Ugyanitt érett hölgy, pár ismeretségét keresem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 16. szerda 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 16. szerda 08:07
Törölt felhasználó (1151522)

Kalandokban gazdag szép napot!!
Kalandokban gazdag szép napot!!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 09. 16. szerda 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
szep napot mindenkinek !
Sziasztok!
Én szívesen megismerkednék Veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 16. szerda 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 16. szerda 05:59
Én szívesen megismerkednék Veletek

Törölt felhasználó (892784)

Sziasztok! 42 eves, csini, delbalatoni Milf nagyfarku sraccal ismizne!
Lia
Lia
Sziasztok én ma ráérek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 16. szerda 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 16. szerda 06:38
Törölt felhasználó (923646)

szia mi egy pár 25/35 06702444175
szia mi egy pár 25/35 06702444175
(Ez egy válasz picipaci01 üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 14. hétfő 17:26

Sziasztok!
Péntektől vasárnapig Pesten leszek és szeretnék találni vállalkozó szellemű lányokat és/vagy párokat akivel kellemesen el tudnám tölteni azt a pár napot wink
Péntektől vasárnapig Pesten leszek és szeretnék találni vállalkozó szellemű lányokat és/vagy párokat akivel kellemesen el tudnám tölteni azt a pár napot wink
Sziasztok! 42 eves, csini, delbalatoni Milf nagyfarku sraccal ismizne!
Lia
Lia
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok! a Délutánjaim szabadok. Szívesen ismerkednék párrokkal csajokkal Siófok környékéről. Jelentkezni privátban légyszi!
Sziasztok Oktober 6 tol mennénk az országban valamerre 3-4 napra korunkbeli Párok, Lányok,1 álló pasik csak 25-40 között akik tudnának fogadni írjanak privit valakit érdekel ?
Szia,jelentkezhetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 14. hétfő 14:33
Törölt felhasználó (422892)

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm. Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm. Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Sziasztok! Keresnek holgyet vagy part ahol a holgy 35evnel idosebb szexre.
Sziasztok!
29 éves férfi vagyok, lábfetisiszta. Női partnert keresek, akivel kiélhetem a lábimádatomat.
Mi az, amit kérek?
A partner megengedi, hogy
- masszírozzam a talpát
- simogassam a lábfejét
- csókolgassam a lábujjait
- szagolgassam a lábát
Plusz
- fel kell vennie a lábára egy szexi lakk-, bőr- vagy veszkócsizmát
Mi az, amit adok?
Bármit, amit kér a fentebb igényelt szolgáltatásokért. Ezt természetesen megbeszélnénk privátban.
Időtartam: 5 óra, nem kevesebb.
Elsősorban Somogy megye, Fejér megye és Budapest környékéről keresek partnert.
Elérhetőségem:
krasznaizoltan86@gmail.com
Mi az, amit kérek?
A partner megengedi, hogy
- masszírozzam a talpát
- simogassam a lábfejét
- csókolgassam a lábujjait
- szagolgassam a lábát
Plusz
- fel kell vennie a lábára egy szexi lakk-, bőr- vagy veszkócsizmát
Mi az, amit adok?
Bármit, amit kér a fentebb igényelt szolgáltatásokért. Ezt természetesen megbeszélnénk privátban.
Időtartam: 5 óra, nem kevesebb.
Elsősorban Somogy megye, Fejér megye és Budapest környékéről keresek partnert.
Elérhetőségem:
krasznaizoltan86@gmail.com
Sziasztok!
Üdv
Üdv
Sziasztok ma estére keresünk Bp vagy környékén fiatal fiut 3 as ra aki tud fogadni is
helyel rendelkezö vagy kamionos ápolt
jó méretü biszex pasi a telt húsos puncijú feleség kényeztetésére?

Sziasztok. Tibor vagyok, 37 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz- lányhoz csatlakoznék!
Sziasztok!
Most szombat d.u.-ra keresek partnert Bp-n
Írjatok!
Most szombat d.u.-ra keresek partnert Bp-n
Írjatok!
Sziasztok!
24 éves férfiként keresek Kecskemét és környékén érett nőt.
24 éves férfiként keresek Kecskemét és környékén érett nőt.