Sziasztok! Csütörtök, péntek délután vagy este kalandoznék nővel, párral Budapesten!! Részleteket privátban itt
vagy a merev0809@citromail.hu - n
vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok! Szombat estére keresek nyitott érett párt / házaspárt Szekszárdról és környékéről kellemes találkozásra és estéhez. Keress privát üzenetben!
Sziasztok! Pártként keresünk 60-as hölgyet orál szexre Szekszárd környékéről.
ki lenne benne egy kölcsönös szopásban ? vp megye
Sziasztok!
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.
Prvt írj ha érdekel a dolog.
Puszi a pocitokra!
Zoli
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.

Puszi a pocitokra!
Zoli
Sziasztok!
45 éves, érett, tapasztalt pasi keres fiatal lányokat, Pesten lakom hellyel rendelkezem.
E-mail: kjozsef650@gmail.com
45 éves, érett, tapasztalt pasi keres fiatal lányokat, Pesten lakom hellyel rendelkezem.
E-mail: kjozsef650@gmail.com
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
pd8501@gmail.com
pd8501@gmail.com
Lányok és Párok levelét várjuk privátban.
Sziasztok!
Prvt írj ha érdekel a dolog.
Puszi a pocitokra!
Zoli

Puszi a pocitokra!
Zoli
Vágyak vonzásában!
helló
Pesti V. környéki Kis fiatal csajszi-nő esetleg asszony aki 1 kis kalandot keres Idősebb pasival.
Nem baj ha 1 kicsit bevállalósabb vagy
de a kis félénkek se fogják vissza itt magukat
ha érdekes PRivin keres
Pesti V. környéki Kis fiatal csajszi-nő esetleg asszony aki 1 kis kalandot keres Idősebb pasival.
Nem baj ha 1 kicsit bevállalósabb vagy

de a kis félénkek se fogják vissza itt magukat

ha érdekes PRivin keres
Sziasztok.Új vagyok az oldalon.
De arra a döntésre jutottam hogy csatlakoznék egy párhoz vagy normális hölgyet keresnék
Én egy normális 26 éves srác vagyok.

Sziasztok!36 éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek!
bi párként keresünk beszállókat.
Sziasztok!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Szigetvár-Pécs-Szekszárd környékén. Adatlapomon találtok bemutatkozást, hiteles, névvel ellátott fotókat. Privátban illetve Viberen tudjuk folytatni az ismerkedést, ha komolyan gondoljátok.
Köszönöm
Házaspárral találkoznék a hétvégén Szigetvár-Pécs-Szekszárd környékén. Adatlapomon találtok bemutatkozást, hiteles, névvel ellátott fotókat. Privátban illetve Viberen tudjuk folytatni az ismerkedést, ha komolyan gondoljátok.
Köszönöm
Lányok és Párok levelét várjuk privátban.
Sziasztok!
Hajdú-Bihar megyében, elsősorban Debrecenben ismerkednèk 20-30 év közötti hölggyel,akinek bejön egy nála jóval idősebb férfi.
Ápoltság,intelligencia,teljes diszkréció természetesen adott,s elvárt is.
Ez még eddig valahogy kimaradt az életemből,hogy egy nálam 20,30 évvel fiatalabb hölggyel legyek együtt.
Szép estét mindenkinek!
Hajdú-Bihar megyében, elsősorban Debrecenben ismerkednèk 20-30 év közötti hölggyel,akinek bejön egy nála jóval idősebb férfi.
Ápoltság,intelligencia,teljes diszkréció természetesen adott,s elvárt is.
Ez még eddig valahogy kimaradt az életemből,hogy egy nálam 20,30 évvel fiatalabb hölggyel legyek együtt.
Szép estét mindenkinek!
sziasztok. 45 év feletti hölggyel ismerkednék. heves, pest, szolnok megye.
Hali!
Budapest 13. Ker. Ma este parok, lanyok? Helyem van.
26 eves, 19 cm-es intim merettel rendelkezo pasi vagyok. Kepek videok a profilomon. Irjatok batran!
Budapest 13. Ker. Ma este parok, lanyok? Helyem van.
26 eves, 19 cm-es intim merettel rendelkezo pasi vagyok. Kepek videok a profilomon. Irjatok batran!
Sziasztok! Szekszárdi érett átlagos pár/házaspár társaságát keresem kellemes kapcsolatra. Részleteket privát üzenetben beszélhetünk!