kicsapatni a hasra v popora,de a popsiba a legjobb bar nem mindig szeretik mert van,h du is folyik ha reggel van akcio.
Jo kis kép bogárka ,neked is oda szoktak élvezni.Muti már magadrol valamit.(tuti hogy nem válaszolsz)
Nekem a legjobban a te hozzászólásod tetszik...a"párom pinája" ahogy fogalmaztál!
Remek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 20:48
Remek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (79958)

Nekem már hiányzik egy jó punciba élvezés. Szerencsére a párom lenyeli, a popsijába és mindenhova engedi csak a pinájába nem, mert most nem szed semmit.

Kérdezzük meg a lányokat is!
hat erről beszeltem,irtam!ugye ez nem a te popsid,kedves?te szereted igy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 14:05
Törölt felhasználó (7767)
VIP

szerintem fülbe!!!!!!!!!!!!
Mindegy fő az élvezet.

Mivel most nem szedek semmit, a párom a hasamra, popsimra, cicimre élvez. De imádom, ha bennem megy el, így gumizni is szoktunk. Előttem soha nem engedte neki senki, hogy a szájába élvezzen, így most azért is meg van őrülve, ha szopom és beleélvez a számba. De soXor, ha a hasamra élvez, leszedegetem magamról az ujjammal és lenyalogatom róluk. Nehogy kárba vesszen...!
Csak maszatoljon az a lényeg!!