Sziasztok!Szívesen ismerkednék párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.Leginkább a hölgy kedvében szeretnék járni.
Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz Budapesten és környékén, életkortól jórészt függetlenül. Hetero vagyok. Privátban elértek!!
SZiasztok kedves hölgyek/ párok szívesen ismerkednék veletek amit rólam tudni kell 184cm magas 81 kg súlyú sportos testalkatú szőke zöld szemű srác vagyok .Jelenleg egy szállitmányozó cégnél dolgozom így a távolság egyeztetéssel mükődik de helyileg Borsodban-Szabolcsban-Hajduban vagyok elérhető . Nagyon jól maszirózok . Szívesen kényeztetek hölgyet vagy leszek neki meglepetés várom a prívát levelek jah és a sztriptiz is megy
Szerintem kamu az egész...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 30. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 30. szerda 10:27
Törölt felhasználó (1256512)

Ezt úgy tudnánk alá támasztani ,ha megis mutatnád magad

Ezt úgy tudnánk alá támasztani ,ha megis mutatnád magad
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 30. szerda 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 30. szerda 00:36

Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok a férjem szerint olyan vagyok mint Tereza Orlowski ( szerinte ) olyan a hajam..a cicieim..olyan az alakom..Mintha Ikertestvérek lennénk...Szerinte ő vagyok csak letagadom........Dehogy........DE dugni tényleg úgy dugok....
Sziasztok a férjem szerint olyan vagyok mint Tereza Orlowski ( szerinte ) olyan a hajam..a cicieim..olyan az alakom..Mintha Ikertestvérek lennénk...Szerinte ő vagyok csak letagadom........Dehogy........DE dugni tényleg úgy dugok....
Sziasztok. Péntek este párhoz- lányhoz csatlakoznék!

Sziasztok. Ma este szívesen mennék egy idősebb hölgyhöz vagy párhoz. 36/186/86 pasi vok. Szép napot.
Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz Budapesten és környékén, életkortól jórészt függetlenül. Hetero vagyok. Privátban elértek!!
27 éves vecsési srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal.
Idősebb nők terén van tapasztalatom minden korosztályban.
Autóm van, utazni tudok. Képeket mailen tudok küldeni, ha szimpatikus vagy!
Idősebb nők terén van tapasztalatom minden korosztályban.
Autóm van, utazni tudok. Képeket mailen tudok küldeni, ha szimpatikus vagy!
Sziasztok, érettebb hölgyet keresnék egy kis hancurra!

FIÚK! Kinek lenne ideje és helye 2-án Szombaton késő délutántól,hogy fogadjon minket?
Priviben légyszíves!
Priviben légyszíves!
Veszprémből keresek idősebb hölgyet, esetleg biszex párt! Szeretném még ki próbálni terhes nővel is smile
(régi vágyam az is hogy egy nő megdugjon egy felcsatolhatóssal )
24/f
(régi vágyam az is hogy egy nő megdugjon egy felcsatolhatóssal )
24/f
Ha esetleg ma unatkozna valaki... Szívesen csatlakoznék hogy ne unatkozzon....
Te jó ég, mit hagytam ki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 27. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 27. vasárnap 12:42
Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok...Voltunk a dob utcában....nagyon izgi volt...A köv. a glory cafeban lesz...Oda egyedül megyek,úgy lazáb lesz..A pici miniszoknya bugyi nélkül megtette hatását...Fél perc múlva már idegen pasi volt bennem...Puszi nektek...Nagyon fincsi volt..
sziasztok hölgyek, párok, hármasok ,
volna kedvem ma hancurozni, perverzkedni , akár egy lágy érzéki éjszakába is benne lennék ,hölggyel ill hölgyekkel ,igazából minden ami az én személyes hetero határaimat súrolja ! várom ötleteiteket válaszaitokat

Sziasztok!Szívesen ismerkednék párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.Leginkább a hölgy kedvében szeretnék járni.
Sziasztok...Voltunk a dob utcában....nagyon izgi volt...A köv. a glory cafeban lesz...Oda egyedül megyek,úgy lazáb lesz..A pici miniszoknya bugyi nélkül megtette hatását...Fél perc múlva már idegen pasi volt bennem...Puszi nektek...Nagyon fincsi volt..
Kedves lányok, asszonyok. Joni masszázsban tapasztalattal rendelkező, sok éve gyakorló férfi vagyok. Ha szeretnél megtapasztalni egy mindent elsöprő egész testet kielégítő orgazmust akár szexuális aktus nélkül akkor privát üzenetben keress meg. A következő nègy hétben Budapesten leszek házhoz megyek, hogy a lehető legjobban el tudj lazulni. Csak a hétköznapok jók 5 óra után és minimum kèt órára tedd szabaddá magad. Életkor, testsúly nem feltétel viszont higiénia és ápoltság annál fontosabb. Várom privát üzenetben a megkeresét.
FIÚK! Kinek lenne ideje és helye 2-án Szombaton késő délutántól,hogy fogadjon minket?
Priviben légyszíves!
Priviben légyszíves!