Hát igen, a kiválasztás/beillesztés ezzel jár...
Figyelmetlen vagyok bocsi!
(Ez egy válasz roteiro üzenetére (2016. 03. 24. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 24. csütörtök 12:24

Csajt keresek!
100%hetero vagyok, ápolt, normális 19éves, budapesti lakos. Kis méretem van, 10-12cm, teljesen borotvált! Még egy fontos tényező: Szűz vagyok! Nekem elég egy egyszerű orál is!
Előny a húszas korosztály!
Kép és egyéb infó levélben, köszönöm!

Csajt keresek!
100%hetero vagyok, ápolt, normális 19éves, budapesti lakos. Kis méretem van, 10-12cm, teljesen borotvált! Még egy fontos tényező: Szűz vagyok! Nekem elég egy egyszerű orál is!
Előny a húszas korosztály!

Szombathelyen idősebb hölgy? 21 éves macis srác vagyok.
Sziasztok! Merre laktok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 23. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 23. szerda 13:18
Törölt felhasználó (1271142)

Sziasztok 48 éves enyhén molett Nő vagyok.Nagyobb méretű pasikat keresek akik akár férjem passzív jelenlétében kényeztetnének
Engem érdekelne hol laksz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 23. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 23. szerda 13:18
Törölt felhasználó (1271142)

Sziasztok 48 éves enyhén molett Nő vagyok.Nagyobb méretű pasikat keresek akik akár férjem passzív jelenlétében kényeztetnének
Szia engem érdekelne a dolog hol laksz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 23. szerda 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 23. szerda 12:33
Törölt felhasználó (1011272)

Sziasztok! 22/6 méretem verném hölgyek párok előtt! Skype: kejencdog@hotmail.com
Eger, Mezőkövesd környéki hölgyeket, párokat keresek. 23 éves sportos srác vagyok. Nézzétek meg a képeimet videóimat, és ha szimpatikus vagyok írjatok. Kor, alkat nem számít

Sziasztok!
Idős hölggyel ismerkednék titkos kapcsolat céljából.(anyagi támogatás ok)
Elérhetőségem: szexyboy23@gmail.hu
Idős hölggyel ismerkednék titkos kapcsolat céljából.(anyagi támogatás ok)
Elérhetőségem: szexyboy23@gmail.hu
Sziasztok! 22/6 méretem verném hölgyek párok előtt! Skype: kejencdog@hotmail.com
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok.
Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok.
Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Üdv.!
24 éves, helyes, izmos, hetero srác Vác közelében 25-45 éves hölggyel, párral orgiázna. Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket, váltsunk pár üzentet, és képet!
24 éves, helyes, izmos, hetero srác Vác közelében 25-45 éves hölggyel, párral orgiázna. Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket, váltsunk pár üzentet, és képet!
Még mindíg várjuk az ajánlatokat pihenés,kikapcsolódás céljából !
Ajánlatokat priviben !
Ajánlatokat priviben !
Szabolcs megyéből lányt keresek!
Tatabánya-Győr térségében idősebb nők társaságát keresem.
27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban smile mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.
A kedves, fiatal srácokat (nem csak szexre) kedvelő hölgyek vessenek egy pillantást a társkeresős adatlapomra!
Várom az üzeneteket!
Várom az üzeneteket!

Üdv. Egy fiatal srác vagyok, igényes megjelenésű, imádok kényeztetni, szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez vagy akár kukkolnék is. Már van kicsi tapasztalatom a többes dolgokban. Röviden rólam: 188 cm, 110kg , izmosabb husisabb testalkat, barna szem, fekete rövid haj, KREOL bőr
hátha valakinek felkeltettem az érdeklôdését várom a leveleket

27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban
mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.

Sziasztok ma 03.21 napközben csatlakoznék párhoz vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten ha van időd és kedved írj