Lányok spriccelős élvezése -női magömlés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#431   2008. 03. 16. vasárnap 14:55
Cattie Cattie VIP
Nem pisi. Illetve kutatók szerint annak egy változata lehet. Ez női ejakuláció, mármint amit a képen látsz. Ez nem függ (legálábbis nálam nem) az orgazmustól, inkább egy pont eltalálása a hüvely belső falán. Lehet ,hogy ez a g pont. Ugyhogy pl. Csikló orgazmuskor nem szokott előfordulni.
Köszi amit a puncimról írtál, hogy-hogy uralni tudná a világot? smile
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 05:54
Megnéztem, gyönyörű. És a hsz-ek szerint ez aranyeső lenne? Mármint pisi? Megnéztem most az összes sorozatodat. Olyan puncid van, hogy az uralni lenne képes az egész világot. Ez valódi spriccelős élvezet lehet. Mondd, ilyenkor valóban orgazmusod van? Mert mintha azt írtad volna, hogy nem föltétlen.
#430   2008. 03. 16. vasárnap 05:54
kandurmarci kandurmarci
Megnéztem, gyönyörű. És a hsz-ek szerint ez aranyeső lenne? Mármint pisi? Megnéztem most az összes sorozatodat. Olyan puncid van, hogy az uralni lenne képes az egész világot. Ez valódi spriccelős élvezet lehet. Mondd, ilyenkor valóban orgazmusod van? Mert mintha azt írtad volna, hogy nem föltétlen.
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2008. 03. 15. szombat 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 17:11
Sziasztok!
Videónk még sajn nincs , de igyekszünk.
Viszont erre a képünkre gondoltunk itt a mufftárban:
Cattie GG.mufftár
#429   2008. 03. 15. szombat 17:11
Cattie Cattie VIP
Sziasztok!
Videónk még sajn nincs , de igyekszünk.
Viszont erre a képünkre gondoltunk itt a mufftárban:
Cattie GG.mufftár
#428   2008. 03. 14. péntek 21:22
X Törölt felhasználó (215621)
gyerekek ez csodálatos.A párom egyszer élvezett ilyen modon. Azota nem tudunk rá jonni mit csináltunk olyan jol.Cattienak igaza van, az nem pisi volt.Cattie ha van valami titka, oszd meg velem l.sz.
#427   2008. 03. 14. péntek 21:16
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Két típusú orgazmus létezik, a csiklói (klitorális) és a hüvelyi (vaginális). De, nemcsak az izgatás helye különböző, hanem az átélt élmény is, általában az utóbbi ad az egész testre ható érzést. Ugyanakkor egy amerikai tudós pár műszeres vizsgálatokkal kimutatta, hogy akár csiklón keresztül, akár a hüvelyben jut el a nő az orgazmusig, fiziológiailag a kettő ugyanaz. Fiúk, lányok, orgazmusból egyfajta létezik, tehát, vagy van, vagy nincs!

Ezek a dolgok többé-kevésbé már ismertek minden ember számára. Alig lehet hallani viszont a „magömléses orgazmusról”, ami az un. G-folttal kapcsolatos.
Mi is ez?

nők magömléses orgazmusaEgy német származású nőgyógyász állapította meg, hogy a női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz, innen ered a „folt” elnevezés. A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

A G-folt és a „női magömlés” tényét ma már nem vitatják, de azt még nem tudni bizonyosan, hogy minden nőnél előfordul-e. Úgy tűnik, hogy a nőknek csak töredéke tud beszámolni ilyen élményről, bár elvileg minden nőnél megtalálható ez a mirigy.

Mi lehet ennek az oka? A hagyományos szeretkezés, ahol a férfi van felül, a gyors aktusok nem adnak elég ingerlést. Vannak olyan nők, akik, bár átélnek magömléses orgazmust, erről nem tudnak, mivel a váladék kis mennyisége miatt észre sem veszik azt, illetve összekeverik a hüvelyváladékkal, vagy esetleg azt hiszik, egy kicsit „becsurgott”.

A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Ezek után sokakban felmerül a kérdés, hogyan lehetne ezt átélni. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.

#426   2008. 03. 14. péntek 21:05
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Ezen a képen a hölgy húgycsövéből vizelett jön smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 14. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
2008. 03. 14. péntek 20:57
Nos kedves forumozok beteszek ide egy nagy felbontásu képet nektek éppen egy spricces élvezésröl klikk rá a képre hogy nagyobb legyen és ki ki vonja le a konzekvenciáját hogy honnan is jöhet eme mennyei folyadék ill. váladék.
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#425   2008. 03. 14. péntek 21:04
csinibini csinibini
Sziasztok. Ez a kép csodálatos,gyönyörű szép. Én ilyet soha nem tudtam alkotni. Ehhez képest csak kicsi spriccelésekre voltam képes. Szóval jó a kép.
#424   2008. 03. 14. péntek 20:57
X Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
Nos kedves forumozok beteszek ide egy nagy felbontásu képet nektek éppen egy spricces élvezésröl klikk rá a képre hogy nagyobb legyen és ki ki vonja le a konzekvenciáját hogy honnan is jöhet eme mennyei folyadék ill. váladék.
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#423   2008. 03. 13. csütörtök 10:16
kandurmarci kandurmarci
Az lesz ez, karikám, mégha nem is spriccel csak folyik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (53426)
2008. 03. 13. csütörtök 09:52
Látni még csak filmen láttam én is.Volt barátnőm nyalás közben egyszer úgy élvezett el ,hogy valami fanyar sós (de kellemes)váladékot engedett a számba. Ő is meglepődhetett mert odakapott. Lehet hasonló volt mint a spriccelős élvezés? Vagy az ???
#422   2008. 03. 13. csütörtök 09:52
X Törölt felhasználó (53426)
Látni még csak filmen láttam én is.Volt barátnőm nyalás közben egyszer úgy élvezett el ,hogy valami fanyar sós (de kellemes)váladékot engedett a számba. Ő is meglepődhetett mert odakapott. Lehet hasonló volt mint a spriccelős élvezés? Vagy az ???
#421   2008. 03. 11. kedd 09:59
Vajdasagom Vajdasagom
engem is erdekelne a dolog ,de jo lenne az egesz folyamatot felvennetek ,nem csak a spricelest,hogy tanulhassunk toletek
#420   2008. 03. 10. hétfő 20:08
méreteskékeres27 méreteskékeres27
hát egy ilyen videót én is megnéznék!!
#419   2008. 03. 10. hétfő 17:41
szocsy szocsy
Akkor tegyél fel róla egy videot, mert én nagyon kíváncsi vagyok egy igazi, magyar nőre, aki ilyet tud produkálni, mert szerintem a külföldiek többsége megrendezett , nem igazi produktum.
(Ez egy válasz rituci24 üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 16:49
én elhiszem smile mivel én is szoktam ilyet produkálni, párom legnagyobb örömére smile
#418   2008. 03. 10. hétfő 16:49
rituci24 rituci24
én elhiszem smile mivel én is szoktam ilyet produkálni, párom legnagyobb örömére smile
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2008. 03. 08. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 08. szombat 23:09
Sziasztok!
Nos nem kamu! Nekem van az egyik sorozatunkban le is van fényképezve. És kedves #455. hozzászóló (zorn) ha a képeken a lepedőt megnézed nemhogy 2 deci. ugyan még nem mértük le ,de állíthatom ,sokkal több.
Párom teljesen odavan érte, de azért ez hátrányokkal is jár, pl. muszáj vagyunk gumilepedőt használni mert szex végére úszunk. smile
Még pár dolgot hozzátennék. A párom mondta hogy akár csak a sperma ennek is változik az íze , gondolom az elfogyasztott folyadék vagy étel hatására. És igen valóban több részletben tör elő változó kissebb-nagyobb mennyiségben. Párom szerint, köze nincs a vizelethez ,szintelen,szagtalan. De valóban nem lehet erőltetni, nem mindig van de nem is feltétlen orgazmuskor. Inkább jókor jó helyen smile

ui. Kedvesemmel nagyon gondolkodunk ,hogy videóra vesszük mert,(G.G-s háttérrel a hitelesség kedvéért) mert tényleg kevesen hiszik el.

Üdv Cattie
#417   2008. 03. 10. hétfő 11:30
X Törölt felhasználó (146518)
Én is támogatom a videós ötletet nyes eplus2 mindent bele GG 4 ever gun
#416   2008. 03. 10. hétfő 09:09
MrEnigma MrEnigma
A videós ötleteteket TÁMOGATOM!
Nagyon el kelne már ide egy ilyen video egy GG-s olvasótól.
Mégvalami. Az íznél észrevettem, hogy ha a ciklus közepén jár a lány azaz amikor a leg pregnánsabb akkor édes illatos. Máskor olyan semmilyen. De akkor édes az íze és virágillata van. :S
Megerősítetek ebben? Nekem eddig ez a tapasztalatom.
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2008. 03. 08. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nos nem kamu! Nekem van az egyik sorozatunkban le is van fényképezve. És kedves #455. hozzászóló (zorn) ha a képeken a lepedőt megnézed nemhogy 2 deci. ugyan még nem mértük le ,de állíthatom ,sokkal több.
Párom teljesen odavan érte, de azért ez hátrányokkal is jár, pl. muszáj vagyunk gumilepedőt használni mert szex végére úszunk. smile
Még pár dolgot hozzátennék. A párom mondta hogy akár csak a sperma ennek is változik az íze , gondolom az elfogyasztott folyadék vagy étel hatására. És igen valóban több részletben tör elő változó kissebb-nagyobb mennyiségben. Párom szerint, köze nincs a vizelethez ,szintelen,szagtalan. De valóban nem lehet erőltetni, nem mindig van de nem is feltétlen orgazmuskor. Inkább jókor jó helyen smile

ui. Kedvesemmel nagyon gondolkodunk ,hogy videóra vesszük mert,(G.G-s háttérrel a hitelesség kedvéért) mert tényleg kevesen hiszik el.

Üdv Cattie
#415   2008. 03. 09. vasárnap 09:29
kandurmarci kandurmarci
Kedves Cattie, én pl. nagyon örülnék egy ilyen videónak. Sokan lennénk ilyenek, úgyhogy csináljátok meg és rakjátok föl.
Sziasztok!

Üdv Cattie
#414   2008. 03. 08. szombat 23:09
Cattie Cattie VIP
Sziasztok!

Üdv Cattie
#413   2008. 03. 08. szombat 18:22
tom1019 tom1019 VIP Admin
egyetértek, csak arra akartam célozni mindenkinek, hogy ne itt rágjátok egymást, mert offoljátok a témát! smile
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 08. szombat 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 08. szombat 15:50
TOM:
Nem provokálok!
Az ékezetek nélküli írásba sosem kötöttem és sosem kötök bele!
Gyakran én is ékezetek nélkül kommentelek programok forráskódjában, így bőven hozzászoktam és nem tulajdonítok neki sehol sem jelentőséget.

Ellenben a vesszők hiányába, mondatvégi írájelekbe, ha nem is belekötök, de szóvá teszem, mert az élőbeszédben vannak hangsúlyok, tagolások, szünetek, hanglejtések, itt meg csak az írásjelek vannak.
Tudom ez nem egy nyelvészeti fórum, de azért az alapvető nyelvtani szabályokat a közérthetőség kedvéért elvárhatja mindenki, nem?
Mert nem látunk a másik fejébe, hogy valójában hogy is értette amit írni akart.

MERT:
"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz. Ha mindenki egyetért én nem ellenzem."
János eszetrgomi érsek, II. András felesége, Gertrúd királyné elleni merénylet előtti hivatalos állásfoglalása, a merénylők kérdésére.
#412   2008. 03. 08. szombat 15:50
MrEnigma MrEnigma
TOM:
Nem provokálok!
Az ékezetek nélküli írásba sosem kötöttem és sosem kötök bele!
Gyakran én is ékezetek nélkül kommentelek programok forráskódjában, így bőven hozzászoktam és nem tulajdonítok neki sehol sem jelentőséget.

Ellenben a vesszők hiányába, mondatvégi írájelekbe, ha nem is belekötök, de szóvá teszem, mert az élőbeszédben vannak hangsúlyok, tagolások, szünetek, hanglejtések, itt meg csak az írásjelek vannak.
Tudom ez nem egy nyelvészeti fórum, de azért az alapvető nyelvtani szabályokat a közérthetőség kedvéért elvárhatja mindenki, nem?
Mert nem látunk a másik fejébe, hogy valójában hogy is értette amit írni akart.

MERT:
"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz. Ha mindenki egyetért én nem ellenzem."
János eszetrgomi érsek, II. András felesége, Gertrúd királyné elleni merénylet előtti hivatalos állásfoglalása, a merénylők kérdésére.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 08. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 03. 08. szombat 11:52
jó lenne ha lenyugodnátok, és nem itt dühöngnétek, van arra külön szoba!
ITT csak a témáról írjatok, és lehetőleg normális hangnemben! moderálás lesz a vége!

hééé MrE! ne provokáld őket! helyesírás nem számít!
(- ékezetek nélkül is lehet érteni mindenki hozzászólását, viszont ez nem vonatkozik a tartalomra, mert aki baromságot és logikátlaul, összefüggéstelenül ír, azt valóban nehéz megérteni..."akinek nem inge, ne vegye magára!"
- és a mondatközi vesszők alkalmazása is valóban érhetőbbé tesz egy összetett mondatot, vagy annak hiánya esetleg értelmetlenné!!!)

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szanka szanka
Nyitás ideje: 2005. 11. 10. csütörtök
Üzenetek: 1311db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!