Sziasztok ismerkednék kalandoznék. Esetleg Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén nő aki kalandozna?

Érett hölgyet keresek Budapesten. 25 éves vagyok.
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom (hölgy) örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 35 év alatt de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Sziasztok!
Diszkrét, nyitott fiatal-fiatalos pàrral ismerkednék.
Diszkrét, nyitott fiatal-fiatalos pàrral ismerkednék.
Negyvenes pasikènt keresek 60+ vagy akár 70+ hölgyet!!!
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 30 èv alattit ( max 40 ). de mindenkèpp 90 kg alatt.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en. 47 éves hetero férfi vagyok.

Sziasztok! Miskolc-Hatvan vonalon keresek hellyel rendelkező hölgyeket, párokat minden jóra!
Ha esetleg érdekel, keress, keressetek nyugodtan! Mindenkinek sok sikert!

Szeretnénk Párokkal ismerkedni és végre szexelni is.
Kecskemét-Budapest vonalon vagyunk mobilisak.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon vagyunk mobilisak.
Privát üziket várunk
Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Sziasztok. Olyan párt keresünk ahol a hölgy tag idősebb a férfinél. 60+ hölgy 30+férfi. Enyhe bi nem gond
Sziasztok ismerkednék kalandoznék. Esetleg Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén nő aki kalandozna?

Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Solt-Kecskemét. Barátnöt keresnék. Feleségemel társas magányban élek. Hiányzik a szeretet a törődés. Nem kimondottan sexet keresek. Bisex passzív vagyok.
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 70kg felett.
Privát keress
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 70kg felett.
Privát keress
Kiváncsi hetero urat vagy biszex érdeklődésű srácot keresek aki még sosem próbálta a közös hokit,esetleg orált fiűval de már régóta foglalkoztatja izgatja.Ha magadra ismersz kérlek irj egy Pestmegyei igényes ápolt vékony de sportos srácnak.Helyem van.Nagy mérettel előnyben de nem feltétel.
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Sziasztok!
Kedves értelmes párral sétálgatnánk beszélgetnénk ismerkednénk ma és holnap Egerben, vagy a környékén.
Szimpátia esetén négyesben kalandoznánk.
Kérjük nézzétek meg adatlapunkat!
Kedves értelmes párral sétálgatnánk beszélgetnénk ismerkednénk ma és holnap Egerben, vagy a környékén.
Szimpátia esetén négyesben kalandoznánk.
Kérjük nézzétek meg adatlapunkat!
Sziasztok Fiatal lányt párt keresünk ma estére Ráckeve textilmentes szaunaestre és másra is!