NYIREGYHAZAN párt keresek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Sziasztok! Ha esetleg unatkozol, unatkoztok, meginnátok egy kellemes kávét vagy randiznátok egy sportos, magas 40 éves pasival, akkor ne fogd vissza magad, nincs mit vesztened, irj és talizunk. Puszi. T.
Sziasztok
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Balatonszemes, feleséget szopatnék!
Pár akik hosszútávra keresnek fiút, sok közös élvezkedéshez, egész éjszakák, közös programok...amit csak a fantáziánk..

POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Szerda délután, estére keresek nőt, párt egy fergeteges tabumentes szexkalandra Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, szívesen utazom is. Sportos, magas, tapasztalt, intelligens, megbízható, nagy intimmel rendelkező negyvenes vagyok. Mobilis leszek, keressetek bátran!
Szegeden hellyel rendelkező szexpartnert, partnereket keresek esti talikra!
sziasztok spermas puncit nyalnék akár dugas kozben is ,vannak e itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.Tomi v.ok.
Mára párt keresek
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Mára párt keresek
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Fiatal lányokat keresek, 2 barátnőt, akik szeretnének megtanulni szopni.
Potens kökemény farkam jóízű sok édes spermával a rendelkezésetekre áll.
Taníthatlak is benneteket, vagy csak úgy hagyom magam, ahogy szeretnétek.
Potens kökemény farkam jóízű sok édes spermával a rendelkezésetekre áll.
Taníthatlak is benneteket, vagy csak úgy hagyom magam, ahogy szeretnétek.
Nagy szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy ilyen extrém puncival rendelkezik
Sziasztok
Szombaton megyünk Demjénbe fürdeni
Pasit keresünk
Privátba írj
Szombaton megyünk Demjénbe fürdeni
Pasit keresünk
Privátba írj
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok.
27 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz.
27 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz.
Sziasztok! Péntek és szombat este pároknak diszkréten helyet tudok biztosítani Nyíregyházától nem messze.
Lányok örömére lennék a játszótársatok!