, nekem tetszenek a vicceid!!! Legfeljebb szelektálj egy kicsit, hogy a legütősebbek legyenek, és ne egy oldalban, hogy ne érje szó a ház elejét! De én melletted vagyok!
#1489   2007. 02. 17. szombat 17:39
DrAnthony DrAnthony VIP
Ne hagyd magad, nekem tetszenek a vicceid!!! Legfeljebb szelektálj egy kicsit, hogy a legütősebbek legyenek, és ne egy oldalban, hogy ne érje szó a ház elejét! De én melletted vagyok!
(Ez egy válasz Laser30 üzenetére (2007. 02. 17. szombat 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 15:36
Kivételesen egyetértek Veled! Meg szerintem többen is...
Ha gondolod, nyiss egy SWERTZ topicot...
Benézünk. Néha néha.... :)) wink wink wink
#1488   2007. 02. 17. szombat 15:36
Laser30 Laser30
Kivételesen egyetértek Veled! Meg szerintem többen is...
Ha gondolod, nyiss egy SWERTZ topicot...
Benézünk. Néha néha.... :)) wink wink wink
#1487   2007. 02. 17. szombat 12:38
X Törölt felhasználó (9193)
schwertz, Neked tényleg eléggé elcsépelt vicceid vannak. Próbálj meg szelektálni, és csak a jobbakat tedd be ide!
#1486   2007. 02. 17. szombat 11:32
Egy katolikus férfi benősül egy zsidó családba, ezért elhatározza, hogy felveszi a zsidó vallást is. Egy éven keresztül tanulmányozza a könyveket, szokásokat, majd elmegy a rabbihoz. A rabbi így szól hozzá:
- Fiam, mielőtt elvégeznénk a szertartást, egy vizsgát kell letenned. Szeretném, ha most megbeszélnénk ennek a költségeit. Az
én tiszteletdíjam 5000 dollár.
- 5000 dollár?! - kiált fel a jelölt - Az nagyon sok. 500 dollárnál többet nem adok érte!
- Gratulálok, átmentél a vizsgán
#1485   2007. 02. 17. szombat 10:52
Krok486 Krok486
- Te is arra gondolsz, amire én?
- Igen, drágám!
- Pfúj, te perverz disznó!
#1484   2007. 02. 16. péntek 14:44
A szőke nő....

- ...miért vitte vissza az új sálját a boltba?
- Mert túl bő volt.

- ...miért lett utolsó a mellúszó versenyen?
- Mert a többiek a karjukat is használták.

- ...miért nem szereti a M&M's-et?
- Mert olyan nehéz megpucolni.

- ...miért nem tudta felhívni a 911-et?
- Mert nincs a telefonján 11-es gomb.
#1483   2007. 02. 16. péntek 13:42
Tozso01 Tozso01
Egy nő bemegy egy perzsaszőnyeg boltba és ahogy lehajol megsimogatni egy szőnyeget kiszalad egy puki.
Rákvörösen néz körbe hogy hallota-e valaki.
Persze a tulajdonos ott áll mögötte, és megkérdezi:
- Miben segíthetek?
- Ö... ööö... azt szeretném tudni, hogy mennyibe kkerül ez a szőő...szőnyeg.
- Hát hogy is mondjam asszonyom, ha már a simogatásától elfingotta magát akkor az árától be fog szarni.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tozso01 #2355 | ma 13:37
> Először megy fel a lány az udvarló lakására.
> - Azt mondta anyukám, ha bármivel próbálkoznál, mindenre mondjak
nemet! -
> mondja a lány.
> - Aha... És nem bánnád, ha most megdugnálak?

Tozso01 #2354 | ma 13:33
Doktor úr, rettenetesen félek a foghúzástól. Esküszöm inkább
szülnék egy
> gyereket.
> - Hát csak döntse el, asszonyom, mert akkor úgy állítom a széket.
#1482   2007. 02. 16. péntek 13:28
potyi20 potyi20
Egy házaspár új házba költözött. Még két hete sem laktak ott, amikor már villanyszerelőt, ácsot és lakatost is kellett hívni. Egyik nap a férj hazatér a munkából, és látja, hogy egy autó áll a ház előtt "Víz-gáz-fűtés gyorsszervíz" felirattal.
A férfi felsóhajt:
- Istenem, add, hogy a feleségemnek viszonya legyen!
#1481   2007. 02. 16. péntek 13:19
eros007 eros007
-Állva szokott vizelni?
-Igen, persze.
-Általában vagy minden esetben?
- Hát ha sz@rok, azért külön nem állok fel!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
eros007 ) #2351 | ma 13:16

-Nagymama, nem láttad a tablettáimat? Az volt raájuk írva, hogy "extasy"...
-Faszom a kibaszott tablettáidba! Láttad már a sárkanyt a konyhában?!
#1480   2007. 02. 16. péntek 07:50
32es36par 32es36par VIP
Utasok 21 parancsa
1. Nyugodtan szaladj át a busz elött a tilosjelzésen hátha megvár a megállóból induló busz, hogy lekéshesse a szabadjelzést.
2. Minnél ritkábban veszel jagyet annál hangosabban szíd a vezető édesanyját és a szolgáltatás szinvonalát.
3. Mamókaként nyugodtan pakold meg a húzókocsidat annyira, hogy felszálláskor csak Fekete Laci tudja feltenni de ő is két szabadjelzésnyi idő alatt.
4.Ha egymás után két ugyanolyan járat megy valamilyen forgalmi akadály miatt nyugodtan szálj fel a teljesen kitömötre, had maradjon még le jobban, itt ugyanis többen halják ha szídod a szolgáltatást mint az utána jövő üresben
5.Ha mamókaként úgy szaladsz a busz a megállóban mintegy atléta akkor igen is a busz belsejében rögtön az első ülésen ülő embertől várd el, hogy adja át a helyét még akkor is ha a többi üres.
6.A légkondis buszon nyiss ki minden ablakot!!
7.Ne kapaszkodj a buszvezető majd úgy is szól mielött hirtelen fékezni kezd.
8.Azért van két szemben lévő szék, hogy feltehesd a lábadat is.
9.Hol a ku..a anyárdba voltál kérdésre, nyugodtan várhatsz megértő és szolgálatkész választ, arrol hogy a forgalmi torlodásokról, csakis a buszvezető tehet.
10 Ha buszvezető leakarja szállítani a 3 hónapja nem fürdött csövest, jegyezd meg nyugodtan milyen embertelen, hisz te csk tiz percig szagolod ő viszont egész szolgálata alatt.
11. Télen ha nincs nyitva minden ajtó a buszon a végállomáson, hogy bentmaradjon az a kis meleg amit a busz fütése csinál, nyugodtan nyiss ki mégegyet és álj az ajtóban elszívni a cigidet.
12. a csengő azt jelzi, hogy most kapaszkodj fel a lépcsőre és még szvhatsz a cigdbőlé még tíz nagyot mielött elpöckölöd.
13. Ha dohányzol az utolsó slukkokat csakis a buszon fujd ki.
14. ha jó kedved van, és eleget ittál nyugodtan énekelj hangosan hbiztos érdekel mindenkit.
15. Ha kisgyerekek hangoskodnak szólj a vezetőnek, ha rájuk mer szolni akkor megmondhatod neki milyen embertelen.
16. ha szülőként megengeded hogy a 5-6 éves gyermeked hangoskodjon, rohangáljon a vészcsengőt nyomogassa felálva a székre, akkor ne engedd meg, hogy a buszvezető rászoljon.
17.Az ülőhely azért van, hogy a csomagjaidat rá tedd még akkor is ha elötte a sárban volt és az lenne az egyetlen hely ahová még le lehetett volna ülni.
18.Mindig mutogasd az órádat az érkező busz vezetőjének akkor biztos gyorsabban tud menni.
19. Ha figyelmetlenül elé lépsz és rád mer dudálni jogod van szídni az édes anyját.
20. Egyébként is azért van az anyja a buszvezetőnek, hogy szídhasd ha késve ért a megállóba, ha dugó van, ha tömeg van, ha az elötted utazó utasok sokat szemeteltek stb...
21. A busz szemetes, szemetedet véletlenül se dobd a megállóba elhelyezett gyüjtőbe.
#1479   2007. 02. 15. csütörtök 23:27
X Törölt felhasználó (24620)
ezt én régen a Maksa előadásában hallottam :D
Fantasztikus
#1478   2007. 02. 15. csütörtök 17:55
Lélekszakadva esik be három zsidó a rabbihoz:
- Képzeld rabbi, egy huligán megkergetett bennünket!
- De miért futottatok előle? - csodálkozik a rabbi - Hiszen ti hárman voltatok, ő meg csak egyedül.
- Mert nem tudtuk, hogy melyikünket kergeti !! :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
zolika22 #2339 | ma 17:53
A hajóskapitány leszól a fűtőnek:
- Görbe fát tegyen a tűzre, mert fordulunk!
A fűtő visszakérdez:
- Jobbra vagy balra?
#1477   2007. 02. 15. csütörtök 16:28
eros007 eros007
A nagypapa vadászélményeit meséli:
- És akkor egyszercsak az a hatalmas medve elindult felém.
Megcéloztam, de a puskám csütörtököt mondott.
A medve meg egyre közelebb ért hozzám, és vicsorgatta a fogait.
......befostam
............
- Ez érthető, nagypapa, ilyen helyzetben ez bárkivel előfordult volna ...
-De, nem akkor!............. Most! ........

... 96 97 98 99 100 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: aranyos77 aranyos77
Nyitás ideje: 2005. 07. 26. kedd
Üzenetek: 3436db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!