Hihetelen........Lemomdták a holnap délelőtti programunkat..
Fiúkák van esetleg KOMOLY HELLYEL rendelkező holnap délelőtt ránkérő nem kis mérettel kemény legény???
Tényleg csak akkor írj ha az itt leírtakanak megfelelsz!!!
Fiúkák van esetleg KOMOLY HELLYEL rendelkező holnap délelőtt ránkérő nem kis mérettel kemény legény???
Tényleg csak akkor írj ha az itt leírtakanak megfelelsz!!!
Hajdúságban valakit érdekelne egy tapasztalatlan srác?
Utazni tudok, ha van hova.
Utazni tudok, ha van hova.

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem fiatalabb lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Nagyfarkú, aktív pasit keresek!! Érd-Bp. és a környékről...
Sziasztok!
Holnap, az pénteken napközben szívesen találkoznék egy inteligens párarral vagy lánnyal Budapesten!
Én egy 40-es, hetero, nem független Budapesti pasi vagyok!
Várom hetero párok, vagy lányok jelentkezését üzenetben.
Holnap, az pénteken napközben szívesen találkoznék egy inteligens párarral vagy lánnyal Budapesten!
Én egy 40-es, hetero, nem független Budapesti pasi vagyok!
Várom hetero párok, vagy lányok jelentkezését üzenetben.
jolszopo csajt keresek.hálás is lennék:_)
Orál centrikus ,szopó csoda kerestetik !
Csak csajok
Csak csajok

Sziaszzok!
Érett hölgyet vagy párt keresek magamnak. Legalább 45 éves kortól. Felső korhatár nincs. Én 22 éves vékony alkatú srác vagyok egy 18 centis örömrúddal, amit szívesen használnék a napod jobbá tételére.
Érett hölgyet vagy párt keresek magamnak. Legalább 45 éves kortól. Felső korhatár nincs. Én 22 éves vékony alkatú srác vagyok egy 18 centis örömrúddal, amit szívesen használnék a napod jobbá tételére.
40-50es hölgyet keresek, esetleg ilyen korú párt, adatlapom szerint...Bp
Egy fiatal srác aki masszírozni is tud meglátogathatna...
Sziasztok!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra. További részletek az adatlapomon.
Ui.: Csak anyagiaktól mentesen ismerkedem!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra. További részletek az adatlapomon.
Ui.: Csak anyagiaktól mentesen ismerkedem!
28 eves srackent keresek NAGY CICIS holgyet. Parhoz is szivesen csatlakoznek Budapest - Esztergom környékén. Érettebb 40 es korosztaly is szoba johet.
Kérlek privatban irj..
Kérlek privatban irj..
5-én Szombat délelőtt meglátogatnánk egy nagyfarkú keménytökű VALÓS pasit akinek van helye!!!!!!
A környékünkből max Pestig tudunk utazni.
Ezt kiírjuk mégegyszer HELYED LEGYEN...
A környékünkből max Pestig tudunk utazni.
Ezt kiírjuk mégegyszer HELYED LEGYEN...
Sziasztok. Szegeden és környékén keresek párokat, vagy nőt...., nagy elvárásom nincs csak az ápoltság és igényesség amit én is adok. Anyagiaktól mentesen keresek kölcsönös örömökre valakit vagy valakiket. Én egy 22éves fiatal igényes normális srác vagyok. Ha érdekellek akkor kérlek írj a patrikjn60@gmail.com ra!
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Sziasztok

Sziasztok ! Ma estére lenne érett pár házaspár személyes találkozásra Szekszárd és környékén ? Várom jelentkezéseteket és talizzunk.
Tiszaújváros Nyékládháza és környéke?? Valaki kölcsönös szopás? 17 óra körül? Autóm van! Írjatok privátban!
Neeeem
atika a nick neve itt. Lehet nem voltunk szimpatikusak. Mi is találkoztunk már olyan sráccal aki nem jött be, de egy bambit ittunk vele és megmondtuk hogy nem ő akit keresünk. Ennyi lett volna az egész.
(Ez egy válasz trohge üzenetére (2021. 05. 30. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 30. vasárnap 14:47

nem kék villogós autóval voltatok?
érdekes, ha már ott van, miért nem ment oda? (nem hitetlenkedésből). Atika?

nem kék villogós autóval voltatok?
érdekes, ha már ott van, miért nem ment oda? (nem hitetlenkedésből). Atika?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2021. 05. 30. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 30. vasárnap 07:42

Atika kamus! Tegnap találkoztunk volna vele, minden levolt beszélve. Aztán a randi előtt 5 perccel már nem reagált a viber üzenetekre, és természetesen nem is volt ott, illetve ott volt, de nem jött oda. Tekergett körülöttünk a narancs pulóverében, de messziről elkerült. Szóval nem egy szavahihető ember.