Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
21 éves srác nagyon várná érdeklődő hölgyek jelentkezését.
Kecskeméti hölgyel ismerkednék
Unatkozó anyukát keresek aki kedveli a fiatalabb fiúkat!
Kedves, barátságos, független, 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, borotvált, magas szex kultúrával rendelkezem. BUDAPESTI telt alkatú hölggyel foglalkoznék, akár egész éjszakára. Búvóhelyet biztosítsál...Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )
22 éves somogyi sportos srác 17/6 os szerszámal lányt keres -
42 éves 180/98 nem házas, de elhanyagolt férfi vagyok és Kaposvár - Nagyatád - Szigetvár körzetben keresek olyan hölgyet, esetleg hölgyeket, akik szeretik, ha kényeztetik őket.
Hölgy partnert keresek az érettebb korosztályból, aki elhanyagolva érzi magát, és tetszene neki a fiatal, sportos, jó megjelenésű pasi. szívesen kényeztetnék idősebb hölgyet!
Jászberényben keresek telt hölgyet vagy lányt,kis hancurozásra,írjatok bátran
Olyan hölgyeket,lányokat,asszonyokat keresek,akik szintén kivannak éhezve egy jó kis szexre.....legyen az csak szimpla cumizás,nyalás,vad szeretkezés,vagy csak egy közös maszti vagy bár mi más amivel mind ketten a csúcsra jutunk...írjatok akik szintén szeretnék jól érezni magukat Csók,puszi lányok ahova kéritek
Ma estére keresünk fiatal fiút,aki tud utazni Pestmegyébe,szállás van,írj mielőbb telszámoddal!Levelezgető ne írjon!
Fiatal kedves pár vagyunk!
Sziasztok.
Mien beállítottságú fiút kerestek?
Én heteró srác vagyok és rá is érek ma este. (Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 10. 15. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 15. hétfő 15:25
Mien beállítottságú fiút kerestek?
Én heteró srác vagyok és rá is érek ma este. (Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 10. 15. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére keresünk fiatal fiút,aki tud utazni Pestmegyébe,szállás van,írj mielőbb telszámoddal!Levelezgető ne írjon!
Olyan hölgyeket,lányokat,asszonyokat keresek,akik szintén kivannak éhezve egy jó kis szexre.....legyen az csak szimpla cumizás,nyalás,vad szeretkezés,vagy csak egy közös maszti vagy bár mi más amivel mind ketten a csúcsra jutunk...írjatok akik szintén szeretnék jól érezni magukat Csók,puszi lányok ahova kéritek
Sziasztok!
Keresem azt a kedves hölgy vagy pár barátságát aki(k)hez csatlakozhatnék kellemes órák eltöltésére! Ápolt,egészséges,intelligens 26-éves srác vagyok 20-as mérettel mely fazonírozott! Részemről ahogy elképzelem a dolgot az abból állna,hogy első találkozás alkalmával beszélgetés akár egy jó bor mellett,majd ha megvan a szimpátia akkor persze jöhet a többi!! A kor illetve alkat mellékes!! Havonta egy hetet szoktam Nyíregyházán tölteni,erre az időszakra keresném a megfelelő partnert! Hosszútávra tervezek! Legközelebb November 5.-től tartózkodom majd Nyíregyházán! Pároknál a hölgytag masszírozását,vagy fotók készítését is szívesen vállalnám! Anyagiak részemről kizárva,viszont a helyet azt sajna nem tudom megoldani! Ha ebben a formában érdekel valakit akkor szívesen várom annak-azoknak levelét!! Akár ide is: halloween85@freemail.hu
Keresem azt a kedves hölgy vagy pár barátságát aki(k)hez csatlakozhatnék kellemes órák eltöltésére! Ápolt,egészséges,intelligens 26-éves srác vagyok 20-as mérettel mely fazonírozott! Részemről ahogy elképzelem a dolgot az abból állna,hogy első találkozás alkalmával beszélgetés akár egy jó bor mellett,majd ha megvan a szimpátia akkor persze jöhet a többi!! A kor illetve alkat mellékes!! Havonta egy hetet szoktam Nyíregyházán tölteni,erre az időszakra keresném a megfelelő partnert! Hosszútávra tervezek! Legközelebb November 5.-től tartózkodom majd Nyíregyházán! Pároknál a hölgytag masszírozását,vagy fotók készítését is szívesen vállalnám! Anyagiak részemről kizárva,viszont a helyet azt sajna nem tudom megoldani! Ha ebben a formában érdekel valakit akkor szívesen várom annak-azoknak levelét!! Akár ide is: halloween85@freemail.hu
35 éves pasi laza szexkapcsira keres lányokat anyukákat hölgyeket párokat házaspárokat!!
Sziasztok
20 eves apolt helyes nagyfarku srac vagyok !erett,fiatal nekem mindegy csak elvezzunk egy jot
imadok nyalni kenyeztetni!kerlek ha irtok levelet kuldjetek!tovabbi szep napot!

20 eves apolt helyes nagyfarku srac vagyok !erett,fiatal nekem mindegy csak elvezzunk egy jot

Anális izgatásokhoz (lehetőleg oda-vissza) + punci- nyalihoz keresek tabumentes hölgyet.
20éves srác nyíregyházán és környékéről keresek egy lányt szexre helyem van! többit itt vagy msn-en: munkas@citromail.hu kor külső nem számít!!!!!