Nyíregyházán és környékén idősebb hölgyet keresek titkos kapcsolatra! Privát üzenetet várok.
Szexorientált érett ,ápolt hölgy, diszkrét partnert keres hosszútávra.Csak privátban válaszolok.
Távolság nem akadály.
Távolság nem akadály.
Sziasztok!Szívesen ismerkednék hölgyel,párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Cegléd és környékéről. Rugalmas a szabadidőm, akár napközben is ráérek.
Párokkal,hölggyel ismerkednék Bpestiekel
Sziasztok.... Most vasárnap (03.20) -án Budapestre utazok és egy kedves nőt vagy párt keresek aki befogadna éjszakára majd másnap reggel repülök Angliába.... Szivesen kényesztetem egész este és éjszaka a kedves befogadó nőt ! Nagyon komolyan gondolom és csak az irjon aki komolyan veszi ezt! 26 éves kedves, igényes és komoly pasi vagyok Erdélyböl. Köszönöm.
Sziasztok. Ma este párhoz- vagy lányhoz csatlakoznék!

Sziasztok
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

Olyan holgyet vagy part keresek akik nem vetik meg az erotikat es mernek is talalkozni egy 34 eves ferfival
Veszprémből keresek idősebb hölgyet, esetleg biszex párt!
24/f
24/f
Néger srác keres kizárólag hölgyet ma estére. Van helyem
Kór nem számít. crazya
Kór nem számít. crazya
Békésmegyében keresek hölgyet. Irjatok!
Párokat - Lányokat keresünk közös szex élményekhez,de talán Pasik is szóba jöhetnek!
Ha jelentkezni szeretnétek akkor privátban tegyétek a fórumon nem válaszolunk senkinek!!
Ha jelentkezni szeretnétek akkor privátban tegyétek a fórumon nem válaszolunk senkinek!!
Ebben én is benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 11. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 11. péntek 19:05

Törölt felhasználó (1308722)

sziasztok.45-éves csinos szexi feleség vagyok.szeretnék egy gloryholos élményt átélni.sexi fehérneműben,harisnyatartóban leszek,más semmi..irjátok meg,hol mikor
Sziasztok..aki járt a glory café-ba irna nekem,hogy milyen..
Sziasztok Sárvári fürdőzéshez keresek ma késő délutánra vagy estére lányt , párt unatkozó háziasszonyt mindent lehet kötelező szimpátián múlik a dolog ugyis. A fürdötöl nem messze van szálláshelyem is , szóval minden adott egy kellemes éjszakához smile 28 éves igényes srác vagyok . Ide várom az üziket elérhetőséggel együtt mustang1932@citromail.hu
Sziasztok!
28 éves srác vagyok, és kortól függetlenül ismerkednék hölgyekkel kölcsönös örömszerzés céljából. Nagyon szeretek nyalni wink A társkeresőben vannak képeim, keressetek bátran!
28 éves srác vagyok, és kortól függetlenül ismerkednék hölgyekkel kölcsönös örömszerzés céljából. Nagyon szeretek nyalni wink A társkeresőben vannak képeim, keressetek bátran!
Sziasztok Sárvári fürdőzéshez keresek vasárnap késő délutánra vagy estére lányt , párt unatkozó háziasszonyt mindent lehet kötelező szimpátián múlik a dolog ugyis. A fürdötöl nem messze van szálláshelyem is , szóval minden adott egy kellemes éjszakához
28 éves igényes srác vagyok . Ide várom az üziket elérhetőséggel együtt mustang1932@citromail.hu

Hello nővel vagy páral talalkoznak most Bp.en helyem van a XIII.KERBEN /Viberen elér aki vagy akik akarnak 06307278272...
Sziasztok!
Nagy intimméretű srác keres párt, lányt estére. Most?
Nagy intimméretű srác keres párt, lányt estére. Most?