Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Szerda délután, estére keresek nőt, párt egy fergeteges tabumentes szexkalandra Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, szívesen utazom is. Sportos, magas, tapasztalt, intelligens, megbízható, nagy intimmel rendelkező negyvenes vagyok. Mobilis leszek, keressetek bátran!
Szegeden hellyel rendelkező szexpartnert, partnereket keresek esti talikra!
sziasztok spermas puncit nyalnék akár dugas kozben is ,vannak e itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.Tomi v.ok.
Mára párt keresek
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Mára párt keresek
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Fiatal lányokat keresek, 2 barátnőt, akik szeretnének megtanulni szopni.
Potens kökemény farkam jóízű sok édes spermával a rendelkezésetekre áll.
Taníthatlak is benneteket, vagy csak úgy hagyom magam, ahogy szeretnétek.
Potens kökemény farkam jóízű sok édes spermával a rendelkezésetekre áll.
Taníthatlak is benneteket, vagy csak úgy hagyom magam, ahogy szeretnétek.
Nagy szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy ilyen extrém puncival rendelkezik
Sziasztok
Szombaton megyünk Demjénbe fürdeni
Pasit keresünk
Privátba írj
Szombaton megyünk Demjénbe fürdeni
Pasit keresünk
Privátba írj
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok.
27 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz.
27 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz.
Sziasztok! Péntek és szombat este pároknak diszkréten helyet tudok biztosítani Nyíregyházától nem messze.
Lányok örömére lennék a játszótársatok!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma!Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma!Utazni tudok!
Sziasztok!
Békéscsabai párokhoz csatlakoznék..
Békéscsabai párokhoz csatlakoznék..
40 feletti el hanyagolt anyukát vagy feleséget kényeztetnék
Közösen a férjel vagy élettársával.
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
Közösen a férjel vagy élettársával.
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
Sziasztok!
Békéscsabai párokhoz csatlakoznék...
Békéscsabai párokhoz csatlakoznék...
POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Sziasztok,
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Pécsi kemény farkú fiú, Hölgyet, Párt keres.! Jöhetsz vagy jöhettek helyem van de utazni is tudok de nem Vlagyivosztokig
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!

Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!