- Patikus úr, székrekedésem van, tudna adni valamit?
- Persze, de előbb tudnom kell, milyen messze lakik.
- Hát innen tíz perc séta a buszmegálló, onnan harminc perc busszal, aztán átszállás a villmosra, húsz perc, majd fél óra hév, majd onnan öt perc séta.
- Rendben. Igya meg ezt, aztán jöjjön vissza holnap, hogy működött-e.
Másnap:
- Uram ön egy géniusz. Ekkora távolságon csak három métert tévedett.
- Persze, de előbb tudnom kell, milyen messze lakik.
- Hát innen tíz perc séta a buszmegálló, onnan harminc perc busszal, aztán átszállás a villmosra, húsz perc, majd fél óra hév, majd onnan öt perc séta.
- Rendben. Igya meg ezt, aztán jöjjön vissza holnap, hogy működött-e.
Másnap:
- Uram ön egy géniusz. Ekkora távolságon csak három métert tévedett.
Kocsmaban ket jobarat beszelget es italozik,egyszer az eggyik mondja a masiknak:Te.....te .....Mooond haaa meghalnek raöntenel egy üveg visskit a siiromra???Hmm... a masik: te vagy a leggjoob baratommm,hat persze,ra en,bizony.Dee mond,nem lennel ellene ha elötte a vesemen keresztülfolyatom.
A paraszt bácsi a folyóparton baktat a szekerével. Ott van szolgálatban a rendőr. A bácsika megkérdezi tőle:
- Biztos úr hol lehet itt baj nélkül átkelni a szekérrel?
- Jöjjön csak bátyám majd megmutatom. Itt nyugodtan áthajthat.
- A bácsi úgy is tesz, de hamarosan elsüllyed a szekérrel együtt.
Megszólal a rendőr:
- Érdekes! A kacsáknak csak derékig ért.
- Biztos úr hol lehet itt baj nélkül átkelni a szekérrel?
- Jöjjön csak bátyám majd megmutatom. Itt nyugodtan áthajthat.
- A bácsi úgy is tesz, de hamarosan elsüllyed a szekérrel együtt.
Megszólal a rendőr:
- Érdekes! A kacsáknak csak derékig ért.
Egyik multinacionális vállalatunk nagyreményű fiatal (24 éves) manager
csajának születésnapja közelgett.
Édesanyjával élt együtt, ezért a kollégák
a mama bevonásával megrendeztek a meglepetés partit.
Mindenki bement a lány
szobájába, ajándékok, lufik, torta stb. kikészítve, lakás bezárva, villany
leoltva.
Érkezik az ünnepelt.
Már az előszobából hívogatja Fifi nevű kis
ölebét. Fifike nem kerülhet elő, mert őt a társaság foglyul ejtette a
leány szobájában.
Managerünk csak hívogatja:
Fifike, Fifike! A szobában hallani, hogy a csajszi járkál a lakásban.
Konyhából a fürdőbe, majd csobogás, ismét konyha, és újra keresi kutyusát.
Fifike, Fifike!
Egyszer csak benyit a sötét szobájába - közben folyamatos
Fifikézés -, felkapcsolja a villanyt. Megdöbbenés.
Managerünk ott áll az
ajtóban anyaszült meztelen és combja, szemérem tájéka jó vastagon Nutella krémmel van bekenve.
Na, ja.
Én a mobilomat hagytam a kocsiban, másnak is rögtön akadt sürgős dolga, csak a mama
és Fifike maradt a bulin.
A lány másnap kilépett.
csajának születésnapja közelgett.
Édesanyjával élt együtt, ezért a kollégák
a mama bevonásával megrendeztek a meglepetés partit.
Mindenki bement a lány
szobájába, ajándékok, lufik, torta stb. kikészítve, lakás bezárva, villany
leoltva.
Érkezik az ünnepelt.
Már az előszobából hívogatja Fifi nevű kis
ölebét. Fifike nem kerülhet elő, mert őt a társaság foglyul ejtette a
leány szobájában.
Managerünk csak hívogatja:
Fifike, Fifike! A szobában hallani, hogy a csajszi járkál a lakásban.
Konyhából a fürdőbe, majd csobogás, ismét konyha, és újra keresi kutyusát.
Fifike, Fifike!
Egyszer csak benyit a sötét szobájába - közben folyamatos
Fifikézés -, felkapcsolja a villanyt. Megdöbbenés.
Managerünk ott áll az
ajtóban anyaszült meztelen és combja, szemérem tájéka jó vastagon Nutella krémmel van bekenve.
Na, ja.
Én a mobilomat hagytam a kocsiban, másnak is rögtön akadt sürgős dolga, csak a mama
és Fifike maradt a bulin.
A lány másnap kilépett.
A szőke, a vörös és a barna hajú nő fogadnak, hogy ki a legjobb a mellúszásban.
Egyszerre startolnak a rajtkőről az uszodában, a barna és a vörös már ott állnak a másik oldalon, a szőke meg mindig úszik. fél óra múlva célba ér, ő is kimászik a vízből, és állati dühösen odaszól a másik kettőnek:
- Ez nem igazság, ti használtátok a kezeteket is!
Egyszerre startolnak a rajtkőről az uszodában, a barna és a vörös már ott állnak a másik oldalon, a szőke meg mindig úszik. fél óra múlva célba ér, ő is kimászik a vízből, és állati dühösen odaszól a másik kettőnek:
- Ez nem igazság, ti használtátok a kezeteket is!
Két rabló betör egy bankba. Nagy nehezen kinyitják az első széfet, de csak vanília fagyit találnak benne. Azért megeszik. A második széfet is kinyítják,abban is vanilía fagyit találnak és megeszik. Így tesznek a harmadikkal is.
-Pénzt nem találtunk,de legalább ettünk egy jót.-mondják.
Másnap reggelezt olvassák az újságban: "Ismeretlen tettesek kiraboltak egy spermabankot."
-Pénzt nem találtunk,de legalább ettünk egy jót.-mondják.
Másnap reggelezt olvassák az újságban: "Ismeretlen tettesek kiraboltak egy spermabankot."

Egy nő bemegy a fogorvoshoz, beül a székbe, leveszi a bugyiját és széttárja a lábát.
- De hölgyem, biztosan eltévedt! Ez fogászat - hebegi a megdöbbent fogorvos, - a nőgyógyászat második emeleten van!
- Semmi tévedés! - mondja a nő. - A múlt héten maga csinálta a férjem protézisét, hát most vegye is ki!
--------------------------------------------------------------- ------------------
- Pista bácsi, sajnos van egy rossz hírem.
- Jaj, nekem, mi az?
- Sajnos a bal oldala hamarosan teljesen le fog bénulni.
Erre Pista bácsi felülről belenyúl a gatyájába, láthatóan megmarkolja, és
áthúzza a jobb oldalra:
- Akkor mentsük, ami menthető!
--------------------------------------------------------------------------- ------------------
Két pasi keresztrejtvényt fejt.
Az egyik megkérdezi a másiktól:
- Mi az? Női nemi szerv és négy betű?
- Vízszintes vagy függőleges?
- Vízszintes.
- Akkor száj!
---------------------------------------------------------------- ------------------
Ez a pillangó biztosan felderít ...!!!
Ma rád gondolok ... és szeretném ha te is élveznéd ezt a napot ..

Függetlenül attól, hogy rossz vagy jó napod lesz, a pillangó jó hangulatba hoz,
így elküldheted még valakinek, akit jobb kedvre akarsz deríteni!
Ahh, kit érdekelnek a hülye pillangók
Mivel ettől még jobb kedved lesz ..

Érezted ahogy megváltozott az arckifejezésed?!?!?
És most ne fukarkodjál, küld tovább és deríts jobb kedvre még valakit ...
- De hölgyem, biztosan eltévedt! Ez fogászat - hebegi a megdöbbent fogorvos, - a nőgyógyászat második emeleten van!
- Semmi tévedés! - mondja a nő. - A múlt héten maga csinálta a férjem protézisét, hát most vegye is ki!
--------------------------------------------------------------- ------------------
- Pista bácsi, sajnos van egy rossz hírem.
- Jaj, nekem, mi az?
- Sajnos a bal oldala hamarosan teljesen le fog bénulni.
Erre Pista bácsi felülről belenyúl a gatyájába, láthatóan megmarkolja, és
áthúzza a jobb oldalra:
- Akkor mentsük, ami menthető!
--------------------------------------------------------------------------- ------------------
Két pasi keresztrejtvényt fejt.
Az egyik megkérdezi a másiktól:
- Mi az? Női nemi szerv és négy betű?
- Vízszintes vagy függőleges?
- Vízszintes.
- Akkor száj!
---------------------------------------------------------------- ------------------
Ez a pillangó biztosan felderít ...!!!
Ma rád gondolok ... és szeretném ha te is élveznéd ezt a napot ..
Függetlenül attól, hogy rossz vagy jó napod lesz, a pillangó jó hangulatba hoz,
így elküldheted még valakinek, akit jobb kedvre akarsz deríteni!
Ahh, kit érdekelnek a hülye pillangók
Mivel ettől még jobb kedved lesz ..
Érezted ahogy megváltozott az arckifejezésed?!?!?
És most ne fukarkodjál, küld tovább és deríts jobb kedvre még valakit ...

Versenyt hirdetnek a világ elit alakulatai között: Egy tevét kell megtalálni, mélyen a sivatagban. Összegyűlnek a harcosok, elsőnek elindul az amerikai csapat. Eltelik 15 perc, hozzák a tevét.
A következő a francia csapat...
23 perc alatt előkerítik az állatot.
Most az oroszokon a sor: Elindul a csapat, 5 perc múlva hoznak egy kékre-zöldre vert elefántot. A többiek méltatlankodni kezdenek:
- Srácok, ez nem teve, ez egy elefánt!
Mire az elefánt:
- TEVE VAGYOK!!! ...TEVE VAGYOK!!!
(1 nap max. egy hsz., viszont lehet benne több vicc is! politikai és etnikai NO!)
A következő a francia csapat...
23 perc alatt előkerítik az állatot.
Most az oroszokon a sor: Elindul a csapat, 5 perc múlva hoznak egy kékre-zöldre vert elefántot. A többiek méltatlankodni kezdenek:
- Srácok, ez nem teve, ez egy elefánt!
Mire az elefánt:
- TEVE VAGYOK!!! ...TEVE VAGYOK!!!
(1 nap max. egy hsz., viszont lehet benne több vicc is! politikai és etnikai NO!)

Egy járókelő megállít az utcán egy másikat:
- Ne haragudjon...az állomást keresem.
- Nem haragszom. Keresse.
- Ne haragudjon...az állomást keresem.
- Nem haragszom. Keresse.
Mi az? Nagy, piros, és kocka alakú? ... Nagyon-nagyon elcseszett kicsi kék golyó
Apácákat szentel a pap. Az elsőtől kérdi: - Érintettél már péniszt? - Csak az ujjammal! - Jó, akkor mosd meg az ujjadat a szentelt vízben! ...A másodiknak ugyanez a kérdés. - Igen, de csak a kezemmel! - Akkor mosd meg a kezed a szenteltvízben! Mire hátulról előreszól az Anna nővér. - Atyám, kiöblíthetném előbb a számat, mielőtt Eszter nővér belemossa a seggét?
Sean Connery elhatározza, hogy lefekteti Naomi Campbellt. Felkerekedik és egy romantikus vacsora után máris a hálószobában vetkőznek, majd vad szeretkezésbe kezdenek. Egy hosszú másfél órás akciózás után Naomi elképedve állapítja meg, hogy milyen jó kondiban van Sean.
Sean legyint és azt mondja, hogy ez nem is volt különösen megterhelő és akár tudna még egy menetet nyomatni, csak pihennie kell egy pár percig méghozzá úgy, hogy Naomi közben két kézzel megragadja a lompost, amíg Sean hanyatt fekve pihen.
Eltelik néhány perc és ismét vad szeretkezésbe kezdenek. Egy óra múlva Sean ismét lazán bejelenti, hogy még tudna egy menetet, ha Naomi hasonló módon a kezébe veszi a botkormányt, amíg ő pihen.
Ezt újabb szeretkezés követi, majd újabb szünet. Az ötödik menet után Naomi elképedve nyugtázza az öreg Sean teljesítményét.
- Fantasztikus voltál, de csak egy dolgot mondjál el nekem. Miért kellett pihenés közben két kézzel megmarkolnom a farkadat?
- Tudod Naomi, volt már dolgom egy-két fekete nővel, és a két menet között mindig lenyúlták a pénztárcámat.
Sean legyint és azt mondja, hogy ez nem is volt különösen megterhelő és akár tudna még egy menetet nyomatni, csak pihennie kell egy pár percig méghozzá úgy, hogy Naomi közben két kézzel megragadja a lompost, amíg Sean hanyatt fekve pihen.
Eltelik néhány perc és ismét vad szeretkezésbe kezdenek. Egy óra múlva Sean ismét lazán bejelenti, hogy még tudna egy menetet, ha Naomi hasonló módon a kezébe veszi a botkormányt, amíg ő pihen.
Ezt újabb szeretkezés követi, majd újabb szünet. Az ötödik menet után Naomi elképedve nyugtázza az öreg Sean teljesítményét.
- Fantasztikus voltál, de csak egy dolgot mondjál el nekem. Miért kellett pihenés közben két kézzel megmarkolnom a farkadat?
- Tudod Naomi, volt már dolgom egy-két fekete nővel, és a két menet között mindig lenyúlták a pénztárcámat.
Mi az a két szó amit nem akarsz hallani szeretkezés közben?
- ???
- Drágám hazajöttem.
- ???
- Drágám hazajöttem.
A cégvezetőt meglátogatná egy barátja az irodájában, de helyette csak
egy gyönyörű robot titkárnőt talál ott.
Elmondja, miért jött, mire a robot azt feleli:
- Az i-gaz-ga-tó úr saj-nos kór-ház-ban van, és még jó i-de-ig nem jön dol-goz-ni, de ha ó-hajt-ja, a-zért ki-szol-gá-lom.
Ha a bal mel-le-met nyom-ja meg, ká-vét ho-zok, ha a job-bot, ak-kor te-át.
A hapsinak igencsak tetszik a szép robotnő, és nem tud uralkodni magán, benyúl a szoknyája alá, de ordítva kapja vissza a kezét.
Erre megszólal a robot:
- A lá-bam kö-zött a ce-ru-za-he-gye-ző van, e-gyéb-ként a fő-nö-köm is e-zért van be-teg-ál-lo-mány-ban.
egy gyönyörű robot titkárnőt talál ott.
Elmondja, miért jött, mire a robot azt feleli:
- Az i-gaz-ga-tó úr saj-nos kór-ház-ban van, és még jó i-de-ig nem jön dol-goz-ni, de ha ó-hajt-ja, a-zért ki-szol-gá-lom.
Ha a bal mel-le-met nyom-ja meg, ká-vét ho-zok, ha a job-bot, ak-kor te-át.
A hapsinak igencsak tetszik a szép robotnő, és nem tud uralkodni magán, benyúl a szoknyája alá, de ordítva kapja vissza a kezét.
Erre megszólal a robot:
- A lá-bam kö-zött a ce-ru-za-he-gye-ző van, e-gyéb-ként a fő-nö-köm is e-zért van be-teg-ál-lo-mány-ban.

Tomi és Judit összeházasodnak.
Nincs pénzük nászútra, ezért elutaznak Tomi szüleihez vidékre, hogy ott töltsenek el egy hetet.
Az első éjszaka után, reggel felkel a kis Jocó, Tomi öccse, kimegy a konyhába és kérdezi az anyjától:
- Anyu, Tomi és Judit felkeltek már?
- Nem, kisfiam.
- Tudod, mit gondolok?
- Nem érdekel, mit gondolsz. Indulj az iskolába!
Jocó elmegy az iskolába, majd hazajön délután. Kérdezi az anyjától:
- Anyu, Tomi és Judit kijöttek már?
- Nem, kisfiam.
- Anyu, elmondjam, mit gondolok?
- Nem akarom tudni, mit gondolsz. Menj és írd meg a leckédet!
Másnap reggel a kis Jocó felkel, megint érdeklődik:
- Anyu, Tomi és Judit még mindig nem jöttek ki a szobájukból?
- Nem, kisfiam.
- Tudod, mit gondolok?
- Na, mondd, mit gondolsz!
- Azt hiszem, amikor tegnap éjszaka bejött hozzám Tomi, hogy elkérje a Vazelint, véletlenül a repülőgép ragasztómat adtam neki oda.
Nincs pénzük nászútra, ezért elutaznak Tomi szüleihez vidékre, hogy ott töltsenek el egy hetet.
Az első éjszaka után, reggel felkel a kis Jocó, Tomi öccse, kimegy a konyhába és kérdezi az anyjától:
- Anyu, Tomi és Judit felkeltek már?
- Nem, kisfiam.
- Tudod, mit gondolok?
- Nem érdekel, mit gondolsz. Indulj az iskolába!
Jocó elmegy az iskolába, majd hazajön délután. Kérdezi az anyjától:
- Anyu, Tomi és Judit kijöttek már?
- Nem, kisfiam.
- Anyu, elmondjam, mit gondolok?
- Nem akarom tudni, mit gondolsz. Menj és írd meg a leckédet!
Másnap reggel a kis Jocó felkel, megint érdeklődik:
- Anyu, Tomi és Judit még mindig nem jöttek ki a szobájukból?
- Nem, kisfiam.
- Tudod, mit gondolok?
- Na, mondd, mit gondolsz!
- Azt hiszem, amikor tegnap éjszaka bejött hozzám Tomi, hogy elkérje a Vazelint, véletlenül a repülőgép ragasztómat adtam neki oda.
A rendőr találkozik a jótündérrel, aki teljesíti 2 kívánságát.
Az első kívánságom, hogy kérek egy olyan söröskorsót, amiből soha nem fogy ki a sör. A tündér teljesíti, erre a rendőr:
- Hú, ez nagyon jó! Ebből kérek még egyet!
Az első kívánságom, hogy kérek egy olyan söröskorsót, amiből soha nem fogy ki a sör. A tündér teljesíti, erre a rendőr:
- Hú, ez nagyon jó! Ebből kérek még egyet!
A harmincadik házassági évfordulón így szól az asszony a férjéhez:
- Drágám, olyan régóta élünk már együtt, jó lenne, ha semmit sem rejtegetnénk egymás előtt.
Van valami, amit tudni szeretnél rólam, de még sosem merted megkérdezni?
- Nos, igen...
Éveken át töprengtem rajta, hogy míg a négy gyerekünk közül három annyira hasonlít egymásra,
a negyedik miért egészen más,mint a testvérei. Mondd csak, neki talán más volt az apja?
- Be kell vallanom, hogy igen. - feleli szemlesütve a feleség.
- Na és, ki volt az?
- Te. (Ez egy válasz Sünapó üzenetére (2011. 02. 19. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 19. szombat 21:05
- Drágám, olyan régóta élünk már együtt, jó lenne, ha semmit sem rejtegetnénk egymás előtt.
Van valami, amit tudni szeretnél rólam, de még sosem merted megkérdezni?
- Nos, igen...
Éveken át töprengtem rajta, hogy míg a négy gyerekünk közül három annyira hasonlít egymásra,
a negyedik miért egészen más,mint a testvérei. Mondd csak, neki talán más volt az apja?
- Be kell vallanom, hogy igen. - feleli szemlesütve a feleség.
- Na és, ki volt az?
- Te. (Ez egy válasz Sünapó üzenetére (2011. 02. 19. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy pasi minden este kukkolja a szomszéd lányt az ablakon át, ahogy az vetkőzik a szobájában. Egyik nap aztán csörög a telefon, és a szomszéd lány az:
- Helló! Én vagyok a szomszéd lány, akivel szemben lakik. Nem találom a bugyimat, nem látta véletlenül, hogy hova tettem?
( 1 nap max. 1 hsz. , de abban lehet több vicc is! a vicceidet meg válogasd, mert a NEM ide illőket töröljük! politikai és etnikai NO!) :tom)
- Helló! Én vagyok a szomszéd lány, akivel szemben lakik. Nem találom a bugyimat, nem látta véletlenül, hogy hova tettem?
( 1 nap max. 1 hsz. , de abban lehet több vicc is! a vicceidet meg válogasd, mert a NEM ide illőket töröljük! politikai és etnikai NO!) :tom)

Ha már egész nap a fejemben járkálsz, akkor legalább a cipődet vedd le, hogy ne legyen piszkos a fantáziám...D
Egy pasi minden este kukkolja a szomszéd lányt az ablakon át, ahogy az vetkőzik a szobájában. Egyik nap aztán csörög a telefon, és a szomszéd lány az:

Egy 85 éves férfi elmegy az orvoshoz a szokásos éves felülvizsgálatra.
Az orvos sperma vizsgálatot is előír,és átad a férfinak egy üveget, hogy
vigye haza, és másnap hozzon benne sperma mintát.
A 85 éves férfi másnap visszamegy az orvoshoz, odaadja neki az üveget,
éppen olyan tisztán és üresen,mint ahogy előző nap elvitte. Az orvos
megkérdi, mi történt. A férfi mesélni kezdi: "Hát doki, a következő
történt. Először megpróbáltam a jobb kezemmel - semmi. Aztán
megpróbáltam
a bal kezemmel, még mindig semmi.
Akkor megkértem a feleségemet,hogy segítsen. Ő is megpróbálta a jobb
kezével, aztán a bal kezével,még mindig eredménytelenül. Aztán
megpróbálta a szájával,először úgy, hogy bent volt a protézise,aztán
úgy is, hogy kivette a fogsorát -még mindig semmi.
Még Julist is áthívtuk a szomszédból, és Ő is megpróbálta. Először két
kézzel, aztán a hóna alá fogva,sőt, még a térde közé szorítva is
próbálkozott."
Az orvos döbbenten kérdezi:"Megkérte a szomszédasszonyát?"
"Igen" - feleli az öreg. "De egyikünk se tudta lecsavarni az üveg
fedelét."
Az orvos sperma vizsgálatot is előír,és átad a férfinak egy üveget, hogy
vigye haza, és másnap hozzon benne sperma mintát.
A 85 éves férfi másnap visszamegy az orvoshoz, odaadja neki az üveget,
éppen olyan tisztán és üresen,mint ahogy előző nap elvitte. Az orvos
megkérdi, mi történt. A férfi mesélni kezdi: "Hát doki, a következő
történt. Először megpróbáltam a jobb kezemmel - semmi. Aztán
megpróbáltam
a bal kezemmel, még mindig semmi.
Akkor megkértem a feleségemet,hogy segítsen. Ő is megpróbálta a jobb
kezével, aztán a bal kezével,még mindig eredménytelenül. Aztán
megpróbálta a szájával,először úgy, hogy bent volt a protézise,aztán
úgy is, hogy kivette a fogsorát -még mindig semmi.
Még Julist is áthívtuk a szomszédból, és Ő is megpróbálta. Először két
kézzel, aztán a hóna alá fogva,sőt, még a térde közé szorítva is
próbálkozott."
Az orvos döbbenten kérdezi:"Megkérte a szomszédasszonyát?"
"Igen" - feleli az öreg. "De egyikünk se tudta lecsavarni az üveg
fedelét."