Sziasztok!Budapesten párokhoz, hölgyekhez csatlakoznék. Hely van Bp. 11 ker , többit privátban : )
Sziasztok! Párosunk férfi tagja érett 40-50 es telt nagymellű hölgyhöz vagy ilyen alkatú párhoz csatlakozna

Huszonéves fiúként szórakoztatnék hölgyeket

Hello! Olyan hölgyet keresek, aki benne lenne egy délutánban/estében valamikor? Saját lakás van

Sziasztok keresem partnerem rendszeres is lehetne pl hétvégente 1-2 óra támogatással többit megbeszéljük írj rám ! Rólam 25 éves diszkrét megbízható pali vagyok ! üdv Tomm
Érett hölgy ismeretségét keresem. Ápolt 36/185/85 pasi vagyok. Fejér megye és kke. Priviben irj.... Szép napot.
komárom körzetébe szívesen ismerkednék éret hölggyel (22éves srác
) itt vagy ?hmm

Van olyan ember aki mer is találkozni ? Székesfehérvári pasi keres nőt párt minden jóra sexben nincs sok tabu nálam :p helyem nincs kocsim van képek infó vannak az adatlapomon!
Ma este szívesen csatlakoznék – akár jóval érettebb – párhoz, vagy hölgyhöz Budapesten. 25 éves srác vagyok, vastag farokkal. Képeket privátban szívesen küldök!
Sziasztok ma szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten ha érdekel írj privátban üdv Bandi
Sziasztok! Budapest 11. kerület közelében párokhoz csatlakoznék, heteró alapon természetesen smile
Sziasztok!Párokkal,hölggyel ismerkednék Én átlagos Szolid 30as srác Bp.
Sziasztok ismerkednék nőkkel várom az érdeklődőket
csak nők

Sziasztok ismerkednék nőkkel
Sziasztok ismerkednék nőkkel
Sziasztok! Holnap, vagy holnapután szívesen boldogítanék egy hölgyet, vagy párt Budapesten. 25 éves srác vagyok, vastagabb intimmel. Az érettebb nőket is kedvelem, írjatok bátran!
Sziasztok!Párokkal,hölggyel ismerkednék Én átlagos Szolid 30as srác Bp.

Sziasztok! Keresek egy hölgyet (kórtól független) akivel tartalmas szexcsatát rendezhetnénk
kölcsönös szimpátia alapján akár ma d.u-ra is! Esetleg párral is ismerkednék ahol kényeztethetném a hölgyet kívánsága szerint
Utazni tudok! Szép napot!

Budapest valaki valakik?

Sziasztok, Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi illetve hosszú távú szexkapcsolat kialakításában is, utazni, fogadni egyaránt tudok, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, értelmes pasit kerestek