Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 32éves srác vagyok!
Szívesen kényeztetnék hölgyet orálisan! Fejlesszük együtt nyelvtudásunkat! :P
Budapest környéke
Budapest környéke
Hali!
Bajai Nőt keresek!
....perverz vágyaim kielégítésére.... tuti nagy sikerem lesz XD
Bajai Nőt keresek!
....perverz vágyaim kielégítésére.... tuti nagy sikerem lesz XD
Hölgyekkel ismerkednék, elsősorban video chatre, közös maszturbálásra, aztán meglátjuk hogyan tovább

Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
Idősebb hölgyekkel ismerkednék. Aztán ki tudja mi alakul.

ma vagy holnap este egy hölgynek tudok szállást biztosítani fizetés természetben Veszprémben
Jóképű, fiatal férfi csatlakozna igényes párhoz harmadiknak AKÁR MA ESTE is. Budapesten élek. Intim képeket találtok a társkeresős adatlapomon, további képeket kérésre tudok küldeni e-mailben.
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Sokmindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Sokmindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

holnap napközbeni együttlétre keresek Budapesti hölgyet.
Anyagiaktól mentes kapcsolat de 470ft+áfa/perc?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 19. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 19. csütörtök 08:27

Törölt felhasználó (947881)

Kedves csinos Nő vagyok, kedvességre megértésre és Tabu mentes szexre vágyom.Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresek.Ha te is ilyenre vágysz hívj:06 90 900 870 hívás díj 470 ft+áfa/perc
Kedves csinos Nő vagyok, kedvességre megértésre és Tabu mentes szexre vágyom.Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresek.Ha te is ilyenre vágysz hívj:06 90 900 870 hívás díj 470 ft+áfa/perc
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
Somogy megyében keresek női szexpartnert,szeretőt!! Írj nyugodtan és megbeszéljük!
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Egri 21 éves srác idősebb hölgyeket kényeztetne,akár hosszútávon is.Párokhoz NEM csatlakozom!
Heves,BAZ,illetve Nógrád megyéből keresek 30 éven felüli hölgyeket.
Heves,BAZ,illetve Nógrád megyéből keresek 30 éven felüli hölgyeket.
Február utolsó hétvégéjét Siófokon töltjük, szívesen ismerkednénk párral aki ebben társunk lenne...
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 32éves srác vagyok!
Lányt keresünk 2 pasi 2 lány felálláshoz Debrecen és környékén. Csak fogadni tudunk, ha nem Debrecenben vagy a környékén laksz, tudunk támogatni az utazásban!
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már több mint három éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek! Szingliként is elérhető vagyok!
Üdvözlettel: Gabi
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már több mint három éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek! Szingliként is elérhető vagyok!
Üdvözlettel: Gabi