Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok szombat találkoznék párral vagy nővel délután vagy kora esti órákban!
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Mai nap, inkább délelőtt, szívesen meglátogatnék és kényeztetnék egy hölgyet...Budapest-Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu útvonalon...
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt nem egy menetes szexre. A héten minden péntekig minden este/éjjel szabad vagyok (péntek este is). Autóm van, menni is tudok, de Érden helyet is tudok biztosítani, illetve autós kaland/szabadban szex is opció izgalmas helyeken. Bp és Érd vonzáskörzetében keresek, de fogadni távolabbról érkezőket is tudok persze. Lehetsz/lehettek nálam jóval fiatalabbak vagy érettebbek is, mindkettő eset vonz és szeretem!
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki ma este egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Tatabánya környékén fiatal lányt keresek
írj privátot, ha volna miről beszélni
írj privátot, ha volna miről beszélni

Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén most pár vagy hölgy aki találkozni szeretne?
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Fiatal,érett hölgyet keresek, jaszbereny illetve környéki előny
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Párokkal és Lányokkal ismerkednénk..
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk