Sziasztok !
Holnap délelötti vagy délutáni találkozáshoz 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek kellemes gabalyodáshoz Szekszárdon és környékén. Van olyan aki komolyan gondolja és talizna is ? Üzenetet privátba várom .
Holnap délelötti vagy délutáni találkozáshoz 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek kellemes gabalyodáshoz Szekszárdon és környékén. Van olyan aki komolyan gondolja és talizna is ? Üzenetet privátba várom .
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal..
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 50km-es körzetében keresnék hölgyet, illetve csatlakoznék párhoz (Hölgy örömére, esetleg egy kicsit aktív biként). Sajnos helyem nincs, de utazni tudok.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal...
Heves megyében keresek olyan pasit aki péntek este vagy szombat reggel levideózná ahogy a szeretőmmel szeretkezek..... szimpátia esetén be is szállhat. Részleteket megbeszéljük privát levelezésben

Párokkal és Hölgyekkel ismerkednénk privátban ....
Puszi
Puszi
Sziasztok. Holnap,21 csütörtök párhoz csatlakoznék a hölgy örömére,Szolnok+100 km. Priv.üzenetet kérlek. Köszönöm.
Hello … kimondottan masztihavert / kölcsönös hoki esetleg orál is lehet több nem / keresek 18-25 év között fiúk csak / Ts , CD is lehetsz ha igényes vagy !!! Legyen kocsid utazni tudj és persze akarj is találkozni !!! Adatlapot olvass először utána írj !!! Kiváncsi heteró jelige !!!!! NO HOMO !!!!
Sziasztok!
Fiatal srác keres anal kedvelő parokat/hölgyeket utazni tudok
Fiatal srác keres anal kedvelő parokat/hölgyeket utazni tudok
Sziasztok.
Most hétvégén ( 22-23 ) csatlakoznék nők és párokhoz, Komárom Esztergom megye + 100Km közretében, utazni tudok helyem sajnos nincsen.
Most hétvégén ( 22-23 ) csatlakoznék nők és párokhoz, Komárom Esztergom megye + 100Km közretében, utazni tudok helyem sajnos nincsen.
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal...
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 60km-es körzetében keresnék nőt, illetve heteró alapon párokat a női tag örömére, esetleg pároknál cuckoldra a női tag örömére. Helyem nincs, de utazni tudok (60km). Aki messzebbről erre felé jár, és tud helyet, hozzá is csatlakoznék (Nő, illetve a pár női tag örömére, esetleg nőhöz cuckoldra).
Hölgyet, párt keresek Hatvanba, nem egy alkalomra!
Szopni nyalni esetleg szopatni szerető bi pasi aki szereti ha irányítják? leveleket várunk. szép napot mindenkinek
Sziasztok Szolnok vagy környékén keresnék nőket lányokat aki pasit keres képeim videoim adatlapomon várom leveleket.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Szép napot Ápolt, intelligens, igényes, korrekt, megbízható Férfiként keresek:
18-25 év közt L/F PÁRT, Budapesten, ill. Szolnokön, és környékén.
Ha rendelkeztek autóval, akkor autóban, természetben, szabadban, bárhol, bármilyen formában...
CSAK VÉGIGNÉZNI szeretnélek Titeket sz.x közben....semmi tolakodó szándék, semmi nyomulás...!!!!
Bármilyen megoldásra, kompromisszumra, lehetőségre, feltételre nyitott vagyok az ügy megvalósítására...
Csak végignézni szeretném... Korrekt, megbízható, telefonszámos privát megkereséseket várok, ahol nem hetekig levelezés van csupán, hanem meggyőződhetünk mindhárman a másik korrekt szándékairól...mert sajnos rengeteg a megbízhatatlan ember az oldalon... További szép napot Mindenkinek!
18-25 év közt L/F PÁRT, Budapesten, ill. Szolnokön, és környékén.
Ha rendelkeztek autóval, akkor autóban, természetben, szabadban, bárhol, bármilyen formában...
CSAK VÉGIGNÉZNI szeretnélek Titeket sz.x közben....semmi tolakodó szándék, semmi nyomulás...!!!!
Bármilyen megoldásra, kompromisszumra, lehetőségre, feltételre nyitott vagyok az ügy megvalósítására...
Csak végignézni szeretném... Korrekt, megbízható, telefonszámos privát megkereséseket várok, ahol nem hetekig levelezés van csupán, hanem meggyőződhetünk mindhárman a másik korrekt szándékairól...mert sajnos rengeteg a megbízhatatlan ember az oldalon... További szép napot Mindenkinek!
Sziasztok. Fiatal, aranyos, fiú vagyok és érett párokat keresek barátság, nudi, szexre
szeretem a nagy bimbókat és az érett női testet, hetero vagyok.