Sziasztok!
Hellyel rendelkező, ápolt, intelligens, nem dohányzó, 30-40 év körüli, férfit keresünk.
A környező megyékből.
Hellyel rendelkező, ápolt, intelligens, nem dohányzó, 30-40 év körüli, férfit keresünk.
A környező megyékből.
bocs nem neked akartam, Zoltan1980 a cimzett...
Szivesen talalkoznék veletek, jovo het szerdatol-pentekig leszek Budapesten. Buvohelyem van

21 evea srac szexelne idosebb holgyel.
Sziasztok hétvégén péntek este vagy szombat este szabadok vagyunk és szívesen találkoznánk fiúval 20-40 év között csak olyanok írjanak akik tudnak fogadni is Budapest és környékén.
Sziasztok! 24 éves férfiként Kecskemét és környékén ismerkednék nővel/párral. Utazni tudok.
Sziasztok
Párhoz lányhoz csatlakoznék szex kapcsolatra Budapest és környékén.
Párhoz lányhoz csatlakoznék szex kapcsolatra Budapest és környékén.
Hölgyet,párt keresenék Budapest és környékéről ! többit levélben !
Sziasztok!
Érett hölgyet keresek természetes intim szőrzettel. Akár ilyen hölgy tagú pár is érekelne. Budapest vagy környéke.
Érett hölgyet keresek természetes intim szőrzettel. Akár ilyen hölgy tagú pár is érekelne. Budapest vagy környéke.
Csütörtök vagy péntek délelőtt kit érdekelne egy 20 cmes dákó és 32 éves gazdája Székesfehérváron? Hely van.Privátban irj!
Sziasztok!
Szeretettel meghívunk mindenkit szeptember 26-ára egy páratlanul páros házibuliba nyíregyházára. A kezdés időpontja 20:00 óra. Lesz minden mi szem-szájnak ingere: finom ételek, jó társaság, jakuzzi… A többi csak rajtatok múlik! Bejelentkezés kijelzett számról! Gyertek, legyünk jó sokan!
06/70/623-2416
Szeretettel meghívunk mindenkit szeptember 26-ára egy páratlanul páros házibuliba nyíregyházára. A kezdés időpontja 20:00 óra. Lesz minden mi szem-szájnak ingere: finom ételek, jó társaság, jakuzzi… A többi csak rajtatok múlik! Bejelentkezés kijelzett számról! Gyertek, legyünk jó sokan!
06/70/623-2416
Pécs és környékén keresek hölgyeket lányokat titkos kötetlen alkalmi szexre!
Sziasztok. Ma este párhoz- vagy lányhoz csatlakoznék Budapesten és környékén. 37 éves, független pasi.
Sziasztok!
24 éves, helyes, kedves utazni tudó pasi vagyok Gödöllőröl, 185magas75kg barna haj és szem, de képet tudok küldeni mailba, vagy itt megadom a hozzáférést
pénteken vagy szombaton taliálkoznék lánnyal, vagy párral.
Írjatok
24 éves, helyes, kedves utazni tudó pasi vagyok Gödöllőröl, 185magas75kg barna haj és szem, de képet tudok küldeni mailba, vagy itt megadom a hozzáférést

Írjatok

Sziasztok. Holnap este párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén. 37 éves, független pasi.
Sziasztok!
24 éves fiatal pasi vagyok.Párhoz és lányhoz csatlakoznék kellemes együttlétekre.
Kor testalkat nem számít.Minden szimpátia kérdése.
várom az üzeneteket privátba
24 éves fiatal pasi vagyok.Párhoz és lányhoz csatlakoznék kellemes együttlétekre.
Kor testalkat nem számít.Minden szimpátia kérdése.
várom az üzeneteket privátba
Sziasztok holgyet keresek minden jora

Törölt felhasználó (874617)

Sziasztok!29 éves nagyon csinos,szexi nő keres tapasztalatlan,esetleg szűz fiút...izgat ha taníthatlak.
Nem levelezni akarok,tehát csak komoly fiúk jelentkezését várom,és akikre nem kell heteket várnom!PESTMEGYE!
Nem levelezni akarok,tehát csak komoly fiúk jelentkezését várom,és akikre nem kell heteket várnom!PESTMEGYE!
Sziasztok lányhoz párhoz csatlakoznèk napközben is Budapest ès környèkèn.
Sziasztok!
22èves srác átlagos intim mèrettel keres Hètfõn napközbeni találkozóra hölgyet, párt BP-n. Helyem van. Várom az üzeneteket.
22èves srác átlagos intim mèrettel keres Hètfõn napközbeni találkozóra hölgyet, párt BP-n. Helyem van. Várom az üzeneteket.