Sziasztok párhoz csatlakoznék hetero alapon kizárólag a hölgy örömére. De várom hőlgyek üzeneteit is.pápa közelben
Ifjú nővel ismerkednék beszélgetésre szexre
Sziasztok !
Érett pár házaspár társaságát keresem ma estére Szekszárdon és környékén kellemes kényeztetésre és minden jóra. Írj privit !
Érett pár házaspár társaságát keresem ma estére Szekszárdon és környékén kellemes kényeztetésre és minden jóra. Írj privit !
Sziasztok!
Egy idősebbpárhoz beszállnéknszígesen harmadiknak!Bp.Privatban írjjatok,ha komolyan gondoljátok!
Egy idősebbpárhoz beszállnéknszígesen harmadiknak!Bp.Privatban írjjatok,ha komolyan gondoljátok!
Sziasztok!
Esti órákban egy laza kis könnyed szexcsatában ki lenne benne? Lányok, hölgyek és párok hetero alapon.
Írjatok privátban.
Üdv
Z
Esti órákban egy laza kis könnyed szexcsatában ki lenne benne? Lányok, hölgyek és párok hetero alapon.
Írjatok privátban.
Üdv
Z
Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem
Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában.
30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak

30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
sziasztok szolnok és környékén ismerkednék nővel párral lánnyal aki pasit keres helyem nincs utazni tudok. Várom a leveleket.
Sziasztok!
Írjatok privátban.
Üdv
Z
Írjatok privátban.
Üdv
Z
Adatlapunk alapján keresünk.Nem sok figyelmesen olvassátok el légyszi.
Privát üzeneteket várunk .
Privát üzeneteket várunk .
Sziasztok! Szolnok megyei , 20 centivel rendelkező mackós srác fogadna hölgyet ma 24:00 tól! Csapjunk egy jó bulit!
Sziasztok ! Bi házaspárt vagy passzív-uni fiúcskát keresek holnapra , péntekre ! Szivesen cumiztatnék,vagy akármi is lehet ! Nógrádban keresek ! Rétság-Érsekvadkert-Balassagyarmat-Szécsény-Salgotarján vonalon !
Sziasztok!
Szívesen fogadnám tőlem idősebb hölgy érdeklődését
Akár tartósabb kapcsolat is szóba jöhet.
31 éves igényes, diszkrét férfi vagyok. További információért látogass el az adatlapomra
Szívesen fogadnám tőlem idősebb hölgy érdeklődését

Akár tartósabb kapcsolat is szóba jöhet.
31 éves igényes, diszkrét férfi vagyok. További információért látogass el az adatlapomra

Sziasztok
Mai napon autós találkára keresek hölgyet, párt!
Vác - Tiszafüred - Eger útvonalon.
Mai napon autós találkára keresek hölgyet, párt!
Vác - Tiszafüred - Eger útvonalon.
Husis csajszi keresek, akár párok is szóba jöhetnek hetero alapon! Vas, Zala, Gy-M-S megyében. Írj privát!
Szép napot! keresnék a fiatalabb korosztályból lányokat,vagy olyan párt akik értékelik az érettebb férfi tapasztalatát,diszkrécióját hely megoldott nálam
Sziasztok ! Bi házaspárt vagy passzív-uni fiúcskát keresek holnapra , péntekre ! Szivesen cumiztatnék,vagy akármi is lehet ! Nógrádban keresek ! Rétság-Érsekvadkert-Balassagyarmat-Szécsény-Salgotarján vonalon !
Sziasztok!
Szívesen állok a hétvégén 40-55 közötti házaspár rendelkezésére. Infók illetve fotóim az adatlapomon.
Köszönöm
Szívesen állok a hétvégén 40-55 közötti házaspár rendelkezésére. Infók illetve fotóim az adatlapomon.
Köszönöm
Sziasztok!
Írjatok privátban.
Üdv
Z
Írjatok privátban.
Üdv
Z
Sziasztok,ha lenne itt csinos csaj,aki kedveli az érettebb pasikat,szívesen ismerkednék vele.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok! 30 éves férfias srác ismerkedne lányokkal és párokkal Budapestenl. PHa érdekel írj privátban