Hy! Mi 40es pár vagyunk. A hölgy igazi nagy cicis Milf. Csinos ápolt csodálatos testtel, puncival, jól dugható szopatható, engedelmes. Szexuális életünk még színesebbé tételéhez Izgalmas szerepjátékokhoz keresünk megfelelő partnert. Apa lánya és anya fia szerepjátékhoz. Ez csak játék! Tehát csak az írjon aki izgalmas fantáziát lát benne. Ehhez tőlünk idősebb max 60ig potens férfit keresünk és fiatal fiút. Elsősorban Vas és Zalából.
Hello:-P van itt élet 60 felé? :-P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 03. szombat 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 03. szombat 08:39
Törölt felhasználó (890770)

Hy! Mi 40es pár vagyunk. A hölgy igazi nagy cicis Milf. Csinos ápolt csodálatos testtel, puncival, jól dugható szopatható, engedelmes. Szexuális életünk még színesebbé tételéhez Izgalmas szerepjátékokhoz keresünk megfelelő partnert. Apa lánya és anya fia szerepjátékhoz. Ez csak játék! Tehát csak az írjon aki izgalmas fantáziát lát benne. Ehhez tőlünk idősebb max 60ig potens férfit keresünk és fiatal fiút. Elsősorban Vas és Zalából.
24 éves pasi vagyok vastagabb mérettel, Miskolc és környékéről keresek 30+os hölgyet.
Sziasztok! Ma esti tabumentes házibuliba keresünk szimpatikus - igényes résztvevőket a házigazda két pár mellé! Reméljük ismét sikerül egy fergeteges bulit összehozni ahonnan mindenki megint szuper élményekkel távozik!!
Zalai férfi keresi hölgypartnerét!
Hello, fiatal sportos srácokat méretes fasszal, ne legyen rövid és vagy vékony. A 22 éves 21cm-es volt szeretőm akarom pótolni. 25 év felett 19cm alatt ne írj.
06.04-tol egy hetig elerheto leszek minden jora!
Köszi a megkereséseket.
Szia szivesen megtenném
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 30. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 30. kedd 14:20

Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék egy határozott,fiatal fiúval,25-35 év között,aki a párom jelenlétében,gátlások nélkül kényeztetne,szeretkezne velem.
Szívesen ismerkednék egy határozott,fiatal fiúval,25-35 év között,aki a párom jelenlétében,gátlások nélkül kényeztetne,szeretkezne velem.
Vágyom egy érett nő érintésére....fiatal srác vagyok
Tamás
Tamás
Sziasztok!34éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
sziasztok 23é srác vagyok lányt/hölgyet keresek Bpesten
Párokkal ismerkednék csatlakoznék Bpest és környéke.
Én átlagos,ápolt,szolid férfi.
Én átlagos,ápolt,szolid férfi.
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt délpesten! Ápolt, kitartó szőke hosszú hajú férfi vagyok! Írjatok nyugodtan!
Sziasztok!
Sziasztok!
Budapesti, heteró, nem független, heteró 37 éves fiatalember vagyok.
Lánnyal vagy heteró pàrral ismerkednék Budapesten!
Várom leveleiteket priviben!
Budapesti, heteró, nem független, heteró 37 éves fiatalember vagyok.
Lánnyal vagy heteró pàrral ismerkednék Budapesten!
Várom leveleiteket priviben!
Haligali, 26 éves srác vagyok és szívesen ismerkednék hölgyekkel, esetleg párral.
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Most Veszprém és környékén hölgy vagy pár? Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok!Szívesen eltöltenénk ma pár kellemes órát egy potens bí pasival illetve párral! Helyünk van!