Sziasztok! Gyulán igényes nyaraló pároknak, hölgyeknek! Fizetést esténként megoldjuk

Sziasztok szívesen csatlakoznèk hozzátok ma este
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 28. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 17:44
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Ma estére keresünk egy férfit, aki 27-45 év közötti, ápolt,intelligens és lenne kedve hozzánk csatlakozni Szentendrén!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Baràtkoznànk pàr vagyunk
Sziasztok! Ma estére keresünk egy férfit, aki 27-45 év közötti, ápolt,intelligens és lenne kedve hozzánk csatlakozni Szentendrén!
Sziasztok!Ma este a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,Párt keresek ahol a férfi tag szereti nézni ha egy méretes szerszámmal előtte,szopatják,dugják a párját,autóban,szabadban.
Sziasztok. Debrecen és környéki párhoz csatlakoznék, orálisan mindenki örömére.
Sziasztok Tatabányai 45 éves átlagos férfiként szívesen ismerkednék
Fiatal srác lányokhoz párokhoz szívesen beszállna

Sziasztok!Pasit esetleg párt keresünk adatlapunk szerint, akár ma esete is találkozhatunk a szimpátián és a kémián múlik minden......

Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!
Laza, humoros, diszkrét és nem utolsò sorban valòs pasiként.Üzeneteiteket pm-be várom.
Zsolti
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!
Laza, humoros, diszkrét és nem utolsò sorban valòs pasiként.Üzeneteiteket pm-be várom.
Zsolti
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék Badacsony környékén
Párhoz csatlakoznék Badacsony környékén
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Hölgy, illetve pár társaságágát keresem ma Dabas környéken !!!
Sziasztok. Pasit fogadnánk szombat éjszakára a hölgy örömére az adatlapunknak megfelelően.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék!

Miskolci pár? Helyem van