Mivel a Luppán egyre kevesebb hely van (vagy nincs is)nem csak nudizni, hanem egy kicsit rosszalkodni, írjatok lehetőségeket, hol lehet még meztelenül napozni. Bennünk nem zavar, ha egy-két intelligens, arányos testalkatú férfi masztizik a Párom látványára....(vagy esetleg többre)
Hmmm, mondasz valamit, Gabici! És tényleg nem lenne sok gusztusom abba a tóban, és pont ott úszni, ahova közvetlenül előttem éppen egy másik ffi élvezett. De lássuk be: manapság hol mehetsz biztosra a víz tisztaságát illetően?
...-Lehet ezért IS növekszik évről-évre a saját kertben felállítható medencék eladásának statisztikája?
u.i.: Örülök, hogy nincs ellenedre a nyilvános masztizás!
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 20. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 18:14
...-Lehet ezért IS növekszik évről-évre a saját kertben felállítható medencék eladásának statisztikája?
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 20. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
nem az ellen van kifogásom, hogy valaki veri a farkát nyilvánosan, de nem szivesen fürdök abban a medencében, amibe egy idegen férfi beleélvezett.....de gondolom, uraim, ezért szintén lincselés lenne, ha ti vennétek észre.....vagy tévedek???
A saját medence csak a szomszéd miatt van....
(Ez egy válasz Andrew1014 üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 12:50
(Ez egy válasz Andrew1014 üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmmm, mondasz valamit, Gabici! És tényleg nem lenne sok gusztusom abba a tóban, és pont ott úszni, ahova közvetlenül előttem éppen egy másik ffi élvezett. De lássuk be: manapság hol mehetsz biztosra a víz tisztaságát illetően?
Mindenki otthon rázza a saját farkát, én nem vagyok erre vevő. Ja, ha oda élvezne, ahol épp fürdöm, akkor lenyeletném vele az tuti
Nem nagyon bírnék magammal, ha látnálak maszti közben!
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A hozzászólásotokat olvasva kedvem támadt egy kis masztira.Az utolsó 8-10 hozzászólóval szivesen csinálnám együtt,egy helyen,egymás örömére.
Nem dijjazom a dolgot.
semmi sincs ellenemre, ha a szexről van szó...csak szeretek beleegyezni
2007. 06. 21. csütörtök 12:50
imádom ha egy nő ilyen!!!
mind ilyenek vagyunk (szerintem) csak, hogy milyen módon vegyetek rá, azon kell gyötrődni......az én esetemben 10 perces nyakharapdálás után kevés dolog amire nem lehet rávenni....20 perc után pedig .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 07:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (89427)
imádom ha egy nő ilyen!!!
Na engem felejts el, rossz helyen kopogtatsz öreg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 16:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (93934)
A hozzászólásotokat olvasva kedvem támadt egy kis masztira.Az utolsó 8-10 hozzászólóval szivesen csinálnám együtt,egy helyen,egymás örömére.
Ha igazán csúcsra akarod juttatni vágyaidat,másszál kötélre tornaórán,s maszturbálj közben.Vastaps lesz a jutalom garantálhatom,ha igy felmászol.
Régebben nekem is volt ehhez a kis játékhoz szerencsém:
Egy nagyon csinos lánnyal sétáltunk a folyópaton, és a séta alatt kicsit elfáradtunk így leültünk egy padra. Majd egyszer csak megkívántuk egymást, és elkezdtünk smárolni, na és persze tapizni egymást. Olyannyira elszaladt velem a ló, hogy felhajtottam a lány szoknyáját, és először csak bugyiján keresztül, majd a bugyiját félre hajtava kezdtem el őt ujjazni. Nemsokára észrevettem magamat, és éppen abba akartam hagyni, mikor a csaj, elkapta a kezem, és arra kért, hogy folytassam. Én pedig eleget tettem a csajszi kérésének, és addig ujjaztam, amíg totál be nem nedvesedett, elfolytott kis sóhajok között elélvezett. Isteni volt látni, ahogy az alsóajkát harapdálja gyönyörében, és vonaglik a kezem kis munkájától!
Egy nagyon csinos lánnyal sétáltunk a folyópaton, és a séta alatt kicsit elfáradtunk így leültünk egy padra. Majd egyszer csak megkívántuk egymást, és elkezdtünk smárolni, na és persze tapizni egymást. Olyannyira elszaladt velem a ló, hogy felhajtottam a lány szoknyáját, és először csak bugyiján keresztül, majd a bugyiját félre hajtava kezdtem el őt ujjazni. Nemsokára észrevettem magamat, és éppen abba akartam hagyni, mikor a csaj, elkapta a kezem, és arra kért, hogy folytassam. Én pedig eleget tettem a csajszi kérésének, és addig ujjaztam, amíg totál be nem nedvesedett, elfolytott kis sóhajok között elélvezett. Isteni volt látni, ahogy az alsóajkát harapdálja gyönyörében, és vonaglik a kezem kis munkájától!
autóbusz, vonat, próbafülke, mozi....
Most az irodában nyomom, meló közben az asztal alatt..., ez nyílvános?
és hogyan tünteted el a "produktumot"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 16:14
Törölt felhasználó (55044)
Most az irodában nyomom, meló közben az asztal alatt..., ez nyílvános?
Vezetés közben nagyon izgató volt verni a farkam. Letoltam a gatyám és nyomtam. Lépcsőházban is jó volt verni egyszer. Levetkőztem totál meztelenre, de baromira izgató volt, hogy bárki jöhetett volna. Utcán már többször vertem. Nem rég hazafelé a buliban leültem az utcánkban lévő bolt lépcsőjére és ott hokiztam. A szomszédok közül bárki megláthatott volna, vagy az arra járók. Volt már rá pla, amikor jól berúgva szintén az utcánkban elkezdtem verni, de ilyenkor mindig hatalmasakat spricceltem, hogy a lábam is beleremegett. Izgató.
Ja + volt az autom hátsó ülésén.De azt nem nagyon élveztem mert nem volt kényelmes.De legalább extrém és különleges volt számomra.
--------------------------------------------------------------------------
KisStifler #187 | ma 22:48
Én Balatonon nyáron 2003ban a parton este egy padon Balatonszéplak alsón. Igaz akor már nagyon sötét volt + hajnal 2-3 körül volt. Nem volt nagy a forgalom...(SENKI NEM JÁRKÁLT ARRA)
De életem legnagyobb élménye...
--------------------------------------------------------------------------
KisStifler #187 | ma 22:48
Én Balatonon nyáron 2003ban a parton este egy padon Balatonszéplak alsón. Igaz akor már nagyon sötét volt + hajnal 2-3 körül volt. Nem volt nagy a forgalom...(SENKI NEM JÁRKÁLT ARRA)
De életem legnagyobb élménye...
Szexpartira mennék el még szívesen. Ahhol elég sok jó nő van és mi srácok kefélgetnénk a csajokat. Külföldön elég sok diszkóban van ilyen. Valaki tud hasonlóról Magyarországon? Esetleg honlap címet is szúrna be?!
.

Tomka00

Olga 2