Hétköznap esti vagy hétvégi elfoglaltságra keresek társat! Helyem nincs, viszont szívesen utazom, vagy keressünk valami búvóhelyet, abban is benne vagyok. Ha nem kimondottan szexre vágysz, hanem csak sima társaságra abban is benne lennék!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék november 3.-án (szombat este) Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Ma este ráérő hölgy, pár Vác és környékén? Utazás reális távolságon belül megoldható.
Sziasztok! Debrecenben keresek párt/párokat, akik szívesen vennék, ha "csatlakozna" hozzájuk még egy férfi. Helyem, van így az nem okozna gondot, de nem csak szex kapcsoltra gondolok, egyéb baráti programokat is szervezhetünk! Jelezzetek privátban és mindent megbeszélünk!
Kecskemét-Budapest vonalon tényleg ennyire nincs egy Lány-Hölgy esetleg Pár sem aki ismerkedne napközbeni talira??
Sziasztok! 28 éves 18-as farkú szegedi srác ismerkedne szegedi hölgyekkel!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék Szekszárdi érett párhoz,házaspárhoz a hölgy örömére,kényeztetésére tartósan. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben!
Ő is keres, és nem pár, de csatlakozz hozzá, legyetek egymáséi, akkor utána nem nyomja tele a fórumot a keresésével
(Ez egy válasz 3-mas not üzenetére (2018. 10. 27. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv! Mehetek!
Legalább valami elvárás van?
Mert pl nekem még csak válasz sem érkezett

Hölgy vagy pár ma este barcika és környéke?
30 éves laza magas szexuális inteligenciaval tabuk nélkül
Sziasztok jol tuok csatlakozni hozzatok?udv Viktor 28 gyal
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék november 3.-án (szombat este) Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Hétköznap esti vagy hétvégi elfoglaltságra keresek társat! Helyem nincs, viszont szívesen utazom, vagy keressünk valami búvóhelyet, abban is benne vagyok. Ha nem kimondottan szexre vágysz, hanem csak sima társaságra abban is benne lennék!
Párokat Házaspárokat keresünk egymás előtti hancúrozásokhoz!
Lehetőleg a közelünkből és max. ennyi időseket mint mi vagyunk!
Privát üziket várunk
Lehetőleg a közelünkből és max. ennyi időseket mint mi vagyunk!
Privát üziket várunk
Biztos zseni.
Egyébként, egy rakás felhasználó szarul tölti ki az adatlapján, aztán csodálkozom, hogy bár nőket keresek, egy rakás férfit is kidob a rendszer találatként...
Meg leszbik bejelölik, hogy férfit keresnek, stb...

Egyébként, egy rakás felhasználó szarul tölti ki az adatlapján, aztán csodálkozom, hogy bár nőket keresek, egy rakás férfit is kidob a rendszer találatként...
Meg leszbik bejelölik, hogy férfit keresnek, stb...
Hévíz és környékéről keresek csaj vagy nőt akit lehet kenyeztetni és minden vágyait teljesíteni helyem van!! Írj privatban!
Keresnék pasikat, akik megtennének nekem ezt-azt

Kecskeméten partnert keresek