Párokat,Lányokat,Pasikat keresünk!!!
Privátban kérjük a jelentkezőket!
Privátban kérjük a jelentkezőket!
Szeretöm keresném hölgy vagy pár személyében hosszab távra!
Sziasztok ma estére keresünk fiatal fogadni tudó fiút Budapest Érd vonzáskörzetében 3 as szexre kizárólag a lány örömére max 30 éves kor íg .
Sziasztok, érett hölggyel ismerkednék Kecskeméten.
Sziasztok Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi illetve hosszú távú szexkapcsolat kialakításában is, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, értelmes pasit kerestek
vagy emailben a kevin89bp@citromail.hu címre

Finom érett nővel ismerkednék!! Heves megyei pasi vagyok! Írj
Sziasztok,
Újra lent leszek Szegeden holnap este, hátha most összejön valakivel, vagy valakikkel
Szívesen találkoznék, párral, hölggyel egy izgalmas este eltöltésére. Privátban megtaláltok, ha lenne valaki.
Újra lent leszek Szegeden holnap este, hátha most összejön valakivel, vagy valakikkel

Sziasztok!Szívesen ismerkednék hölgyel,párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.
Sziasztok! 36 éves pasi vagyok. Hölgyeket, párokat keresek szexre, masszázsra.
Sziasztok!
25 éves komoly pasiként keresek egy Debrecen környéki értelmes párt!
25 éves komoly pasiként keresek egy Debrecen környéki értelmes párt!
Idosebb holgynek segitenek a haz korul esetleg bevasarlasban is.
Sziasztok !
Fiatal kedves hetero srác keres ismerkedésre/együtt létre párokat , hölgyeket !
e-mail: welanor2@gmail.com képet is küldök ha arról van szó
Fiatal kedves hetero srác keres ismerkedésre/együtt létre párokat , hölgyeket !
e-mail: welanor2@gmail.com képet is küldök ha arról van szó
Sziasztok!Szívesen ismerkednék hölgyel,párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.
31 éves, 20-as pasi, hölgyeim?

Sziasztok!
Igenyes, diszkret, nagyfarku sracot keresunk a csini feleseg oromere!
Udv!
Igenyes, diszkret, nagyfarku sracot keresunk a csini feleseg oromere!
Udv!
Sziasztok! Szivesen ismerkednek holgyekkel parokkal. Roviden rolam: fiatal pasi vagyok, 188cm , 110kg, barna szem, fekete rovid haj, kreol bor, igenyes megjelenes

Szegedi, 39 éves, sportos pasiként keresek idősebb hölgyet, esetleg párt. Utazni tudok, úgyhogy Bács és Békés megyeiek is írhatnak. szegedikan@gmail.com
Érett, céltudatos hölgy partnere lennék! Írj ha érdekel!

Sziasztok Veszprem Ma par? Holgy Volna egy Ket oram akar utiyarsat is keresek
Minden vágyam találni itt egy bp-i, kedves, érzéki, kényeztetést igénylő, szerető, intelligens, diplomás, akár irányítani is szerető, diszkrét, érett, nőies, vonzó, csinos Nőt, Hölgyet a 30-as, de még inkább a 40-es korosztályból. Én 29 éves srác vagyok, kedves, udvarias, türelmes, ápolt, igényes. Nem tanítónénit keresek, egyszerűen kedvelem az érett, tapasztalt Hölgyeket! 3-astól sem zárkózom el, ha párban keresnétek!