Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2938   2011. 03. 05. szombat 19:27
X Törölt felhasználó (78357)
Apácákat szentel a pap. Az elsőtől kérdi: - Érintettél már péniszt? - Csak az ujjammal! - Jó, akkor mosd meg az ujjadat a szentelt vízben! ...A másodiknak ugyanez a kérdés. - Igen, de csak a kezemmel! - Akkor mosd meg a kezed a szenteltvízben! Mire hátulról előreszól az Anna nővér. - Atyám, kiöblíthetném előbb a számat, mielőtt Eszter nővér belemossa a seggét?
#2937   2011. 03. 04. péntek 16:21
krala krala
Sean Connery elhatározza, hogy lefekteti Naomi Campbellt. Felkerekedik és egy romantikus vacsora után máris a hálószobában vetkőznek, majd vad szeretkezésbe kezdenek. Egy hosszú másfél órás akciózás után Naomi elképedve állapítja meg, hogy milyen jó kondiban van Sean.
Sean legyint és azt mondja, hogy ez nem is volt különösen megterhelő és akár tudna még egy menetet nyomatni, csak pihennie kell egy pár percig méghozzá úgy, hogy Naomi közben két kézzel megragadja a lompost, amíg Sean hanyatt fekve pihen.
Eltelik néhány perc és ismét vad szeretkezésbe kezdenek. Egy óra múlva Sean ismét lazán bejelenti, hogy még tudna egy menetet, ha Naomi hasonló módon a kezébe veszi a botkormányt, amíg ő pihen.
Ezt újabb szeretkezés követi, majd újabb szünet. Az ötödik menet után Naomi elképedve nyugtázza az öreg Sean teljesítményét.
- Fantasztikus voltál, de csak egy dolgot mondjál el nekem. Miért kellett pihenés közben két kézzel megmarkolnom a farkadat?
- Tudod Naomi, volt már dolgom egy-két fekete nővel, és a két menet között mindig lenyúlták a pénztárcámat.
#2936   2011. 03. 04. péntek 11:16
Sünapó Sünapó
Mi az a két szó amit nem akarsz hallani szeretkezés közben?
- ???
- Drágám hazajöttem.
#2935   2011. 03. 03. csütörtök 11:46
tom1019 tom1019 VIP Admin
A cégvezetőt meglátogatná egy barátja az irodájában, de helyette csak
egy gyönyörű robot titkárnőt talál ott.
Elmondja, miért jött, mire a robot azt feleli:
- Az i-gaz-ga-tó úr saj-nos kór-ház-ban van, és még jó i-de-ig nem jön dol-goz-ni, de ha ó-hajt-ja, a-zért ki-szol-gá-lom.
Ha a bal mel-le-met nyom-ja meg, ká-vét ho-zok, ha a job-bot, ak-kor te-át.
A hapsinak igencsak tetszik a szép robotnő, és nem tud uralkodni magán, benyúl a szoknyája alá, de ordítva kapja vissza a kezét.
Erre megszólal a robot:
- A lá-bam kö-zött a ce-ru-za-he-gye-ző van, e-gyéb-ként a fő-nö-köm is e-zért van be-teg-ál-lo-mány-ban.
eplus2
#2934   2011. 02. 26. szombat 16:52
Tomi és Judit összeházasodnak.
Nincs pénzük nászútra, ezért elutaznak Tomi szüleihez vidékre, hogy ott töltsenek el egy hetet.
Az első éjszaka után, reggel felkel a kis Jocó, Tomi öccse, kimegy a konyhába és kérdezi az anyjától:
- Anyu, Tomi és Judit felkeltek már?
- Nem, kisfiam.
- Tudod, mit gondolok?
- Nem érdekel, mit gondolsz. Indulj az iskolába!
Jocó elmegy az iskolába, majd hazajön délután. Kérdezi az anyjától:
- Anyu, Tomi és Judit kijöttek már?
- Nem, kisfiam.
- Anyu, elmondjam, mit gondolok?
- Nem akarom tudni, mit gondolsz. Menj és írd meg a leckédet!
Másnap reggel a kis Jocó felkel, megint érdeklődik:
- Anyu, Tomi és Judit még mindig nem jöttek ki a szobájukból?
- Nem, kisfiam.
- Tudod, mit gondolok?
- Na, mondd, mit gondolsz!
- Azt hiszem, amikor tegnap éjszaka bejött hozzám Tomi, hogy elkérje a Vazelint, véletlenül a repülőgép ragasztómat adtam neki oda.
#2933   2011. 02. 25. péntek 05:48
Sünapó Sünapó
A rendőr találkozik a jótündérrel, aki teljesíti 2 kívánságát.
Az első kívánságom, hogy kérek egy olyan söröskorsót, amiből soha nem fogy ki a sör. A tündér teljesíti, erre a rendőr:
- Hú, ez nagyon jó! Ebből kérek még egyet!
#2932   2011. 02. 23. szerda 10:23
A harmincadik házassági évfordulón így szól az asszony a férjéhez:
- Drágám, olyan régóta élünk már együtt, jó lenne, ha semmit sem rejtegetnénk egymás előtt.
Van valami, amit tudni szeretnél rólam, de még sosem merted megkérdezni?
- Nos, igen...
Éveken át töprengtem rajta, hogy míg a négy gyerekünk közül három annyira hasonlít egymásra,
a negyedik miért egészen más,mint a testvérei. Mondd csak, neki talán más volt az apja?
- Be kell vallanom, hogy igen. - feleli szemlesütve a feleség.
- Na és, ki volt az?
- Te.
(Ez egy válasz Sünapó üzenetére (2011. 02. 19. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 19. szombat 21:05
Egy pasi minden este kukkolja a szomszéd lányt az ablakon át, ahogy az vetkőzik a szobájában. Egyik nap aztán csörög a telefon, és a szomszéd lány az:
- Helló! Én vagyok a szomszéd lány, akivel szemben lakik. Nem találom a bugyimat, nem látta véletlenül, hogy hova tettem?

( 1 nap max. 1 hsz. , de abban lehet több vicc is! a vicceidet meg válogasd, mert a NEM ide illőket töröljük! politikai és etnikai NO!) :tom) felkialtas
#2931   2011. 02. 21. hétfő 19:43
X Törölt felhasználó (759419)
Ha már egész nap a fejemben járkálsz, akkor legalább a cipődet vedd le, hogy ne legyen piszkos a fantáziám...D
#2930   2011. 02. 19. szombat 21:05
Sünapó Sünapó
Egy pasi minden este kukkolja a szomszéd lányt az ablakon át, ahogy az vetkőzik a szobájában. Egyik nap aztán csörög a telefon, és a szomszéd lány az:
- Helló! Én vagyok a szomszéd lány, akivel szemben lakik. Nem találom a bugyimat, nem látta véletlenül, hogy hova tettem?

( 1 nap max. 1 hsz. , de abban lehet több vicc is! a vicceidet meg válogasd, mert a NEM ide illőket töröljük! politikai és etnikai NO!) :tom) felkialtas
#2929   2011. 02. 17. csütörtök 18:03
Macilacy Macilacy
Egy 85 éves férfi elmegy az orvoshoz a szokásos éves felülvizsgálatra.
Az orvos sperma vizsgálatot is előír,és átad a férfinak egy üveget, hogy
vigye haza, és másnap hozzon benne sperma mintát.
A 85 éves férfi másnap visszamegy az orvoshoz, odaadja neki az üveget,
éppen olyan tisztán és üresen,mint ahogy előző nap elvitte. Az orvos
megkérdi, mi történt. A férfi mesélni kezdi: "Hát doki, a következő
történt. Először megpróbáltam a jobb kezemmel - semmi. Aztán
megpróbáltam
a bal kezemmel, még mindig semmi.
Akkor megkértem a feleségemet,hogy segítsen. Ő is megpróbálta a jobb
kezével, aztán a bal kezével,még mindig eredménytelenül. Aztán
megpróbálta a szájával,először úgy, hogy bent volt a protézise,aztán
úgy is, hogy kivette a fogsorát -még mindig semmi.
Még Julist is áthívtuk a szomszédból, és Ő is megpróbálta. Először két
kézzel, aztán a hóna alá fogva,sőt, még a térde közé szorítva is
próbálkozott."
Az orvos döbbenten kérdezi:"Megkérte a szomszédasszonyát?"
"Igen" - feleli az öreg. "De egyikünk se tudta lecsavarni az üveg
fedelét."
#2928   2011. 02. 17. csütörtök 14:14
X Törölt felhasználó (768271)
az iskolaban a "valoszinuleg" szoval kell mondatokat formalni!
az egyik gyerek igy szol;-anyukam ernyovel ment dolgozni,valoszinuleg esni fog!
kituno , ulj le!-mondja a tanito.
egy masik gyerke;-apukam nyakkendot kotott valoszinuleg unnep lesz az uzemben!
ez is jo,ulj le!-mondja a tanito.
erre moricka,;-a nagymamam egy pakli ujsaggal levonult a kert vegebe!
-es hol a valoszinuleg?-kerdi a tanito!
most jon,mondja moricka,;-valoszinuleg szarni ment mert olvasni nem tud! vigyor2
#2927   2011. 02. 17. csütörtök 14:07
X Törölt felhasználó (768271)
a szomszedban uj kisbaba szuletett,akinek csak egy baja van hogy ful nelkul jott a vilagra!
mindenki megy gyonyorkodni benne csak pistiket nem viszik,mert tartanak tole hogy mond valami fajot a szuloknek!
pistike megfogadja,hogy a fulrol egy szot se fog szolni!
no atmennek a szomszedba,ahol pistike vigyorogva korbe jarja a bolcsot es hummogve kozli!
-milyen edi kiisbaba!!hogy hasonlit anyukara!!de azert majd az orrara nagyon tessek am vigyazni!!
miiert pistike?,-kerdik aggodva a szulok!
erre pistike,;-mert ha netan elromlik a szeme nem lesz hova akasztani a szemuveget!! vigyor2
#2926   2011. 02. 17. csütörtök 12:55
Sünapó Sünapó
Jézus lejön a földre. Odasétál egy csöveshez és mondja neki:
- Ide figyelj te ember, éhes vagyok nem tudnál adni nekem valami ételt?
- Dehogynem! Nesze itt van fél vekni kenyér.
- És valami kis italt?
- Az is van: nesze, itt van fél üveg sör.
- És nincs egy szál cigid?
- Az nincs de van egy JOINTOM.
- Gyere elszívjuk.
Elvonulnak. Elkezdik szívni.....szívni.......
Erre Jézus:
- Na te csöves, most már elmondom neked, hogy én vagyok Isten fia, Jézus.
Erre a csöves:
- Jó az anyag mi?
#2925   2011. 02. 17. csütörtök 06:22
Sünapó Sünapó
- Hogyan nevettethetsz meg egy szőke nőt kedd este? - Mondasz neki egy jó viccet hétfő reggel.
#2924   2011. 02. 17. csütörtök 06:18
Sünapó Sünapó
- Há' csókolom! Á Gázsit ké'ném!
- Nemtom' adni, épp fürdik.
- Fü'dik?! E'nézést, téves...
#2923   2011. 02. 16. szerda 21:40
Sünapó Sünapó
Egy kékre-zöldre vert nő lép be az orvos rendelőjébe.
Orvos: - Mi történt?
Nő: - Doktor úr, nem tudom, mit tegyek. Amikor a férjem részegen jön haza, minden alkalommal péppé ver.
Orvos: - Van egy igen kiváló gyógyszerem erre. Amikor legközelebb a férje részegen megy haza, igyon egy korty teát. De ne nyelje le, csak tartsa a szájában. Még egyszer mondom, semmiképpen se nyelje le, csak tartsa a szájában, amíg a férje le nem fekszik aludni!
Két hét múlva újra meglátogatja a nő az orvost. Ezúttal azonban üdén, frissen, újjászületve lép be.
Nő: - Doktor úr, fantasztikusan hatásos volt a gyógyszer. Amikor a férjem részegen jött haza, csak bekaptam egy korty teát, és csak akkor nyeltem le, amikor már elaludt. Azóta egy ujjal se nyúlt hozzám!
Orvos: - Ugye milyen sokat segít, ha néha képes befogni a száját?
#2922   2011. 02. 16. szerda 21:37
Sünapó Sünapó
- Hogy kell udvarolni a félszemű lánynak?
- Gyönyörű szemednek párja nincs.
#2921   2011. 02. 16. szerda 21:36
Sünapó Sünapó
-Mi a különbség az okos nő és az UFO között?
-UFO-t elméletileg már láttak smile
#2920   2011. 02. 15. kedd 12:43
krala krala
Jancsi és Juliska sétál a Csernobil-i erdőben.

Jancsi: Juliska ! Mutasd meg a melleidet !
Juliska széthúzza a blúzát : Nézd !
Jancsi : Juliska neked három melled van ! Ez szörnyű !
Juliska : Nem tetszik ? Akkor kapd be a f@szom!
#2919   2011. 02. 15. kedd 08:12
zimmi zimmi
Valentin napra a férj 2 db vatta pamacsot ajándékoz a feleségének. A feleség értetlenül nézi,és nem érti mi ez? Erre a férj: - Nem te akartál mindenáron fülbevalót?

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: aranyos77 aranyos77
Nyitás ideje: 2005. 07. 26. kedd
Üzenetek: 3438db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 29. csütörtök

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!