Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben /// Fiatal párok is érdekelnek

Sziasztok pár vagyunk. Szombatra ha van kedve valakinek Szeged Sziki nudi strandon leszünk. Aki szeretne csatlakozni az írjon! ( leginkább párok/lányok)
Kedves Hölgyek!
Független 39-es pasi keres hosszabb vagy akár rövidebb távra egy olyan hölgyet, aki nem akar elköteleződni, de szeretné élvezni az életet és kielégíteni valakivel a vágyait
Budapest 3. kerületben - Flórián tértől nem messze van a lakásom.
Független 39-es pasi keres hosszabb vagy akár rövidebb távra egy olyan hölgyet, aki nem akar elköteleződni, de szeretné élvezni az életet és kielégíteni valakivel a vágyait

Budapest 3. kerületben - Flórián tértől nem messze van a lakásom.
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Fiatal párhoz csatlakoznék akár biszex alapon is
Sziasztok! Borsodi fiatal srácot keresünk aki szeretne velünk ismerkedni. Fotó előnyt jelent. Csak a közelben keresünk!! Borsodi pár vagyunk.
Sziasztok fiatalabb túlfűtött, srácot keresek a profil alapján, diszkrét relaxációra

Sziasztok!
Ma estere keresnek Budapesten társaságot. Igenyes, potens, 36 eves pasi vagyok. Helyem van 13.ker.
Ma estere keresnek Budapesten társaságot. Igenyes, potens, 36 eves pasi vagyok. Helyem van 13.ker.
Sziasztok! Kettő fiatal pasi (Én 23, haverom 21) keresne 1-2 nőt hármashoz vagy négyeshez. Utazni tudnánk kb. 100km-ig (Győrig, Zalaegerszegig, esetleg Keszthelyig, Veszprémig, és ezen belüli távolságokra), illetve szabadban is kipróbálnánk a többest. Képeket és videókat is szívesen készítenénk közben.
Ha netán lenne olyan nő, aki szívesen hármasozna 2 fiatal pasival, esetleg barátnőjével négyesezne velünk, nyugodtan írjon.
Ha netán lenne olyan nő, aki szívesen hármasozna 2 fiatal pasival, esetleg barátnőjével négyesezne velünk, nyugodtan írjon.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok,
Szolnokon keresnék 18-25 év közötti hölgyet egy laza kapcsoltara.
48 éves átlagos testalkatú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon keresnék 18-25 év közötti hölgyet egy laza kapcsoltara.
48 éves átlagos testalkatú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot!
További Szép napot!
Sziasztok! Borsodi fiatal srácot keresünk aki szeretne velünk ismerkedni. Max 50km ! Fotó nem árt ha van itt! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok.
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...
Szigetszentmikloson cumiznék, viszonozni nem kell
Budapesten keresek akár érettebb hölgyet, kielégíteni vágyait, állandó partnere is lennék.
Keresünk!
Mi egy Budapesten élő 47/54 éves biszex iránt érdeklődő pár vagyunk! Keresünk hellyel rendelkező enyhe bi nagyobb méretű (min.18/5 cm) pasit, biszex hölgyet, vagy mindkét részről bi párt! Budapesten keresünk, de június 13 és 19 között Siófokon leszünk, ott is szívesen kalandoznánk! Arcos és intim fotót kérünk, amit természetesen viszonzunk. Kamusok, találkozni nem akarók, csak levelet írogatók kíméljenek! Üzenetedet privátban várjuk.
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vác és vonzáskörzetében alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok idősebb hölggyel vagy párral ismerkednék Jászberény és környékén