Sziasztos fiatalos, igényes pasi vagyok... nálam a kor nem számít, mindent megkapsz tőlem. :P
Bejönnek az érettebb nők, ha 30 év feletti vagy és szereted a fiatalabb partnert, akkor írj!

Kecskeméten érett hölgyekkel ismerkednék szexkalandokra.
Sopron és környéke
37 éves fiatalember Nyíregyházán ismerkedne kor és alkattól függetlenül.Hellyem sajnos nincs,mindenre nyitott vagyok!
Érett nőt keresek aki szereti a fiatalabb korosztályt... és nem csak írogatni szeretne róla!!
Akkor menj a homokosok oldalára.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 23. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 23. péntek 18:09

Törölt felhasználó (1497422)

Sziasztok. Ma este szopnék!! 22 éves ,sportos,helyesnek mondott,ápolt debreceni srác vagyok. Írj bátran!
Sziasztok. Ma este szopnék!! 22 éves ,sportos,helyesnek mondott,ápolt debreceni srác vagyok. Írj bátran!
Ismerkednék csinos lányokkal , párokkal asszonyokkal . Igényes ápolt, hetero srác vagyok . Kifejezetten kedvelem a Milfeket . Privát partik . swinger házibulik minden érdekelne, két ünnep között és szilveszterkor is . Utazni tudok minden érdekelne ,mustang1932@indamail.hu . Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek

Sziasztok
Szívesen kényeztetnék hölgyeket szegeden Kor nem számít !!!! Privátban Kérlek !!

Sziasztok Szívesen kényeztetnék hölgyeket szegeden Kor nem számít !!!! Privátban Kérlek !!
Sziasztok!
22éves srácként elsősorban Budapesten, illetve Pest megyében keresném nálam idősebb (30+) hölgy partneremet, diszkrét szexkapcsolat céljából.
Mindig is izgattak az idősebb nők, kifejezetten élvezetesnek tartom, ha gyönyörködhetek abban, amint egy tapasztaltabb nőt a csúcsra juttatok...
22éves srácként elsősorban Budapesten, illetve Pest megyében keresném nálam idősebb (30+) hölgy partneremet, diszkrét szexkapcsolat céljából.
Mindig is izgattak az idősebb nők, kifejezetten élvezetesnek tartom, ha gyönyörködhetek abban, amint egy tapasztaltabb nőt a csúcsra juttatok...

27 éves veszprémi fiú ismerkedne.
Írtam. :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 22. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 22. csütörtök 14:10
Törölt felhasználó (1542242)

Sziasztok! 46 éves , elvált nő vagyok, 21-30 éves pasival ismerkednék, diszkrét szexkapcsolat céljából.
Sziasztok! 46 éves , elvált nő vagyok, 21-30 éves pasival ismerkednék, diszkrét szexkapcsolat céljából.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este 20 óra után párral- lánnyal ismerkednék!!!

Sziasztok!
Győr környékén ismerkednék normális hölggyel
Győr környékén ismerkednék normális hölggyel

Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket..
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!!!

Kedden (ma
) este fuvaroznék Budapestről pest megyébe hölgy utitársat! Priviben várlak