Sziasztok!
A hétvégén Szegeden leszek, szombat este/éjszaka valakivel vagy valakikkel szívesen hancúroznék. 18/4 farkam van, 2-3 menettől kezdi csak igazán jól érezni magát. Hely kell!
Írjatok!
A hétvégén Szegeden leszek, szombat este/éjszaka valakivel vagy valakikkel szívesen hancúroznék. 18/4 farkam van, 2-3 menettől kezdi csak igazán jól érezni magát. Hely kell!
Írjatok!
Üdv. 24 eves vagyok! Ízmos vagyok , és nagy a szerszámom! N kamu!!! Skype nevem: ts.szerver2015
Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. 195/80. Szombat este szívesen csatlakoznék párokhoz, akár swinger klubban is!

Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, Holnapi nap (pénteken) csatlakoznék párhoz vagy nőhöz,
kor nem számít, csak ápoltság, utazni tudok, ha érdekelnélek privibe írj légyszives, megadom a képeimhez a hozzáférést, aztán telefonon is megbeszélhetjük
kor nem számít, csak ápoltság, utazni tudok, ha érdekelnélek privibe írj légyszives, megadom a képeimhez a hozzáférést, aztán telefonon is megbeszélhetjük

Sziasztok! Szombati napra keresek egy párt akik bevezetnének a hármasba! 28 éves hetero pasi vagyok! Utazni tudok!
Sziasztok
Kedves mosolygós 20 as éveiben járó srác keresi alkalmi partnerét kölcsönös szinpátia estén Békés megyéből

Kedves mosolygós 20 as éveiben járó srác keresi alkalmi partnerét kölcsönös szinpátia estén Békés megyéből

Sziasztok Február 13-16 között Gyulán leszünk keresünk fiatal fiút vagy párt 3-4 felállásra nöi bi párcser . De lány is írhat nyes
Sziasztok! 28 éves pasi vagyok, szombati napra(napközben) keresek párt vagy hölgyet! Helyem nincs viszont utazni tudok!
Sziasztok .Hétvégére szombati napra keresek csinos lányt , hölgyet asszonyt elhanyagolt anyukát feleséget , dögös Milfet Balatonfüredre .Igényes lakásba . Közös kellemes idö töltés céljából . Szállás ellátás van . Légy kreatív nyitott bevállalós. Én 28 éve igényes srác vagyok . Diszkréció adott és elvárt .
Várom a jelentkezést mustang1932@indamail.hu . Kamusok kerüljenek csak aki elismer jönni és komolyan gondolja .
Várom a jelentkezést mustang1932@indamail.hu . Kamusok kerüljenek csak aki elismer jönni és komolyan gondolja .
30-as 40-es hölgy?

Sziasztok!
Huncut skype-ozáshoz keresek kíváncsi lányt vagy nőt!
Telefonszex is érdekel, ha van kedved!
Lányok, hölgyek írjatok vagy vegyetek fel skype-ra!
Huncut skype-ozáshoz keresek kíváncsi lányt vagy nőt!
Telefonszex is érdekel, ha van kedved!
Lányok, hölgyek írjatok vagy vegyetek fel skype-ra!
Érett hölgy/hölgyek jelentkezzenek Kálló vagy Hatvan közeléből akiket támogatásért fejébe nézhetnék maszti közben vagy be is szállhatnék
Szűz lányok jelentkezését varom,lehetsz idősebb is,akár anyagi tamogatassal is.Én diszkret vagyok,nem kell felned...
Kedves Érett Nók/Hölgyek!
Nyiregyháza és környékén Fiatal(23) pasi várja az érdeklődőket mindenféle kényeztetésre:P jelezz bátran:P
Nyiregyháza és környékén Fiatal(23) pasi várja az érdeklődőket mindenféle kényeztetésre:P jelezz bátran:P
Kecskemét és környékén keresek partnert. Kor alkat mellékes
Sziasztok érett hölgyet keresek monor és környékén!
Gyönyör, az amit jelentesz
gyöngysor a nyakadban, függök
ajkadon éjjel nappal csüngök
Válladra omlok ha meg bomlok
derekad úgy szorítom magamhoz
csípődig utazom, ha pedig kigombolom
vékony csipkéd mögé bújok
számmal rá tapadok, Vénuszom
combjaid fülemre szorítod
Lábaddal olyankor kalodádba fogsz
nem engedsz el soha már
csak ha már az égben jársz.
Hasonlóan izgalmas kezdeteket minden hölgynek.
gyöngysor a nyakadban, függök
ajkadon éjjel nappal csüngök
Válladra omlok ha meg bomlok
derekad úgy szorítom magamhoz
csípődig utazom, ha pedig kigombolom
vékony csipkéd mögé bújok
számmal rá tapadok, Vénuszom
combjaid fülemre szorítod
Lábaddal olyankor kalodádba fogsz
nem engedsz el soha már
csak ha már az égben jársz.
Hasonlóan izgalmas kezdeteket minden hölgynek.

Sziasztok fiatal fiu(22) ismerkedne idosebb holgyekkel budapest es kornyekerol. Utazas nem jelent gondott
Sziasztok! Ma illetve holnap estére keresünk kellemes - izgalmas társaságot párok - potens pasik személyében! Helyünk van!
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. A jövő hétre, napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Budapesten a XI. Kerület környékén. Üzenetet a vpnorbi@freemail.hu ra írjátok.