Sziasztok!
Csinos, Nőies bevállalós Hölgyet keresünk Bük,Sárvár környékéről! 20-45-ig!
!0-es pár vagyunk!
Csinos, Nőies bevállalós Hölgyet keresünk Bük,Sárvár környékéről! 20-45-ig!
!0-es pár vagyunk!
Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére.
Fiatal fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére.
20 éves egyetemista srác vagyok. Olyan lányt vagy hölgyet keresek (lehetőleg Pest megyéből), akinek van valamilyen különleges vágya/fantáziája, amit még nem tudott kiélni senkivel. Persze ha csak egy együttlétre vágysz, arra is nyitott vagyok
Ezen az email címen el tudsz érni: ever.lasting@freemail.hu

Ezen az email címen el tudsz érni: ever.lasting@freemail.hu
Sziasztok. Régi vágyam egy idősebb nővel lefeküdni. Én fiatal, magas budapesti fiú vagyok. Privátban részletesebben is írnék magamról illetve képet is küldenék. Írjatok
Ricsi

Ricsi
Erethölgyel szexelnek
Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig február 11-14 között megyünk Sopronba. Ha gondoljátok Írjatok.
Pár hoz csatlakoznek 35 vagyok! Csak hetero alapon!.Biharkeresztes.Berettyoujfalu. Debrecen de egesz Hajdubihar:utazni tudok . Diszkrecio adot es elvart leveleket privatban!Üdv nektek!!!
Keresem azt a hölgyet vagy párt, akivel kellemesen eltudjuk tölteni időnket. Szigorúan hetero alapon, hölgy kényeztetése a cél.Hellyel sajnos nem tudok szolgálni, de utazni szívesen utazok, ha szimpatikus a dolog. Átlagos, mackós pasi vagyok, várom az üzeneteket.
További erotikával fűtött szép napot!
További erotikával fűtött szép napot!
Sziasztok .
50 feletti hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék. Alkat mellékes
50 feletti hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék. Alkat mellékes
Sziasztok!Hölggyel ismerkednék vagy egy (F_L)pároshoz csatlakoznék..Bp.ti átlagos szolid srác

Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig február 11-14 között megyünk Sopronba. Ha gondoljátok Írjatok.
Sziasztok! a héten valaki találkozna? 24 éves helyes, kedves, ápolt pasi vagyok Jászberényből, párral vagy nővel ismerkednék, kor nem számít, privibe írjatok, köszi

Sziasztok!Hölggyel ismerkednék vagy egy (F_L)pároshoz csatlakoznék..Bp.ti átlagos szolid srác
Sziasztok ! Most Szombat este szívesen csatlakoznék egy párhoz smile A hely nem megoldott sajnos viszont az utazás nem gond ! Szép napot mindenkinek smile
Sziasztok!Irtam privire!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 18. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 18. hétfő 14:40
Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Fiatal,valóban ismerkedni vágyó,Somogy megyei fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére,komolytalanok,levelezgetők kíméljenek.
Fiatal,valóban ismerkedni vágyó,Somogy megyei fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére,komolytalanok,levelezgetők kíméljenek.
de sajnálom, hogy nem Debreceniek vagytok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 18. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 18. hétfő 14:40
Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Sziasztok!
22 vagyok Nógrád megyéből szívesen kényeztetnék érett hölgyet
Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére,két barát is jelentkezhet.
Fiatal fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére,két barát is jelentkezhet.
Hölgek parok be szalnek irj