a csajom szajaba szeretek elvezni,de ha a seggeben vagyok eppen,onnan sem veszem ki,hanem jol telilovom!
maximálisa egyetértek Veled!!!!
szerintem nem minden nö szereti ha a szájábaélvez van aki csak testükre élvezhetnek a pasik nem a szájukba lehet hogy, van olyan nö aki szereti ha szájába élveznek de valaki meg nem szereti egyltalán én nem szeretem
Csodálkoztam is volna, ha te szeretnéd...
(Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:55

szerintem nem minden nö szereti ha a szájábaélvez van aki csak testükre élvezhetnek a pasik nem a szájukba lehet hogy, van olyan nö aki szereti ha szájába élveznek de valaki meg nem szereti egyltalán én nem szeretem
regebben mindigis szajba szerettem,de mar a csajom nemnagyon engedi,de ha nem akrja nem eroltetem!Izgato tud lenni,ha a csaj fenekére,vagy a mellére élvezni!
ide nem rossz!

Csóóri lááány... ilyenkor szinte megsajnálom őket, de ha lenyelte, akkor lehet folytatni...
(Ez egy válasz eNTi üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

és ha nem is lány????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:56

Törölt felhasználó (78235)

Csóóri lááány... ilyenkor szinte megsajnálom őket, de ha lenyelte, akkor lehet folytatni...

Akkor felőlem ki is köpheti, de ne nagyon húzza az időt!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)

?
Lehett,hogy lágyszivű vagyok.De nálam a pöcsöm dönt,hol jön rá a élvezett.

Az énpárom is hasonloan cselekszik és olyan egéséges minta makk.
teljes erővel bele az óvszerbe, amíg nincs családtervezés
szájba, cicire
Szajba
még csak szájba cicire kezembe, ja és egyszer a popomba
Puncimba nagyon szeretem.
Punciba, popsiba, cicik közé, szájba...
Akkor a legjobb, ha én dönthetem el, hol akarom befejezni!!!!
Akkor a legjobb, ha én dönthetem el, hol akarom befejezni!!!!