Sziasztok! 23 éves 195 cm magas 98 kg egyetemista budapesti érett nőkkel ismerkedne. Ha szeretnél megismerni küldj levelet a valamikor6@gmail.com címre!
27 éves 180 magas 80 kg 18/5 borotvált ápolt pasi vagyok, párokkal hölgyekkel ismerkednék! Utazni tudok! Bács és Csongrád megye! Képet e-mailben küldök!
Sziasztok
Tomi vagyok, a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek egy kedves, vonzó nőt, párt elsősorban Bács megyéből, Kiskőrös térségéből. Én átlagos testalkattal (178 cm/78kg), ápolt, borotvált pénisszel rendelkezem, nem dohányzom, szeretem a hosszan tartó kölcsönös orális kényeztetéseket, a gyengéd, finom, odaadó, összebújós szeretkezéseket illetve a kicsit vadabb, erőteljesebb dugásokat is
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt. Leginkább a személyes találkozás híve vagyok, így pár levélváltás, vírtuális ismerkedés után jobban szeretem a személyes találkozásokat, úgy is az dönt el mindent szerintem
egyéjszakás illetve hosszan tartó szexkapcsolatra, titkoskapcsolatra keresek partnereket, akikkel minden jóban benne lehet lenni, persze csak is normális, ésszerű keretek között
minden egyéb infót megtaláltok rólam az adatlapomon. Levélben itt illetve a tanto89@citromail.hu email címen vagyok elérhető. Köszönöm, hogy végig olvastátok a levelem, szép napot nektek

Hali!
Győrben valaki?
Győrben valaki?
most valaki ? helyem van (Győr)
Sziasztok!
Molett hölggyel ismerkednék magamról annyit hogy magas átlagos testalkatú normális kinézetű srác vagyok
Ha megismernél küldj egy levelet
Molett hölggyel ismerkednék magamról annyit hogy magas átlagos testalkatú normális kinézetű srác vagyok

Ha megismernél küldj egy levelet

22 éves fiu keres érett hölgyet monor és környékéről kor kinézet nem számít lényeg az élvezet!

Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. 195/80. Fotót e-mailben tudok küldeni. Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!

22 éves, sportos, jómódú, diszkrét, ápolt egyetemista srácként keresem álmaim MILF-ét, kölcsönös örömszerzés céljából.
Fiatalos lendülettel, garantáltam szétdugom a kis érett puncikádat.
Diszkréció adott, autóm van, az utazás nem gond.
Fiatalos lendülettel, garantáltam szétdugom a kis érett puncikádat.

Sziasztok ki mondotan idöseb nöt hölgyet keresek imádom kényesztetni öket és tudom mitszeretnek értem a dolgom.az sem baj ha van párod cuckoldba is bene vagyok akit érdekel irjon vagy vegyen fel kapcsira

Győrben hölggyel ismerkednék
néz adatlapot

Budapesten hölgyekhez mennék meztelenkedni, közösen masztizni... vagy párt lesnék

22éves fiú keres érett hölgyet monor és környékén!
25 éves, magas, sportos srác Gyöngyösön és környékén keresne érettebb hölgyet.
20-as egyetemista srác keress partnert kalandra
Sziasztok! Budapesten és környékén keresek.
Magamra igényes, jóképű, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok.
Ha érdekel írj!
Magamra igényes, jóképű, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok.
Ha érdekel írj!
Sziasztok! Hellyel rendelkező párt vagy bí pasit keresünk ma estére!
22 éves, sportos, jómódú, diszkrét, ápolt egyetemista srácként keresem álmaim MILF-ét, kölcsönös örömszerzés céljából.

Sziasztok!
Fiatal jóképűnek mondott srác hölgyet keres... szokásos szöveg
Győr közelében esetleg pesten ismerkednék hölgyek akinek van skype mutat képet és találkozni is mer
Fiatal jóképűnek mondott srác hölgyet keres... szokásos szöveg
Győr közelében esetleg pesten ismerkednék hölgyek akinek van skype mutat képet és találkozni is mer

Sziasztok hölgyek
Igaz, hogy nem 20+, hanem 19 vagyok... de idősebb/érettebb nőket keresek kellemes időtöltésre. Társkereső adatlapomon fótokat találtok. Puszillak benneteket :*