SZIASZTOK, HÖLGYEKET, PÁROKAT KERESEK
BESZÉLGESSÜNK ESETLEG SKYPE-ON ÉS BÁRMI LEHET!!
BESZÉLGESSÜNK ESETLEG SKYPE-ON ÉS BÁRMI LEHET!!
Komáromban vagy környékén diszkréten ismerednék idősebb hölgyekkel.
Sziasztok!
25éves srác vagyok. Idősebb hölggyel ismerkednék Heves vagy Borsod megyéből.
25éves srác vagyok. Idősebb hölggyel ismerkednék Heves vagy Borsod megyéből.
Izgi extrém-per vi bizar szexet keresek
Sziasztok,idősebb hölgyet vagy párt keresek Budapest közelében.
Szegeden keresem bevállalós női partnerem esti órákra. Hely megoldható
Sziasztok. Pinát akarok. Gátlástalanul használj ki. Legyek a játékod. Perverz dolgok is érdekelnek. Extrém helyszín, szokásostól eltérő dolgok is. Utazni tudok. Vác Rétság vonalon keresek elsősorban
Mai nap pàrhoz lànyhoz csatlakoznék
Párokat ,Házaspárokat keresnénk egy kellemes egymás előtti csere nélküli szexre.
Élvezzük ha többen vagyunk mint 2.
Privát üzeneteket várunk.
Hétköznapra keresek Nőt illetve párt!
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Sziasztok! Ma estére keresnék Hölgyet, illetve hetró párt! Búvóhely van IV.ker., de a távolság sem akadály. 40éves 188cm ,sportos pasi vagyok, ès profi a tantra massage-ban..
Nagykanizsán keresek 25-35-ös korosztályban lányokat kis titokzatos kalandokra! Viber elérhetőségem +3630/8383-602
Hali hölgyet esetleg párt keresek kortól függetlenül.
Párokat ,Házaspárokat keresnénk egy kellemes egymás előtti csere nélküli szexre.
30-45 közötti nőt keresek Nyíregyháza környékén. Teltkarcsú alkat előny, de nem feltétel. Én 31 éves értelmiségi férfi vagyok. A többit privátban.

Sziasztok! Érett pár házaspár partnere lennék kölcsönös kényeztetésre élvezetekre Szekszárdon és környékén. Ha taliznál várom privát üzeneted!
30-45 közötti nőt keresek Nyíregyháza környékén. Én 31 éves értelmiségi férfi vagyok. A többit privátban.

Na szép :(
(Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 01. 30. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 30. szerda 18:07

Akkor keress rá a hozzászólásaira...főleg az elsők érdekesek...de lassan átalakult..