Sziasztok! 20 éves srác vagyok érett hölgyet keresek tartós kapcsolatra

Sziasztok. Sportos, 22 éves,debreceni,ápolt és diszkrét srác vagyok. Keresek valakit,akit szophatok vagy dugna. Társkeresős képeim megtudjátok nézni, akit érdeklem,kérem írjon
Eger környéki hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni találkára. Átlagban hétfőtől péntekig 11 és 15 óra között lenne nekem jò. Ugyanakkor helyet is tudok biztosítani.
Udv
Fiatal, huszas evei vegen jaro, intelligens, jo merettel rendelkezo, igenyes ferfi vagyok.
Holgyekkel, parokkal talalkoznek a hetkoznapokon, este - keso este ezen a heten, hetero alapon, Szekesfehervar vonzaskorzeteben helyem van. Privat. (Kamusok, kep keregetok, almodozok keruljenek)
Fiatal, huszas evei vegen jaro, intelligens, jo merettel rendelkezo, igenyes ferfi vagyok.
Holgyekkel, parokkal talalkoznek a hetkoznapokon, este - keso este ezen a heten, hetero alapon, Szekesfehervar vonzaskorzeteben helyem van. Privat. (Kamusok, kep keregetok, almodozok keruljenek)
Gyere, szopogasd szépen Laci bátyó NAGY farkát..
Házaspár is jöhet.
46/187/97 átlagos, normális, férfias Budapesti férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Email: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)

Házaspár is jöhet.
46/187/97 átlagos, normális, férfias Budapesti férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Email: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)

28 éves ápolt igényes pasiként párokhoz vagy lányhoz csatlakoznék, 30-as 40-es korosztály előnyben! Írjatok üzenetet , utána e-mailben képcsere! Bács és Csongrád megye környéke!
Eger környéki hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni találkára. Átlagban hétfőtől péntekig 11 és 15 óra között lenne nekem jò. Ugyanakkor helyet is tudok biztosítani.
Szegedi 35 éves igényes vékony pàr keres fiatal izmos pasit a hölgy örömére.Csak Csongràd megye.Privàt üzi
Vas és zalából 40es pár nagy cicis hölgy tagja fiatal esetleg szűz fiúkkal ismerkedne.
Szivesen lennék egy kedves hökgynek szeretője
sziasztok hölgyet keresek Budapesten helyem van akár ma estére

Sziasztok! Valaki szerd-csütörtök visegrádi wellness? Két éjszaka! Minden ingyen! Silvanius hotelbe! Én egy fiatal 23-éves apolt igényes pasi vagyok! Üzenetben varom a megkereseseket
!

Érett hölgyet kényeztetnék mindenféle huncutkodásba benne vagyok!

hetero fiú is mehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 18. csütörtök 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 18. csütörtök 17:58
Törölt felhasználó (874617)

Keresek fiatal kedves tapastalatlan fiatal fiút!Csak aki valóban rá is ér esténként és tud utazni Pestmegyébe!Csinos izgalmas nő vagyok!
Keresek fiatal kedves tapastalatlan fiatal fiút!Csak aki valóban rá is ér esténként és tud utazni Pestmegyébe!Csinos izgalmas nő vagyok!
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprém,Fehérvár,Siófok és környékéről. Talihelyem van. Üzenetet privátba,vagy a vpnorbi@freemail.hu ra írjátok
Érett szegedi hölgyet keresek....
Sziasztok!
Idősebb hölgyet, párt keresnék Csongrád megyéből.Én 34 éves srác vagyok.
Idősebb hölgyet, párt keresnék Csongrád megyéből.Én 34 éves srác vagyok.
Sziasztok. Sportos, 22 éves,debreceni,ápolt és diszkrét srác vagyok. Keresek valakit,akit szophatok vagy dugna. Társkeresős képeim megtudjátok nézni, akit érdeklem,kérem írjon
Csongrád megyei érett nővel ismerkednék aki kedveli a fiatal de komoly srácokat!