Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Vagy hogy ketten kényeztetik,simogatjuk a nyaljuk a melleit, a punciját.Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen? Kaposváriak vagyunk, de tudunk utazni
sziasztok most 7vegen raero pár van e itt ahol a feleseget megdughatnám a ferje elott? hely kellene utazni tidok!
Párt keresem mai napra Debrecen nagyerdő környékén
Sziasztok.Párt keresek ma este a Tisza tónál autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte szopatják,dugják a párját,méretes szerszámmal.
Sziasztok! Párt keresek Szombathelyen, hosszú távú, baráti kapcsolatra. Privátban írjátok!
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni pasival ! Borsod közelében! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt Veszprém vármegyebe
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Csatlakoznék párhoz péntek vagy szombat estére. Helyes, magas, sportos férfi vagyok, szép mérettel.
Írjatok mailt, hogy továbbléphessünk.
Tamás
Csatlakoznék párhoz péntek vagy szombat estére. Helyes, magas, sportos férfi vagyok, szép mérettel.
Írjatok mailt, hogy továbbléphessünk.
Tamás
Magas szexuális kultúrával megáldott párt keresek hármasra. Illetve szívesen lennék ilyen pár házibarátja.
30 éves sportos srác vagyok átlagos de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
30 éves sportos srác vagyok átlagos de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
19. Péntek kora esti órákban Hegyeshalom-Győr-Székesfehérvár-Dunaújváros útvonal mentén párhoz csatlakoznék.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Csinos, bi hölgytagú pár házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keres harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Sziasztok.! Párhoz csatlakoznék Budapesten mai vagy holnapi napon.!

Budapesten, vagy a környéken párokat keresek. Fogadni tudok a 13-ik kerületben)
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Jelen
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 05. 17. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap délelőtt kalandoznék nővel, párral.....