Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye
Nimfó, szexmániás fiatal lányt keresek, hosszabb távra!
Sziasztok. Érettebb dúskeblü szép formás idomú nőt masszíroznék vagy házaspár női tagját Bp-en.

Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
Van itt pár aki ismerkedne velünk????
Lányt már nem is említünk inkább.
Privátban légyszi ha mégis pussz
Lányt már nem is említünk inkább.
Privátban légyszi ha mégis pussz
Nyiregyhazarol vannak itt??hellyel rendelkezö idösebb hölgyek ismerkedni sex kapcsolat céljabol????tamas vagyok 36éves szingli...privatban ismerkedni laju85@citromail.hu email cimem ha felkeltettem erdeködesem valakinek????
Szombathely és környékéről pár vagy hölgy ?
Idősebb nőt, esetleg párt keresek!
Sziasztok! Heteroszexuálisként olyan intelligens, lehetőleg szintén hetero sráccal haverkodnék, aki hozzám hasonlóan odavan az érettebb korosztályért, és akivel a későbbiekben közösen kereshetünk nőket vagy párokat. Nekem jelenleg is akadna olyan nőismerősöm, akit érdekelne a két fiú + ő felállás.
Bpesten korban hozzám illő nőt keresek,minden jóra,adatlapomon mindent meg találsz.
Sziasztok! Százhalombattán vagy környékén ma este ráérő hölgyet vagy párt keresek kis kalandra. Privát üzenetet írj kérlek
Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére,2 barát is jelentkezhet.
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére,2 barát is jelentkezhet.
Keresek a Jászságban ifjú hölgyet orális örömökre.
Jövő héten Gyulán töltök egy éjszakát, keresek max. 35 éves korig hölgyet/lányt (esetleg párt, ahol a férfitag kölcsön adja a párját), aki szereti a sub, alárendelt szerepet; 25 év alatt pedig a DDLG játékot (apakomplexusos). Csak egy alkalom, ha akarod - csak próbálkozol, a határaidat feszegeted, egyszerűen izgat az ismeretlenség - a neved sem érdekel. Domináns vagyok ilyen felállásban, de nem szadista; ha bizonytalan vagy és menet közben visszakozol, nincs harag, ez csak játék, egy próbát, egyszer minden megér
Ha érdekel privátban jelezz, ne itt a fórumban!

Ha érdekel privátban jelezz, ne itt a fórumban!
26 éves vékony srác húszas szerszámmal. Valakinek esete?
Sziasztok!
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok Borsodban keresek lányt, hölgyet, Illetve csatlakoznék párokhoz hármasra, cuckoldra is
Szia. Igényes 40-es pasi vagyok. Keresek hőlgyet elhanyagolt anyukát. Párt is. Nem vagyok fűggetlen. Csak sex s semmi más.
Sziasztok !
Ma estére 35-60 közötti ápolt átlagos párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes testi örömökre kényeztetésre kölcsönös szimpátia esetén tartós barátság extrákkal kapcsolatra. Ha szívesen élveznétek társaságom várom jelentkezéseteket privát üzenetben.
Ma estére 35-60 közötti ápolt átlagos párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes testi örömökre kényeztetésre kölcsönös szimpátia esetén tartós barátság extrákkal kapcsolatra. Ha szívesen élveznétek társaságom várom jelentkezéseteket privát üzenetben.