Yoni intim masszázs gyakorlott masszőrtől, hölgyeknek- paroknak!
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók!

Pótapucit keresel extrákkal?Keress bizalommal(max 28 éves korig.)!
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Fiatal hölgy, aki szeretne egy érett papát??

Sziasztok! Most hétfőig Lignanoban vagyunk, keresünk egy intelligens,ápolt, jóképű nemdohányzó Bi-férfit 20-40 éves kor között, aki szívesen csatlakozna hozzánk!Irjatok nyugodtan.Köszönjük...
Sziasztok,Bajai fiatalos pasi vagyok, csinos hölgy, jó fej páros társasága lennék.
Sziasztok. Bács megyében ismerkednèk èrett hölgyel, vagy párral, minden jóban benne vagyok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Fiatal, ápolt és potens pasit keresünk harmadiknak.

Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok! Fiatal srácot keresünk adatlap szerint de csak Borsodban! 40es pár vagyunk. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….
Sziasztok!
Fialat hölgyet (18-30) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Fialat hölgyet (18-30) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Csajszival randiznék a héten valamelyik délután alkalmilag, péntekig. Nembaj ha a párod is tud róla. írj
Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,