21-én Szombaton Pár-esetleg Pasi napközben hellyel van Pesten!!!!??? Kamusokból nem kérünk viszont a komoly jelentkezéseket privátban kérnénk!
Biztosan aktuális, csak ne lepődj meg ha egy pasi lesz ott helyette...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 14:50
Törölt felhasználó (1174492)

még aktuális?

még aktuális?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 05. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 05. csütörtök 15:22

Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék kedves érzéki fiúval,szőrös típusok előnyben!Csinos,szexi izgalmas nő vagyok!Legyen képed,telszámod!Pestmegye!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék szívesen hölgy örömére,ezen a téren kezdő vagyok.
Én 30 as átlagos,szolid ápolt heteró srác vagyok.
Levelet privátba várok
Párhoz csatlakoznék szívesen hölgy örömére,ezen a téren kezdő vagyok.
Én 30 as átlagos,szolid ápolt heteró srác vagyok.
Levelet privátba várok

Sziasztok! 22 éves vékony, sportos alkatú srác vagyok. Budapestről keresek nőt, vagy aktív bisex párt, akár hosszabb távra! Ha érdekel dobj üzit!
Valós 36 éves srác ismerkedne,Valós,telt,duci, érett,idős hölgyekkel,ill idős párhoz csatlakozna 75-éves korig.Levelet privátba várok.Fejér megye,ill környező megyék
Békésmegyei hölgyeknek állok rendelkezésére
kölcsönös örömök érdekében
irj üzit ha érdekellek

Nógrád ill. Heves megyei női partnerem keresem! 40-es diszkrét korrekt pasi vagyok. Minden megoldás érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 07. szombat 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 07. szombat 14:52
Törölt felhasználó (1175052)

Sziasztok! Ma estére keresünk hellyel rendelkező párokat vagy biszex fiúkat (a hölgy örömére) Budapesten és környékén!
sziasztok, ma illetve holnap egy egyedülálló, ápolt, kedves, normál testalkatú, átlagos pénisszel rendelkező borotvált pasi elfoglaltságot keresne hölgy vagy pár társaságában, ápoltság, diszkréció elengedhetetlen, minden jóban benne vagyok normális keretek között, hellyel rendelkezem utazni tudok

Sziasztok! Ma estére keresünk hellyel rendelkező párokat vagy biszex fiúkat (a hölgy örömére) Budapesten és környékén!
Baranya megyéből keresek érett nőt aki szívesen találkozna egy 31 éves pasival!Kérem csak nők jelentkezzenek és olyanok akik majd mernek is találkozni,köszönöm!Belső levelet írj!

Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék kedves érzéki fiúval,szőrös típusok előnyben!Csinos,szexi izgalmas nő vagyok!Legyen képed,telszámod!Pestmegye!
Sziasztok. Csütörtök este párhoz csatlakoznék! 38 éves, budapesti pasi.

Debrecen környékéről keresek idősebb hölgyet. 35 év felett.
Komoly 35 év feletti hölgyek jelentkezését várom, Debrecen illetve környékén. Maximális diszkréció mellett. mayer89@freemail.hu
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
Érett hölgy partnere lennék! Esetleg párokhoz csatlakoznék!
Nem tudom, hová írjak, mert ami azt illeti, a vágyaim alapján elég sok topicba beírhatnék, mint sokan mások. Szinte megőrülök, odáig vagyok a csinos, vonzó, szexi, fiatalos érett nőkért. Volt már többször kapcsolatom ilyen Hölggyel régebben, de nagyon vágyom rá, hogy újra hosszasan kényeztethessek egy nálam idősebb, fiatalabbakat kedvelő Nőt. Akár egymagában, akár párjával együtt. Imádom a hármast is, szóval nagyon szívesen csatlakoznék egy vonzó párhoz is 3-iknak (akár enyhe bi is belefér, de persze nem feltétel). Napközben érek rá, leginkább délután. Udvarias, tanult, igényes, diplomás srác, 29 éves srác vagyok.
Sziasztok!
Ma estére keresk lányt/párt akik minden jóban benne vannak
Jelen pillanatban Budapesten, bármilyen felállás érdekel. Helyem van, igazából semmi sem lehetetlen. Amire gondoltam, az a 2 pasi+1nő felállás, előtte egy kellemes kis vacsorával.
Vagy akár házhoz rendehetünk egy hivatásos lányt / shemale-t, aki bemelegitésként kinyalja az összes lyukat
Egyszer élünk, születésnapom van, a pénz nem akadály, perverzió előny!!
Irjatok privátban!
Ma estére keresk lányt/párt akik minden jóban benne vannak

Jelen pillanatban Budapesten, bármilyen felállás érdekel. Helyem van, igazából semmi sem lehetetlen. Amire gondoltam, az a 2 pasi+1nő felállás, előtte egy kellemes kis vacsorával.
Vagy akár házhoz rendehetünk egy hivatásos lányt / shemale-t, aki bemelegitésként kinyalja az összes lyukat

Egyszer élünk, születésnapom van, a pénz nem akadály, perverzió előny!!

Irjatok privátban!