Ez kamu, óvakodjatok tőle !
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 24. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 24. vasárnap 13:42
Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok.....Nagyon szeretem ha fiatal pasik élvezkednek bennem.....Bugyit soha nem hordok....Gyorsan hanyatt fekszem, hogy a lábaim között legyetek ..Nagyon szeretem ha a számba élveztek......Utána szopni szoktam a férjem a spermás számmal..... Puszi...Erika....
Én szívesen csatlakoznék hozzád
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 24. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 24. vasárnap 13:42
Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok.....Nagyon szeretem ha fiatal pasik élvezkednek bennem.....Bugyit soha nem hordok....Gyorsan hanyatt fekszem, hogy a lábaim között legyetek ..Nagyon szeretem ha a számba élveztek......Utána szopni szoktam a férjem a spermás számmal..... Puszi...Erika....
Hellyel rendelkező idősebb hölgyeket kényeztetnék,alkalmi jelleggel.29 éves pasi vagyok.miskolc és környékén.privátba írj.
Hellyel rendelkező nagy méretű fiút keresünk ma este Budapesten és környékén!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Szombat este párokkal ismerkednék!

Sziasztok!Budapesten párokhoz, hölgyekhez csatlakoznék. Hely van Bp. 11 ker , többit privátban : )
Sziasztok! Párosunk férfi tagja érett 40-50 es telt nagymellű hölgyhöz vagy ilyen alkatú párhoz csatlakozna

Huszonéves fiúként szórakoztatnék hölgyeket

Hello! Olyan hölgyet keresek, aki benne lenne egy délutánban/estében valamikor? Saját lakás van

Sziasztok keresem partnerem rendszeres is lehetne pl hétvégente 1-2 óra támogatással többit megbeszéljük írj rám ! Rólam 25 éves diszkrét megbízható pali vagyok ! üdv Tomm
Érett hölgy ismeretségét keresem. Ápolt 36/185/85 pasi vagyok. Fejér megye és kke. Priviben irj.... Szép napot.
komárom körzetébe szívesen ismerkednék éret hölggyel (22éves srác
) itt vagy ?hmm

Van olyan ember aki mer is találkozni ? Székesfehérvári pasi keres nőt párt minden jóra sexben nincs sok tabu nálam :p helyem nincs kocsim van képek infó vannak az adatlapomon!
Ma este szívesen csatlakoznék – akár jóval érettebb – párhoz, vagy hölgyhöz Budapesten. 25 éves srác vagyok, vastag farokkal. Képeket privátban szívesen küldök!
Sziasztok ma szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten ha érdekel írj privátban üdv Bandi
Sziasztok! Budapest 11. kerület közelében párokhoz csatlakoznék, heteró alapon természetesen smile
Sziasztok!Párokkal,hölggyel ismerkednék Én átlagos Szolid 30as srác Bp.
Sziasztok ismerkednék nőkkel várom az érdeklődőket
csak nők

Sziasztok ismerkednék nőkkel