Mai nap d'un v kora este hölgyet v párt fogadnek. Igényes 13 kerületi lakásban. Ápolt 40 es magas jó megjelenésű férfi vagyok vastagabb merettel. Privátban várom a választ
Sziasztok! Egerben szombat esti találkozóra keresek párt vagy hölgyet!
Sziasztok Dunakeszin pihenek a mai nap folyamán part hölgyet keresek hetero alapon akar cuckold is érdekel , utazni tudok képeim vannak fent tudok engedélyezni ….várom a válaszokat
Sziasztok
Jóképű intelligens jó megjelenésű pasit keresünk. Hellyel rendelkező udvarolni tudó!(Kis intim kizárt. } Fényképet minden esetben kérünk.
30-50 ig .
Jóképű intelligens jó megjelenésű pasit keresünk. Hellyel rendelkező udvarolni tudó!(Kis intim kizárt. } Fényképet minden esetben kérünk.
30-50 ig .
Holnap délután Székesfehérvár és környékén kalandot keresek.
Sziasztok!
Fiatal srácként ismerkednék párral(idősebbekkel is), Pest megyében.
Több infó rólam az adatlapomon. Kérlek privát üzenetben keressetek, köszi!
Fiatal srácként ismerkednék párral(idősebbekkel is), Pest megyében.
Több infó rólam az adatlapomon. Kérlek privát üzenetben keressetek, köszi!
Sziasztok!
Holnapi nap folyamán diszkrét, ápolt pasiként igényes párhoz csatlakoznék, hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda
Holnapi nap folyamán diszkrét, ápolt pasiként igényes párhoz csatlakoznék, hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda
Sziasztok!
Nyíregyháza-Kisvárda
Nyíregyháza-Kisvárda
Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti hölgyet. Egy éjszakát Budapesten töltök, szeretném ezt valakivel kellemesen kihasználni. Hely van.
Ma estére keresek budapesti hölgyet. Egy éjszakát Budapesten töltök, szeretném ezt valakivel kellemesen kihasználni. Hely van.
Holnapi nap pénteken d'un v kora este hölgyet v párt fogadnek. Igényes 13 kerületi lakásban. Ápolt 40 es magas jó megjelenésű férfi vagyok vastagabb merettel. Privátban várom a választ.
Pesten párt keresek ma estére.Helyem van.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Mai várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Sziasztok.
Ma szívesen beszállnék párhoz, vagy kisebb buliba csatlakoznék 28 éves úrként. Budapest és vonzáskörzet. Nagy cici előny.
Ma szívesen beszállnék párhoz, vagy kisebb buliba csatlakoznék 28 éves úrként. Budapest és vonzáskörzet. Nagy cici előny.
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz Kecskemét és Szeged környékén.
Privátban várom az üzeneteket!
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz Kecskemét és Szeged környékén.
Privátban várom az üzeneteket!
Sziasztok! Van itt olyan pár vagy lány aki szívesen venné egy ápolt masszőr pasi társaságát a hétvégén!?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Keresünk egy kifejezetten nagy intim mérettel rendelkező srácot, aki kizárólag a feleségem kényeztetésére beszállna hozzánk harmadiknak.
Privátban várjuk a jeletkezéseket
Privátban várjuk a jeletkezéseket
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok! Szombaton estére keresünk kifejezetten izmos, amolyan gyúrós testalkatú, 178 cm-nél magasabb, 40 év körüli, jóképű, hetero, többes szexben tapasztalt, budapesti vagy környéki pasit harmadiknak.