Sziasztok! Diszkrét, ápolt pasi vagyok, hölgyeket keresek Miskolcon és környékén illetve párokhoz is beszállnék. Keressetek bátran és majd kialakul. Odaadó érzéki partnert keresek, a perverz, durva dolgokat nem szeretem. Kedvelem az érett, telt hölgyeket.
Kár hogy pasi vagy és arra vered hogy atbaszod az embereket. Akinek van egy kis esze megnezi a lapodon a korábbi hozzászólasaid és ott látni hogy pasinak mondod magad. Identitás zavarban szenvedsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 02. vasárnap 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 02. vasárnap 15:05
Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék nagyon vastag méretű fiúval...izgat a dús fanszőr is de persze nem feltétel...
Csinos izgalmas nő vagyok!Csak akkor írj ha tudsz utazni!18-40-ig várom a válaszokat!PESTMEGYE!
Csinos izgalmas nő vagyok!Csak akkor írj ha tudsz utazni!18-40-ig várom a válaszokat!PESTMEGYE!
Ja,az!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 03. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 03. hétfő 23:42

Törölt felhasználó (1092601)

Keresnék hölgyet!!! Vagy ez itt veszett ügy?
Keresnék hölgyet!!! Vagy ez itt veszett ügy?
sziasztok! ma estére siófokon csajsz vagy pár aki ismerkedne?
Sziasztok. Szegedi lányok, asszonyok (nem probléma ha molett vagy) illetve párok jelentkezését várom közös időtöltésre.
hosszu tavra keresem holgy vagy par tarsasagat!
Lányt vagy párt keresek szex kapcsolatra .
Sziasztok 24 éves helyes, kedves utazni tudó pasi vagyok Hatvan mellől, párral vagy lánnyal ismerkednék, kor nem számít, ápoltság inkább
képet mailba küldök, vagy itt megadom a hozzáférést, privátban írj ha érdekel

ma estére keresek egy hölgyet akivel eltölthetném az estét kellemesen 18-35 éves korig Veszprémben
Megismerkednék nagyon vastag méretű fiúval...izgat a dús fanszőr is de persze nem feltétel...
Idösebb hölgyet kortól alkatol fügettlen kenyeztetnek
sziasztok, engem érdekelne a dolog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 27. hétfő 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 27. hétfő 06:49
Törölt felhasználó (22445)
VIP

Fiatal kitartó kellemes méretű ápolt,diszkrét fiut.férfit keressünk feleség dupla kényesztetésére,,,,
Sziasztok!
Baranya megyében elsősorban Pécs környékéről ismerkednék olyan Hölggyel, aki szívesen venné egy kedves férfi diszkrét közeledését.
Baranya megyében elsősorban Pécs környékéről ismerkednék olyan Hölggyel, aki szívesen venné egy kedves férfi diszkrét közeledését.
sziasztok! Siófok környékéről csajszit vagy párt keresek!
Sziasztok!
32 éves igényes srác ismerkednek hölgyekkel, párokkal Zala megyében.... Kellő szexuális tapasztalattal és az átlagnál nagyobb intim mérettel rendelkezem. Válaszokat privát üzenetben, vagy a pocakos1983@gmail.com mail címre várok...
32 éves igényes srác ismerkednek hölgyekkel, párokkal Zala megyében.... Kellő szexuális tapasztalattal és az átlagnál nagyobb intim mérettel rendelkezem. Válaszokat privát üzenetben, vagy a pocakos1983@gmail.com mail címre várok...
Normális kinézetű, értelmes, széles látókörű, társaságban is vállalható férfi, szívesen ismerkedne kedves, mosolygós hölggyel
nem csak szex jeligével a postaládámba

nem csak szex jeligével a postaládámba

Sziasztok! 24 éves BPi férfi vagyok, igényes hölgyek társasága lennék akár a hétköznapokba ,akár az éjszakákban magán sofőrként illetve kísérőként !a többit privátban ! ha hiányzik valami az életedből ne habozz írj! kortól függetlenül!
Budapesten lennék idősebb (40-50-60 éves) hölgyek játékszere. Semmi anyagi dolog, csak a méretes szerszámom

Lenne valaki Baranyában, aki hazavinne egy 45 éves Pécsi kedves, ápolt intelligens szőrős mackót.
jno45@citromail.hu
jno45@citromail.hu