Sziasztok !
Szombat (2022.07.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombat (2022.07.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok !
Budapesten heteró pár játszó társa lennék . Valóban nagy méretű , megbízható srác vagyok
Budapesten heteró pár játszó társa lennék . Valóban nagy méretű , megbízható srác vagyok
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek. Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek. Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Sziasztok
Julius 30- augusztus 7 ig Zadar-zatonban nyaralunk. Feleségem részére keresünk egy igényes férfit, napközbeni numerára. Gyerekekkel leszünk így az este nem jó. Napközben egy gyors flörtöt mindenképp szeretne. Privátba üzenj
Julius 30- augusztus 7 ig Zadar-zatonban nyaralunk. Feleségem részére keresünk egy igényes férfit, napközbeni numerára. Gyerekekkel leszünk így az este nem jó. Napközben egy gyors flörtöt mindenképp szeretne. Privátba üzenj
Hello ! Budapesten párok hoz csatlakoznék. Akkár ahol terhes a hölgy. Írjatok üzenetet .
sziasztok, vasárnapig a soundon vagyok, párok, lányok, ha szeretnétek ismerkeni is. Képeim az adatlapomon.
Sziasztok. Én szívesen 18 ban van helyem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 23:27
Törölt felhasználó (4563362)

Most Nagyfarku srác?
Most Nagyfarku srác?
Sziasztok!
Most a hétvégén, 2022. július 01-04-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni, este pedig a Korona panzióban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Vivadance
Most a hétvégén, 2022. július 01-04-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni, este pedig a Korona panzióban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Vivadance
Sziasztok
Tapolca vagy környéke, egyedülálló hölgy aki ismerkedne? smile infó adatlapomon
Tapolca vagy környéke, egyedülálló hölgy aki ismerkedne? smile infó adatlapomon
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok! Esténként várom hölgyek, párok jelentkezését kellemes együttlétre csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzeneted.

Sziasztok! Csatlakoznék párhoz a hölgy örömére. Ma vagy holnap....
Kiskunhalason párokhoz csatlakoznèk. Írj üzenetet

Sziasztok zala vas Somogy megyei erett not okloznem biszex part szopatnek dugnék meretem 18/7
Gyulai Békéscsabai sexpartnert keresek!
Naplementés kaland a balaton közepén ma
Ma kényeztetnék hölgyet , minden megoldás érdekel ,Csak nyalás is érdekel
Párod sem akadály
Párod sem akadály
Sziasztok! Miskolcon szeretnék találni normális pasit vagy part. Nem vagyok független, heti néhány napot vagyok a városban. Nem fogsz/fogtok csalódni smile varom a válaszokat smile
Sziasztok,az adtalpomon vannak fotók a teljes valóságot tükrözik rólam!egy kedves,kellemes,házaspárt keresek!!! Alkalmaszkodó de ugyanakkor határozott és kezdeményező férfi vagyok!! Konkrét elképzelésekkel,szeretek játszani,most nagyon izgat egy párral az hogy a hölgyet úgy kényeztetés,aztán kényeztetés tovább,hogy a szeme be van kötve!!!!hát szerintem ez mindenki számára izgató kis játék lehet! Én egy ilyen játékos és pajkos férfi vagyok! Keresem a hozzám illő hasonló játékokra nyitott házaspárokat!