Sziasztok!
Péntek estére keresünk az adatlapunkon feltüntetett paraméterekkel rendelkező igényes pasit.
Csak akkor írj ha mindenben megfelelsz a leírásnak.
Üdv,
Péntek estére keresünk az adatlapunkon feltüntetett paraméterekkel rendelkező igényes pasit.
Csak akkor írj ha mindenben megfelelsz a leírásnak.
Üdv,
Sziasztok!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
180cm átlagos erős testalkatú pasi vagyok 20/5-ös intimmel!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén.
Középkorú pàr fiatal fiú barátot keres
Ma estére pasit keresünk feleségem örömére ! Nagy intim előny ! Kor nem számít
Sziasztok!
Szolnok megyei diszkrét pasi csatlakozna.Utazni tudok
Szolnok megyei diszkrét pasi csatlakozna.Utazni tudok

Sziasztok nagy farku maször aki aki este 10 utan rá ér a hőlgy részére .
Sziasztok! Nyíregyházán csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.
Sziasztok!
Hölgyet illetve párt tudnék fogadni ma Zuglói lakásomon. Írj és kitaláljuk
Hölgyet illetve párt tudnék fogadni ma Zuglói lakásomon. Írj és kitaláljuk

60 pluszos pasi kere párt, nőt mára BP en nálad vagy nálam
Igényes jóméretű pasit keresünk , cuckoldra , DP-Re
Nyiregyhaza , helyünk van.
Igényes pár vagyunk, f: 196/110/39 l: 150/45/22
Fotonk adatlapon van
Profilkeppel viber elerhetoseggel varnank jelentkezesed.
Nyiregyhaza , helyünk van.
Igényes pár vagyunk, f: 196/110/39 l: 150/45/22
Fotonk adatlapon van
Profilkeppel viber elerhetoseggel varnank jelentkezesed.
Sziasztok! ki szeretne ma este egy erotikus masszázst esetleg? Részletek privátban.
Sziasztok èn egy pápai àpolt sportos srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik tartós diszkrét szex kapcsit keresek!
Sziasztok 17.e Szombat estére keresek Bp.-i párt vagy elhanyagolt Nőt, anyukát. privátba várom leveleiteket Szombat 15 óráig .Nem vagyok független , ezért a most tudunk találkozni levelekkel nem tudok sajnos mit kezdeni. L

Hétvégén valaki Bécsben?
Győr?
Sziasztok!