Sziasztok
Szegeden vagy környékén keresnék lányt, hölgyet vagy párt alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra nem feltétel hogy független legyél.
Fiatal, ápolt, diszkrét srác vagyok. Búvóhelyem van.
Szegeden vagy környékén keresnék lányt, hölgyet vagy párt alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra nem feltétel hogy független legyél.
Fiatal, ápolt, diszkrét srác vagyok. Búvóhelyem van.
Biszex, aktív férfitagú párral ismerkednék, Hajdú-Bihar, és Jásznagykun térségében!
Kor és alkat nem számít, a többi tulajdonság igen!
Tartós ismeretséget keresnék!
Helyem van, és a legtöbb megoldás érdekel!
Üziket légyszi privátban!
Kor és alkat nem számít, a többi tulajdonság igen!
Tartós ismeretséget keresnék!
Helyem van, és a legtöbb megoldás érdekel!

Üziket légyszi privátban!
Volna egy érett nő aki kedveki a fiatal fiúkat????? 23é srác
Holnap délelött egerszegen szívesen összefutnék egy hölgyel.... Valaki?
Sziasztok!
Idősebb Hölgy ismeretségét keresem, esetleg kezdő házaspárokhoz csatlakoznék, ahol én lennék az első harmadik! smile Nógrád és Heves megye!
Fotóim itt és itt.
Idősebb Hölgy ismeretségét keresem, esetleg kezdő házaspárokhoz csatlakoznék, ahol én lennék az első harmadik! smile Nógrád és Heves megye!
Fotóim itt és itt.

Veszprém megyéből hölgyekkel ismerkednék illetve párokkal!Diszkréció és ápoltság fontos!Írj és küldöm a képet magamról!üdv
Sziasztok!
Izgatnak a korban idősebb nők, szívesen ismerkednék velük egy titkos szexkapcsolat céljából!
Ha szereted a hosszas nyalás, és az érzéki szexet, akkor várom a privát üzeneted.
Mindenkinek válaszolok!
Izgatnak a korban idősebb nők, szívesen ismerkednék velük egy titkos szexkapcsolat céljából!
Ha szereted a hosszas nyalás, és az érzéki szexet, akkor várom a privát üzeneted.
Mindenkinek válaszolok!
sziasztok ma estére esetleg holnap vagy 1-2-ára egy hölgy partnert keresek aki nem akar egyedül lenni ezen napon akár beszélgetés is lehet esetleg egy kis éjszakai játék is lehet írj privát üzenetet és ott meg beszélhetjük ezt
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék!
37 éves bp-i pasi vagyok.
Képek adatlapomon.
garry@freemail.hu
37 éves bp-i pasi vagyok.
Képek adatlapomon.
garry@freemail.hu
Sziasztok.Ismerkednék hölgyekkel,diszkrét kapcsolat reményében,27 éves ffi vagyok,nagyon izgatnak az idősebb nők.Ha téged a fiatalabb palik,akkor privátban megbeszéljük.
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com

Sziasztok!
Érett hölgyet, esetleg párt keresek somogy, baranya, ill. a környező megyékből. -25 éves egyetemista srác
Érett hölgyet, esetleg párt keresek somogy, baranya, ill. a környező megyékből. -25 éves egyetemista srác

Sziasztok!
Érett nőt keresek tartós szexkapcsolatra Budapesten.
Érett nőt keresek tartós szexkapcsolatra Budapesten.
Szívesen ismerkednék veletek! Képeim vannak itt az oldalon.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 28. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 08:27
Törölt felhasználó (892784)

Sziasztok!
Fiatal, nagyfarku fiut keresunk!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Sziasztok péntek vagy szombat estére keresünk fiatal 18-23 közti maszirozni tudó srácot a lány örömére Bp és környékén.
Sziasztok!
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,hármas,többes kalandokhoz.
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek,hármas,többes kalandokhoz.
Sziasztok péntek vagy szombat este szívesen találkoznánk fiatal 18-25 közti fiúval vagy párokkal is szívesen gabajodnánk 4-5 vagy többes felállásban Bp és környékéről.
Eddig meg parba voltal ! D
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 08:56
Törölt felhasználó (887219)

Sziasztok csinos hölgy vagy csatlakoznék hozzátok ha lehet

Sziasztok!
Sziasztok! Budapesti belvárosi(Dob u.) lakásomban ma szívesen fogadnék egy szexi párt, a hölgy örömére. Én egy 24 éves kifejezetten jóképű, sportos egyetemista vagyok. Intelligens, olvasott és humoros. A méreteim eddig mindenkinek imponáltak! Várom az üzeneteitek.