Sziasztok! Budapesten és környékén keresek.
Magamra igényes, jóképű, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok.
Ha érdekel írj!
Magamra igényes, jóképű, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok.
Ha érdekel írj!
Sziasztok! Hellyel rendelkező párt vagy bí pasit keresünk ma estére!
22 éves, sportos, jómódú, diszkrét, ápolt egyetemista srácként keresem álmaim MILF-ét, kölcsönös örömszerzés céljából.
Diszkréció adott, autóm van, az utazás nem gond.

Sziasztok!
Fiatal jóképűnek mondott srác hölgyet keres... szokásos szöveg
Győr közelében esetleg pesten ismerkednék hölgyek akinek van skype mutat képet és találkozni is mer
Fiatal jóképűnek mondott srác hölgyet keres... szokásos szöveg
Győr közelében esetleg pesten ismerkednék hölgyek akinek van skype mutat képet és találkozni is mer

Sziasztok hölgyek
Igaz, hogy nem 20+, hanem 19 vagyok... de idősebb/érettebb nőket keresek kellemes időtöltésre. Társkereső adatlapomon fótokat találtok. Puszillak benneteket :*

Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral- lánnyal szívesen ismerkednék!

Sopron és környéke
Helló, kedves újonc!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 16. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 16. szerda 14:23

Törölt felhasználó (1515452)

Hello
Hello
Sziasztok!
28 éves, heteró srác vagyok. Idősebb hölgyeket kényeztetnék Budapesten. Nyalni nagyon szeretek
Keressetek bátran!
28 éves, heteró srác vagyok. Idősebb hölgyeket kényeztetnék Budapesten. Nyalni nagyon szeretek

Sziasztok. Debreceni 21 éves ,sportos, bi srác vagyok. Keresek pasikat minden jóra
Lehetőleg debreceniek v környékiek írjnak. Helyem van.

20as évei elején járó fiu keres érett hölgyet Nyíregyháza környékén

Huszonéves pasi keres idősebb nőt akit kényeztethetne Kálló környékéről
nővel vagy párral ismerkednék ma estére szegeden

Zala vagy a környező megyékben keresnèk hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon. Szeretem az érettebb korosztályt, amihez kellő tapasztalattal is rendelkezem. Átlagos testalkatom és az átlagnál nagyobb (18/5) intim méretem van. Esetleges válaszokat vagy itt privátban vagy a pocakos1983@gmail.com e-mail címre várnék.
22 éves, sportos, jómódú, diszkrét, ápolt egyetemista srácként keresem álmaim MILF-ét, kölcsönös örömszerzés céljából.

22 éves fiú keres érett hölgyet közös öröm szerzésre monor es környékén.

Sziasztok 40 feleti holgyet vagy 40 feleti part keresnek minden jora
Vannak még itt létező, valós emberek?? kezdem azt hinni hogy mindenki csak online létezik... 3-3 csak e-mailezni szeretett volna szerintem, mert h nem találkoztunk végül... én hiába vártam.. meg próbálom megint. 23 éves pesti sportos nyitott srác vagyok, várom a leveled!