Keresek valós párt, lányt, hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Helyem van de utazni is tudok.
21 éves fiú keres érettebb , vékony hölgyek társoságát budapesten.
laxative0606@gmail.com
laxative0606@gmail.com
Sziasztok!
26 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhozm utazni tudok,
privibe írj ha érdekelne
26 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhozm utazni tudok,
privibe írj ha érdekelne

Sziasztok!
Diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet, párt!
Házibarát lennék.
A távolság nem okoz gondot.
Üzeneteket privátba kérek.
Köszönettel
Diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet, párt!
Házibarát lennék.
A távolság nem okoz gondot.
Üzeneteket privátba kérek.
Köszönettel
Nyíregyháza környékéről keresek nőket a késő 30-as (35+) és 40-es korosztályból.
hello párt keresek ma estére Budapesten helyem van 28é srác vagyok

Sziasztok! Sportos, enyhén husis, vitis (like. M. Jackson) pasi keresi megértő és kedves hölgytársát! Kissé tapasztalatlan vagyok, tanulni szeretnék!
Gödöllőn és környékén. Jelige: nálad vagy nálam!
Ha van rajtad felesleg nem gond, imádom. Hiszen rajtam is van picike.
Igyekszek mindenkinek visszaírni mihamarabb!
Gödöllőn és környékén. Jelige: nálad vagy nálam!
Ha van rajtad felesleg nem gond, imádom. Hiszen rajtam is van picike.
Igyekszek mindenkinek visszaírni mihamarabb!
Sziasztok!
Ma ráérő,igényes Budapesti hölgyet kényeztetnék...
Ma ráérő,igényes Budapesti hölgyet kényeztetnék...
Szarvas-Szolnok valaki aki ma elrendezne? Lányoknak, Pároknak támogatásért is. utazni tudok
Érett nőkkel szeretnék ismerkedni! Van itt ilyen hölgy aki nyitott lenne egy fiatalabb srác tanítgatására, kényeztetésére?
Kérem, hogy férfiak csak abban az esetben írjanak ha van ilyen Nő ismerősük és összetudnának hozni Vele. Köszönöm!

Érett hölgyek írjatok!
Sziasztok!
Győr-Moson-Sopron vagy Vas megyei hölgyet keresek, aki bevezetne a szex rejtelmeibe. Én egy 20 éves szűz srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várom a jelentkezésedet itt vagy Skypeon: bzsoltika5
Puszi!
Győr-Moson-Sopron vagy Vas megyei hölgyet keresek, aki bevezetne a szex rejtelmeibe. Én egy 20 éves szűz srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várom a jelentkezésedet itt vagy Skypeon: bzsoltika5
Puszi!
28éves pest megyei srác érettebb hölgyek társaságát keresné, akár hosszabb távra is. (kényeztetnék) Bp-vác vonalon.

Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.

Ma napközben Szarvas és környéke Pasi Lány Pár, bármi finomság. Lányt Párt támogatnék is! Akár autós kaland is jó
Sziasztok, én egy 23 éves szűz srác vagyok, aki szeretné kipróbálni a szexet.
Olyan hellyel rendelkező budapesti lányt keresek aki bevezetne a szex rejtelmeibe.
Várom a jelentkezésedet
Olyan hellyel rendelkező budapesti lányt keresek aki bevezetne a szex rejtelmeibe.
Várom a jelentkezésedet

Miskolc környéki hölgyeket keresek. 25éves pasi vagyok vastagabb mérettel.
Kortol fuggetlenul kedves, nyitott leanyzot keresek diszkret es, ha lehet hosszutavu kapcsolatra. En 26 vagyok.
Sziasztok! Mára keresünk hasonló érdeklődésű partnert - partnereket akik szívesen eltöltenének velünk pár kellemes órát! Utazni tudunk ésszerű távolságon belül!
Sziasztok! Ma estére keresek párt bpn ,ésszerű tavban utazni is tudok! 40 es ápolt férfi vagyok! Viber:305057875