Még mindig keresem azt a hölgy párost, aki bevenne egy pasit 3.-nak.
Budapesten (Akár nálam is egy T.szalonban (zuhany is van 3 főre))

Budapesten (Akár nálam is egy T.szalonban (zuhany is van 3 főre))

Sziasztok,
Párokat keresek a hölgy örömére
Párokat keresek a hölgy örömére

Kb 1 eve ezt irjatok ki..
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 02. 22. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 19:31

Sziasztok. Kizárólag instagramon válaszolunk!!! Insta nevünk: harmasvagyak2
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod soron hármasra keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod soron hármasra keresünk!
Sziasztok.
Izgalmas, és nagy vágyamnak érzem,hogy ismerkedjem egy kedves párral,kik számára szintén izgalmas lenne egy plusz férfi közeledése.43 éves heves megyében élő sportos,fejben is egészséges férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral.Minden megoldás érdekes lehet nekem.
Izgalmas, és nagy vágyamnak érzem,hogy ismerkedjem egy kedves párral,kik számára szintén izgalmas lenne egy plusz férfi közeledése.43 éves heves megyében élő sportos,fejben is egészséges férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral.Minden megoldás érdekes lehet nekem.
Sziasztok,
szombat esti találkához keresek 40-es, megbízható házaspárt. Helyem van Pécsett.
szombat esti találkához keresek 40-es, megbízható házaspárt. Helyem van Pécsett.
Sziasztok. Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok. Ma este pár aki pasit keres harmadiknak és találkozna? Szívesen csatlakoznék, utazni tudok, mobilis vagyok.
Ismerkedjünk.

Pest megyében keresek ma estére vagy hétvégére plusz férfit kereső párokat, csoportokat. Helyem van, de utazni is tudok.
Sziasztok.Párt keresek ma esti nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Infó kép a helyről privátban.Csak párok!
Zalaegerszeg és környékéről ismerkednék párral.
Sziasztok
Péntek vagy Szombat estére programot keresnék
Vagy már meglévő társasághoz csatlakoznák
Péntek vagy Szombat estére programot keresnék
Vagy már meglévő társasághoz csatlakoznák
Sziasztok. Párral ismerkednek Esztergom környékén
Pesti, vagy pest közeli párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!Badacsony környékén ismerkednék.
Én 1 merevedéssel két orgazmust is végig lövöldözök ! KB -2 perces különbséggel. Olyan 1/2-dl egy orgazmus álltalában ! Szoktak hívni párok,ha a cuckold szex a kedvtelésük ! Imádják !
Sziasztok. Olyan párt keresek ahol a hölgy szeret egyszerre 2 farkat szopizni. Akár csak orális beszállóként, vagy cuckoldra is.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék!
Párhoz csatlakoznék!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Fiatal bi srác keresne egy párt akik bevezetnék a többes világába
Helyem van. Kor, alkat nem számít a szimpátia a fontos