Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresek a hétvégére.
Párt vagy hölgyet keresek a hétvégére.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
A húsvéti hétvégére keresem locsolómat.

Budapesten keresek akár érettebb hölgyet bármire, állandó partnere is lehetnék.
Kíváncsi hetero pasi akit leszophatok titokban?
Jelentkezz
Kecskeméten!!!
Jelentkezz
Kecskeméten!!!
Hello!! Szopok, nyelek, nyalok, kuratok!! Valakik?? Akiket érdekel. Helyem van!! A passzív oldalon minden jöhet! A keményebb méretes pasikat kedvelem!! Érd-Bp. és a környékéről, írjatok üzit!
Budapesti, 52 éves, mackós férfi keresi fiatalabb partnerét rendszeres szexhez.
23 éves, fiatal, sportos férfiként kényeztetnék idősebb nőket Debrecenbe. Házas, elhanyagolt hölgyek elsősorban.
Titkos kapcsolatra keresek párt vagy hölgyet Szolnok és környéke
Sziasztok! Fiatal, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Hölgyek Kit locsolhatok meg a hétvégén?
Sziasztok!
A holnapi (03. 27.) napra keresek kellemes kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon.
A holnapi (03. 27.) napra keresek kellemes kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon.
Sziasztok!! Olyan pasikat keresek, akik szeretnek, keményen szopatni, szereti ha nyalják, nyeletik velem, és megkúrnak!! Helyem van!! Bp-Pest megye, jöhet számítába... Bármikor szabad vad vagyok..... Írjatok üzit...
nyiregyen keresek fiatal srácot srácokat szabadidő kellemes eltöltéséhez
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Idősebb kedves hölgyet keresek a vaskos farkamra

Keményen szopató, méretes, dákójú, pasikat keresek! Mély torkosan szopok, nyelem, nyalok is. Kúrható vagyok! Helyem van!! Érd-Bp. és környékén valakik???
Írj üzit!!

Szia!
Amit tudni kell rólam, hogy autóm van utazni tudok. 20 éves vagyok 175 centi magas vagyok 85 kiló átlagos testalkattal. Kopasz vagyok és van szakállam, 17-es intimmel rendelkezem ami szintén csupasz. Imádok szexelni, szex téren szeretem a vad és a romantikus alkalmakat is. Imádok puncit nyalni, pettingezni stb... Egyszóval élek halok a női testért és a gyönyörért.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Amit tudni kell rólam, hogy autóm van utazni tudok. 20 éves vagyok 175 centi magas vagyok 85 kiló átlagos testalkattal. Kopasz vagyok és van szakállam, 17-es intimmel rendelkezem ami szintén csupasz. Imádok szexelni, szex téren szeretem a vad és a romantikus alkalmakat is. Imádok puncit nyalni, pettingezni stb... Egyszóval élek halok a női testért és a gyönyörért.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok.Április elejére keresek szoló hölgyet / párost mindenféle mókára.
Fiatal 23éves srác vagyok. átlagos 178/63kg testalkattal.
Önmagára igényes és diszkrét(ezt kölcsönösen el is várom)
Csak valós személyeket keresek ne húzzuk feleslegesen egymás idejét!
(Nincs tapasztalatom párral, de nagyon izgat)
(pest megyében vagyok de tudok utazni ésszerű keretek közt. pest megye, budapest, jnsz, stb)
Fiatal 23éves srác vagyok. átlagos 178/63kg testalkattal.
Önmagára igényes és diszkrét(ezt kölcsönösen el is várom)
Csak valós személyeket keresek ne húzzuk feleslegesen egymás idejét!
(Nincs tapasztalatom párral, de nagyon izgat)
(pest megyében vagyok de tudok utazni ésszerű keretek közt. pest megye, budapest, jnsz, stb)
Szép napot!
3.kerületben húsimádó pasi husis hölgyet kényeztetne!
Élvezz, hogy élvezzem!
3.kerületben húsimádó pasi husis hölgyet kényeztetne!
Élvezz, hogy élvezzem!