Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Neked, esetleg párodnak, ismerősödnek nagy mérete van? Oszd meg tapasztalataidat, élményeidet nagyobb intimmel!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#114   2023. 07. 27. csütörtök 18:18
scary8106 scary8106
Azt kell megtanulni használni , ami van.
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 10:55
Nekem pont akkora a farkam mint a tiéd, még alakra is hasonló. Azért vannak olyan pózok mikor érzem hogy kevés vagyok a párom puncijában. De alapvetően tök jókat szexelünk mindig!
#113   2023. 07. 27. csütörtök 10:55
istike13 istike13
Nekem pont akkora a farkam mint a tiéd, még alakra is hasonló. Azért vannak olyan pózok mikor érzem hogy kevés vagyok a párom puncijában. De alapvetően tök jókat szexelünk mindig!
(Ez egy válasz scary8106 üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 07:15
Kinek mi a fétise. Nekem 13/4es méretem van ,de sok nő megvan / megvolt vele elégedve hosszabb tàvon. Sőt sokan panaszkodnak,hogy a hosszút nem élvezik,csak látványos. Hozzáteszem én szeretem az alacsony nőket ,tehát inkább ezen körben van tapasztalatom. Egy magasabb, 170 feletti nőnek lehetnek nagyobb igényei.
#112   2023. 07. 27. csütörtök 07:15
scary8106 scary8106
Kinek mi a fétise. Nekem 13/4es méretem van ,de sok nő megvan / megvolt vele elégedve hosszabb tàvon. Sőt sokan panaszkodnak,hogy a hosszút nem élvezik,csak látványos. Hozzáteszem én szeretem az alacsony nőket ,tehát inkább ezen körben van tapasztalatom. Egy magasabb, 170 feletti nőnek lehetnek nagyobb igényei.
#111   2023. 07. 22. szombat 13:52
bdk88 bdk88
Màs, nem annyira egyszerű mint a filmekben
#110   2023. 07. 22. szombat 11:49
samsung2003 samsung2003
A társaságban volt egy "pár", főleg piázáskor nagy volt a szájuk, húzták egymást rendesen. Csaj azzal jött, hogy seggbe dugja a srácot a nagy vibrátorával. Egyszer nagyon részeg volt és mivel náluk volt a buli elő is vette a szekrényből. Az a nagy vibrátor maximum egy átlagos pénisznek felelt meg. Enyém is az, kb.14/4, szóval az enyémnél nem volt nagyobb, talán egy kicsit hosszabb, de hát meg kellette fogni a végét, ha dolgozott vele. Nála már nagynak számított. A srácnak amúgy nagy pénisze volt, büszkén viselte, de mikor már együtt voltak, és mivel jóban voltam velük. Külön-külön azt mondták, hogy nem volt jó a szex a másikkal, én persze csak hallgattam. Szóval, hogy mi a nagy, meg, hogy mi a jó az egyén függő ,de nagyon.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 21. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 09:42
Mondjuk ezeknek a mm-re pontosan becslőknek, akik nagyra vágynak, megnézném az arcát, amikor tényleg előkerül egy termetesebb anakonda nyes
Az érthető, hogy valaki a hosszabbat / nagyobbat szereti, de azt még mindig nem értem, hogy miért van centihez kötve? És mi van akkor, hogyha centiben megvan az úriember, de nulla kémia?
#109   2023. 07. 22. szombat 00:14
X Törölt felhasználó (4641612)
Sziasztok!
Én 14 éve vagyok együtt a feleségemmel és valóban én is csak azt tudom mondani, hogy a túl nagy és vastag farok nem annyira okoz a Nőnek élvezetett, mint fájdalmat! Nekem 22cm hosszú és elég vastag is kb. 6 cm. De sajnos a párom nem bírja befogadni az egész farkam, igy sex közben arra kell figyelnem, hogy meddig dugom be neki, ami lássuk be, nem olyan jó, ill. orálnál pedig a vastagságára panaszkodik, igy nem nagyon tudja bekapni...! Ami a hátulról csattogós sexet illeti, én nagyon szeretném, a párom is, de nem bírja..! Szóval nem feltétlen jó a nagy méret..!
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 22:36
Igen általában így van , nekem sincs hatalmas farkam de a feleségem nem bírja ha hátulról csattogósan dugom mert fáj neki , viszont akinek rövidebb azzal kifejezetten szereti ha jó alaposan ... régóta vágyam hogy egy extra extra vastag farkú pasival lássam ( a hossz nem lényeg csak a vastagság)
#108   2023. 07. 21. péntek 22:42
bdk88 bdk88
Hát sokszor hàtrány mint előny, sokan nagy f@szra vágynak, ameddig ra nem akarjak őket húzni, akkor meg megy a
hápogàs, meg a csodálkozás, hogy jaj hat ez tul nagy vigyor3
#107   2023. 07. 21. péntek 22:36
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Igen általában így van , nekem sincs hatalmas farkam de a feleségem nem bírja ha hátulról csattogósan dugom mert fáj neki , viszont akinek rövidebb azzal kifejezetten szereti ha jó alaposan ... régóta vágyam hogy egy extra extra vastag farkú pasival lássam ( a hossz nem lényeg csak a vastagság)
(Ez egy válasz bikficke üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 10:21
ÉN az életem során ( 62 éves vagyok ) azt tapasztaltam , arról beszéltek volt partnereim ,hogy a nagy méret ( a túl hosszú ) inkább hátrány ,mint előny ! Kifejezetten kellemetlen ha döfködik a méhszájat, de a csikló érintetlen marad .Volt ,hogy hosszú kapcsolat, demég házasság is ment tönkre e miatt. ÉN abszolút átlag mérettel rendelkezem, viszont az orális és a kézzel való ingerlés legextrémebb variációját is mindennaposnak tartom
#106   2023. 07. 21. péntek 09:42
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Mondjuk ezeknek a mm-re pontosan becslőknek, akik nagyra vágynak, megnézném az arcát, amikor tényleg előkerül egy termetesebb anakonda nyes
Az érthető, hogy valaki a hosszabbat / nagyobbat szereti, de azt még mindig nem értem, hogy miért van centihez kötve? És mi van akkor, hogyha centiben megvan az úriember, de nulla kémia?
(Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2023. 07. 19. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 11:31
Kínából rendelték a vonalzót. A 7 centi vastagot megmagyarázzák, hogy simán akkora vigyor2
A lányok meg, centivel, vonalzóval járnak mindenhova. De olyat olvastam, hogy lemérte a lány a kezét és úgy tudja hasonlítani a farokhoz amit megfog. De lehet hasán húz egy vonalat, hogy meddig megy be. Vastagságra meg, leméri utána a poharat, üveget, ami hasonlóan vastag a kiszemelt péniszre. Szóval szerintem is vicces miket írnak.
#105   2023. 07. 19. szerda 11:31
samsung2003 samsung2003
Kínából rendelték a vonalzót. A 7 centi vastagot megmagyarázzák, hogy simán akkora vigyor2
A lányok meg, centivel, vonalzóval járnak mindenhova. De olyat olvastam, hogy lemérte a lány a kezét és úgy tudja hasonlítani a farokhoz amit megfog. De lehet hasán húz egy vonalat, hogy meddig megy be. Vastagságra meg, leméri utána a poharat, üveget, ami hasonlóan vastag a kiszemelt péniszre. Szóval szerintem is vicces miket írnak.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 19. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 07:37
Sziasztok! Az még annyira nem is meglepő, hogy aki ide kommentel, annak nagy, illetve nagyra vágyik, inkább az itt leírt méretek az érdekesek. Az a kérdésem, hogy aki azt mondja, neki csak a 18+ cm, vagy a 20+ cm jöhet szóba, az hogy jött ki? Minden fickónak le lett mérve a farka, akihez közöd volt, és megállapítottad, hogy 18 felett jó, az alatt nem? Vagy akkor már miért nem 17,5 cm vagy 20,9? Tényleg nem teljesen értem, köszi, ha valaki ezt kifejti. A másik, hogy nem vagyok 20 cm-rel rendelkező, sem 7 cm vastag (a kommenteket visszaolvasva, itt valaki 7 cm vastag fasszal dobálózott), valahogy mégis szinte mindig megkaptam, hogy "de jó vastag vagy", és elég sokszor előfordult, hogy a méhszájig sikerült behatolnom. Szóval tényleg kérdezem, honnan jönnek ezek a számok? Mert néha az az ember érzése, hogy pár ember itt nem igazán látott még centit nyes
#104   2023. 07. 19. szerda 07:37
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Sziasztok! Az még annyira nem is meglepő, hogy aki ide kommentel, annak nagy, illetve nagyra vágyik, inkább az itt leírt méretek az érdekesek. Az a kérdésem, hogy aki azt mondja, neki csak a 18+ cm, vagy a 20+ cm jöhet szóba, az hogy jött ki? Minden fickónak le lett mérve a farka, akihez közöd volt, és megállapítottad, hogy 18 felett jó, az alatt nem? Vagy akkor már miért nem 17,5 cm vagy 20,9? Tényleg nem teljesen értem, köszi, ha valaki ezt kifejti. A másik, hogy nem vagyok 20 cm-rel rendelkező, sem 7 cm vastag (a kommenteket visszaolvasva, itt valaki 7 cm vastag fasszal dobálózott), valahogy mégis szinte mindig megkaptam, hogy "de jó vastag vagy", és elég sokszor előfordult, hogy a méhszájig sikerült behatolnom. Szóval tényleg kérdezem, honnan jönnek ezek a számok? Mert néha az az ember érzése, hogy pár ember itt nem igazán látott még centit nyes
#103   2023. 06. 22. csütörtök 18:46
duplaélvezet66 duplaélvezet66 VIP
jó is a nagy
#102   2023. 06. 22. csütörtök 18:36
X Törölt felhasználó (4193462)
Sziasztok. Én 17 cm - el rendelkezem, és úgy gondolom éppen jó. Nem kimondottan hatalmas viszont már elég. 50 éves vagyok de nem volt méretbeli problémám sosem. Nagyon ritkán fordult elő, bizonyos pózoknál, hogy szólt a partner kicsit óvatosabban.
#101   2023. 06. 18. vasárnap 11:58
jack_r jack_r
Hát volt már aki azt mondta hogy neki hatalmas. Aztán nem is.
#100   2023. 06. 18. vasárnap 11:36
TheThreesome TheThreesome
Feleségem biztos nagyon élvezne téged
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3343112)
2023. 06. 18. vasárnap 10:42
Orális szexnél kifejezetten előnynek érzem, sok nő megvadul a látványtól és az nagyon izgató. Punciba néhány póz fájdalmas, popsiba viszont nem lehet vadulni. Talán egyszer sikerült tövig tolni egy amúgy picike lányba. 20/5.5
#99   2023. 06. 18. vasárnap 10:42
X Törölt felhasználó (3343112)
Orális szexnél kifejezetten előnynek érzem, sok nő megvadul a látványtól és az nagyon izgató. Punciba néhány póz fájdalmas, popsiba viszont nem lehet vadulni. Talán egyszer sikerült tövig tolni egy amúgy picike lányba. 20/5.5
#98   2023. 06. 08. csütörtök 11:52
skolcman1 skolcman1
Volt egy csajom aki mesélt korábbi élményeiről. Tőle hallottam, hogy egyszer találkozott egy olyan faszival akit brutális mérettel áldott (vagy vert) meg a sors. Nem engedte magát megdugni, inkább leszopta - az se volt egyszerű
#97   2023. 06. 08. csütörtök 10:51
bikficke bikficke
Kiegészítve előző megjegyzésemet , a nők túlnyomó többsége az orális tehát a szájjal való ingerlést nagyon szereti. Sokan csak hüvelyi úton életük során egyszer sem tudnak elélvezni.Látványnak , kézzel megfogni élmény , de szájba venni vagy a hüvelyt feszegetni vele nem biztos, hogy mindenkinek kellemes.Azoknak a nőknek akik a nagyobb méretet igénylik a kézzel vagy más játékszerrel való való gyönyörszerzés határtalan fantáziabirodalmát tudom ajánlani. Ezek az én tapasztalataim.....!!!!
#96   2023. 06. 08. csütörtök 10:25
Bkcouple Bkcouple
Akkor ez a topic a te világod. vigyor4
(Ez egy válasz Katta2018 üzenetére (2023. 06. 06. kedd 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 09:42
Sziasztok! Én nagy méretet imádó vagyok. Hosszra, és vastagság rá is.
Sok pasival beszélgettem más oldalon is, és azt gondolom, hogy a nagy méret előnye, és hátránya a partner adottságaitól függ, szűk a hölgy, vagy rugalmas. Én már a nagy méret látványától is felizgulok, és rövidre fogon az előjáték öt, hogy minnél hamarabb érezhessem magamban.
#95   2023. 06. 08. csütörtök 10:21
bikficke bikficke
ÉN az életem során ( 62 éves vagyok ) azt tapasztaltam , arról beszéltek volt partnereim ,hogy a nagy méret ( a túl hosszú ) inkább hátrány ,mint előny ! Kifejezetten kellemetlen ha döfködik a méhszájat, de a csikló érintetlen marad .Volt ,hogy hosszú kapcsolat, demég házasság is ment tönkre e miatt. ÉN abszolút átlag mérettel rendelkezem, viszont az orális és a kézzel való ingerlés legextrémebb variációját is mindennaposnak tartom

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2023. 03. 20. hétfő
Üzenetek: 254db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 27. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!