Sziasztok! Holnap (Szombat) délelőtt Szekszárdon és környékéről lenne érett pár/házaspár akik találkoznának ? Írj privát üzit és megbeszéljük!
Sziasztok
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
sziasztok nöt vagy párt keressek Pápán
Sziasztok,fiatalabb csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra,aki kedveli az érettebb pasikat.Bajai helyes negyvenes,fiatalos kinézetű,független pasi vagyok.
Szervusztok!
Házaspárral, csinos hölggyel találkoznék a hétvégén. Pécs 50 km-es körzetében tudok utazni. Bemutatkozást valamint a fotóimat megtaláljátok a társkeresős adatlapomon.
Köszönöm
Házaspárral, csinos hölggyel találkoznék a hétvégén. Pécs 50 km-es körzetében tudok utazni. Bemutatkozást valamint a fotóimat megtaláljátok a társkeresős adatlapomon.
Köszönöm
Üdv! Veszprémi, 30 éves pasi ismerkedne hölgyekkel. Utazni is tudok
sziasztok nöt vagy párt keressek
Sziasztok Fiatal Nővel ismerkednék idősebb pasi vagyok
Sziasztok
!Szívesen ismerkednék 40-től felfelé hölgyekkel
hely ,ápoltság,diszkréció adott

Sziasztok. Keresnénk 30 alatti masszőr srácot,feleségemnek(csak masszázs).
érett nőhöz/párhoz csatlakoznék
érett nőhöz/párhoz csatlakoznék
Fiatal teltebb lánnyal ismerkednék. Tetovált, intimékszeres pasi vagyok...
Lányok Párok Szombatra keresünk programot.
Privátban légyszi.
Privátban légyszi.
Sziasztok! Megbízható érett párral/házaspárral ismerkednék találkoznék Szekszárdon és környékéről. Részletekek privát üzenetben beszélhétünk !
Hétvégére keresnénk fiatal magyar párokat, illetve hölgyeket szimpátia alapján, közös hancúrozásra Borsodból.... esetleg Szabolcsból Érdeklődni privátban lehet!
hi
Pesti V környéki fiatal csajt-lányt keresek kalandra
Pesti V környéki fiatal csajt-lányt keresek kalandra

Szombat este pár aki meghivna minket magukhoz?
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék. Képet tudok küldeni mailben vagy priviben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 09. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 09. kedd 12:14
Szívesen csatlakoznék. Képet tudok küldeni mailben vagy priviben.

Törölt felhasználó (4047612)

Szerda délutánra keresünk fiatal, sportos pasit harmadiknak.
Szerda délutánra keresünk fiatal, sportos pasit harmadiknak.