Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…

Moto
Szép napot. Ma és holnap akár fogadni is tudok . Párt hölgyet . Egy finom masszázs is olalyos.
Sziasztok kedves párok, 33 éves igényes pasiként szívesen csatlakoznék Hozzátok hetero alapon. Vastag, körülmetélt intimmel rendelkezem. /BUDAPEST/ Üzeneteket privátban várom.
Sziasztok. Szombat éjjelre keresünk egy srácot. Debrecenben
Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
Bp-en napközben játszadoznék szexi párral vagy hölggyel. Magas, igényes, 40-es férfi vagyok, vastag szerszámmal. Akár csak néző is lehetek, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat.
Sziasztok párt keresek Budapesten illetve Pest megyében
Budapesti párt keresek
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek.

sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok! Február 11.-i estére keresek 3-4 férfit gangbang cuckoldra. Párom 40-es csinos milf. Csak tapasztaltakat, 40 év és 180 cm feletti igényes férfiak telefonos és fotós jelentkezését várjuk
Kukkolokent vennek reszt harmas kalandban.
Albertira es kornyeken, utazni tudok. De autoban is szivesen talalkozok.
Albertira es kornyeken, utazni tudok. De autoban is szivesen talalkozok.
Febr. 16-án Dunaföldvár és Siófok között közlekedek . Szívesen csatlakoznék hellyel rendelkező párhoz v hölgyhöz napközbe!
Sziasztok.
Nálam kivitelezhető mindkét nap
Nálam kivitelezhető mindkét nap

Sziasztok! 40-es pár keres olyan pasit aki szeretne velünk ismerkedni.Fotó nélkül ne irjatok!!!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sopronban ismerkednék!